A tegnapi adásban kiköltöztek az ex-villalakók és megtudtuk, hogy a párbajozó Lacit és Dennist ki támogatja a kampányban. Dennis végre belátta, hogy az utálat nem vezet sehova.

Dóri és Robin már a döntőben vannak

Lejárt az ellenszenvek szavatossága

 

Utolsó ex-villalakókkal közös ébredés a villában, Robin nem annyira örül, hogy fel kell kelnie.

Nézegessen még több animgifet a villából!

De mintha Laci sem lenne ma a topon.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dóri Attila mellé ül a kanapén és továbbra is azon pörög, hogy Dennis akkor most alakváltó gyíkember-e. Attila totál meglepődik, nem gondolta, hogy ilyen jól sikerül a hülyesége, de hamar beleáll a szerepbe, és közli Dórival, hogy Dennisnek a nyakán kell ellenőrizni a bőrt, mert ott látszik majd, hogy valóban idegen-e. 

Hogy még viccesebb legyen a szituáció, Attila a dohányzóban elkezdi Dennist beetetni arról, hogy Dóri egy földönkívüli hibrid, mert amikor kintről nézte a VV-t, egy csomó felvételen látszott, hogy a pupillája tök fura.

"Dóriról tele van a net olyan videókkal, ahol a pupillája rendesből átmegy függőlegesbe."

Arra kéri Dennist, hogy figyelje majd Dórit, korábban meg ugye Dórit kérte arra, hogy figyelje Dennist, vicces lesz ez. Dennist egyébként kb. annyira köti le a történet, hogy szellent egy jóízűt és ennyike.

A búcsúzás pillanata, nemsokára kimennek az ex-villalakók. Anett és Robin a fürdőben ölelkeznek, már csak pár nap és újra látjuk egymást, szuper lesz. Csak nekünk tűnik úgy, hogy Anett olya, mintha folyton átvinné Robin smárját egy ilyen szolíd kis pusziba? 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Attila a kanapén Lacinak magyarázza, hogy ha erősen gondol arra, hogy eléri a célját, aztán elengedi, akkor el fogja érni. És ne bassza el azzal, hogy görcsösen akarja, mert akkor a nagy lendülettel el fogja tolni magától és nem lesz az övé. Filozófia!

Búcsúbeszédek. Anett Robintól búcsúzik el, róla változott a legtöbbet a véleménye, szerinte ő nyeri a játékot, és ad neki egy szív alakú dobozt, amit majd akkor nyisson ki, ha szomorú. Szandika Lacitól vesz búcsút, egy VV7 érmét ad neki ajiba, és neki drukkol, mert szerinte ő itt a legaktívabb játékos. Iza Dennisben lát fantáziát, ezért ajándékot is neki ad, ami nem más, mint egy Fanni baba, hogy ne legyen egyedül. Szerencsére lyuk nincs rajta, így nem kell majd nagyon csúnya jeleneteket néznünk az összefoglalóban, huh. Végül Attila búcsúzik, természetesen Dóritól. Utal arra, hogy a villában földönkívüliek vannak, és ad egy pakli jóskártyát a szilikonos lánynak, aki annyira örül ennek, mint majom a farkának. Gong, ölelkezések és kézfogások, irány az ajtó, de még azért Attila annyit odaszúr, hogy elfogyott a budipapír és nem rendelt. Muhahaha.

Hallgassa meg Ön is VV Edina: Lásd című dalát!

Megmutatják, mi történt ezután a kihíváson, hogyan került Lacira a kék kendő. Aztán érkezik egy levél, a két párbajozónak választania kell maga mellé egy embert a kampányhoz. Dennis kis gondolkozás után Dórit kéri fel, mert úgy érzi, itt a lehetőség, hogy tisztázzák egymás között a félreértéseket. Dóri ennek nagyon örül, elmondja, hogy ő Fanniban csalódott hatalmasat és nem érzi, hogy Dennisszel ne lehetne rendezni azt, amiben éppen vannak. Laci így nyilván Robint választja, aki nagyon furcsának érzi a szituációt, nem túl lelkes, de megígéri, hogy oda fogja tenni magát a kampányban. 

Mint kiderült, a kampány ideje alatt játékok lesznek, amelyeken az a párbajozó, aki a legjobban teljesít elég klassz ajándékot kap: találkozhat egy szerettével. Laci természetesen azt gondolja, ez Edina lesz, akit már KÉT HETE nem látott, szóval mindent meg akar tenni, hogy ő legyen a győztes a játékokban.

Dóri és Robin kapnak egy-egy üveg pezsikét és ki kell rakniuk a fotóikat a Top3-ba a nyugiszobában. Szóval örömködnek, hogy milyen jó, hogy ideáig eljutottak, juhéj!

Nézegessen még több animgifet a villából!

Kint cigizik közben Laci és Dennis, Laci egyre csak arról beszél, hogy két hete nem látta Edinát és hogy kemény lesz a párbaj, ami neki már a negyedik, ugye. 

"Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap."

Dennis helyesbít, ő nem parasz, hanem vidéki, nyíregyházi, na. Robin és Dóri kimennek cigizni, Robin pezsgővel kínálja Laciékat, akik nem kérnek és ez Robinnak kicsit rosszul esik. 

A szavazás állása jelenleg: 55,13% - 44,87%, szerintetek ki vezethet?

Ma este párbaj, holnap pedig döntő, tessenek készülni, mindjárt vége!

Attila elnáspángolta Dóri fenekét

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!