Azt gondolnánk, hogy az ember képes tanulni a hibáiból, de itt a remek példa arra, hogy nem. Fanniék bár hiába fogadták meg legutóbb, hogy védekeznek, azóta sem teszik. Fanni újra terhességi tesztet kért, míg Edina és Laci kibékültek. 

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Sokan sok dolog miatt aggódnak épp a villában. Fanni azért, mert három napja nem jött meg neki, Dennis pedig azért aggódik, mert a lány is aggódik. A sok aggódás ellen terhességi teszttel próbál védekezni, ha már korábban nem tették.

Mindketten magukat hibáztatják azért, amiért ismét erre a lépésre kényszerülnek. Később a kamera előtt Dennis mindent kitöltő méreteiről áradozik, bár az nem derül ki, hogy ennek mi köze felelőtlen szexuális hozzáállásához. 

 

Egy nyugtalan éjszaka után megérkezik a teszt, amit Fanni igyekszik gyorsan ki is tölteni. Dennist kizavarja a fürdőből, aki Douglas Adams örökérvényű idézetével hagyja magára:

ne ess pánikba!

Fanni végül egyedül marad a teszttel a wc félhomályában. Saját bevallása szerint, amíg a csík megjelenésére várt, lepergett előtte az egész élete, a bulis korszaka. Majdnem leesett a műszempillám, sokkot kaptam. 

Mindeközben Dennis a fürdő előtt ül, nagyjából úgy fest, mint a szülőszoba előtt az aggódó apukák a mindig kissé túlzó hollywoodi filmeken. Végül Fanni könnyű mosollyal az arcán lép ki a helyiségből és megnyugtatja Dennist, aztán ölelkeznek. 

Edina bevackolta magát a szaunába, mert Laci széthúzta a benti ágyakat. Laci kimegy hozzá és nagyon magas lóról osztani kezdi az erdélyi lányt, lelkiismeretfurdalás-keltésre játszva a miatt, mert Dani levette róla a védettséget. Remekül hozza a sértődött, hisztis kisfiú figurát, nem tudni, hogy remek alakítást, vagy igazi reakciókat látunk. Laci fogadkozik, hogy holnaptól azon lesz, hogy megkeserítse Dani hátralévő napjait. 

A trükk bejönni látszik, Edina kijátszani kényszerül a még egy esély kártyát, amit Laci nagy kegyesen meg is ad a lánynak. Visszahívja a házba és a következő jelenetben már az éjjellátó kamera felvételén csókolgatja Laci homlokát Edina.

Új lakó a villában

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!