Szuperképességek csatája lett a negyedik kihívás előtti nap. Dani úgy döntött erejét latba vetve leszedi a védettséget Laciról. Döntését hatalmas morális vívódás előzte meg, amibe végül Laci és Edina kapcsolata mehet rá.

Dennis mindenkit megszívatott

Dani Edina és Robin társaságában fejtegeti kihívással kapcsolatos véleményét a reggeli napfényben, cigarettázás közben. Úgy érzi, Zsuzsa az erre utaló jelzések és a többiek meggyőződésének ellenére mégsem Edinát fogja párbajtársának választani, hanem őt, mert Laci védett. Ám ha levenné a srácról a védettséget, akkor máris választhatóvá válna. Edina persze aggódik, mi lesz, ha Laci marad kint.

Robin egyből szalad a hírrel Dórihoz, aki hitetlenkedve fogadja a belsős információt, de már egyből adná is tovább, ám Robin hírzárlatot rendel el. Dóri úgy dönt, nekik is az a legjobb, ha Dani leveszi a védettséget Laciról, így erős lobbytevékenységre biztatja Robint, és ő is hallgatásra kéri.

 

Dani őrlődik, ezért délután félrehívja Lacit a nyugiszobába, hogy ketten átbeszéljék a helyzetet. Magyarázkodása ésszerű, bár „egy fülesre” alapozott, és bár Laci megérti, de nem tartja korrektnek az eljárást. Dani folyamatosan azt hajtogatja, hogy ez nem az ő meccse, nem neki kell most párbajra mennie Zsuzsával. A lila kendőt Edinára szerette volna hagyni, ha beszéltek volna előtte, nem kötötte volna fel a kendőt, mondja sóhajok között Laci.

Miután Laci kijött a nyugiból, Edina somfordál be tudakolózni arról, hogy vette Laci a kendőfosztást, aztán le is ülnek beszélni egymással. Laci még sértődött, Edina Robint és Danit igyekszik védeni, de a végére az is kiderül, hogy Edina reggel óta tud a dologról. Laci pedig úgy csinál, mint aki nagyot csalódott.

Edina attól tart, árulónak fogja tartani a srác, Laci pedig nagyon befordul: nem viseli el Edina érintését sem, és úgy beszél mint azok, akik direkt mindenben a rosszat látják. Dani meglátása helyes, durcás kisgyerekként dobja el magától a lila kendőt és majdnem Edinát is.

Az udvaron pityergő Edinát végül Zsuzsa próbálná vigasztalni, de Edina azért ennyire nincs maga alatt, hogy legnagyobb ellenségétől fogadja el a bátorítást. 

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!