Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fej fej mellett a szerelmesek



Tegnap megmutatta a nézőknek Lilu, hogyan áll jelenleg a történelmi párbaj szavazása. Ha szeretné látni az eredményt, kattintson!

Történelmi párbaj jön a VV-ben

0 Tovább

Történelmi párbaj jön a VV-ben



Hiába várták Edináék, hogy Robin felhasználja majd a képességét és Fannira rakja a dupla jelet, nem úszták meg a párbajt. A Valóvilág legérdekesebb párbajhete és vasárnapi összecsapása közeleg.

Súlyos árat fizetnek Edináék a szaunás szexért

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

1 Tovább

Tele van a villa szerelemmel



A tegnapi összefoglaló még akkor is a szerelemről és a szexről szólt, amikor nem. Egy hatalmas buli és az ott elfogyasztott alkoholmennyiség előhozta a lakók érzékeny oldalát.

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott

Szerelmi vallomással és szexjelenettel zárult a TOP 6-os buli

1 Tovább

Edina egyre közelebb kerül Robinhoz



Egy óriási buli előhozta a lakók érzelmes oldalát, Laci egyre ijesztőbb és Dr. Gyúrós József pszichiáter is megérkezett a villába, hogy "segítsen".

Edina szúrta Lacit

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

0 Tovább

Fannit a lakók száműzték a szaunába



Mi történik akkor, ha Fannit 6 órára száműzik a szaunába? Kis sírás, kis edzés, kis feladás, és aztán minden megy tovább a megszokott kerékvágásban.

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

Reggel. Gigapara. Fanni nem szereti a törpéket (értsd: Edinát). Dóri szerint gonoszak. Felírják a táblára, milyen kaja kell nekik, majd kiakadnak, mert a fél táblát teleírva leállítja őket Edina, hogy más igényeinek is legyen hely. És akkor most a legnagyobb geci az Edina. Fanni és Dóri gyülőlik őt.

0 Tovább

Edina megfürdette Dennist



A villalakók egy bankettel oldják fel a vizsga feszültségeit, vagy éppen generálják az újakat, és az is kiderül, hogyan reagál Dennis, hogy Edina és Laci gyámsága alá kerül.

A bukott Dennis lett a kiválasztott

Mindenki kicsípte magát a bankettre, ahol a diákok kötetlenül együtt bulizhatnak a tanárokkal. Anti bácsiból árad a szeretet Fanni szerint. Robin elővette romantikus énjét, és verset írt Orsi néninek, amit a szaunában olvas fel neki.

0 Tovább

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet



Indul a kampányidőszak, nehéz lesz csapatot verbuválnia mindkét párbajozónak. Zsu szinte mindenkivel rosszban van, Laci is hamarosan eléri ezt a szintet. A csapatválasztás sokaknak csak kényszer, de van, aki dalolva követi vezérét.

Fanni most sem terhes

Dóri választása nem meglepő, mivel mostanság összemelegedtek, így Zsu mögé áll. Edina nem bír parancsolni az érzéseinek, így Laci kampánycsapatának első tagja lesz.

Dani még mindig magyarázkodik a kendőlevétel miatt, megágyazva döntésének, miszerint Laci mögé fog állni.

1 Tovább

Hirdetés

Facebook