Az ex-villalakók utolsó teljes napján igazi vidámság telepedett a Valóvilág7 játékosaira és végül az is kiderült, ki lesz Dennis ellenfele szombaton, a játék 8. párbaján.

Attila elnáspángolta Dóri fenekét

Dóri és Robin biztosan Finalista

 

Hatalmas csatával indul az adás, ugyanis Laci szeretné megkapni Attila tréningnaciját, aki nem adja. Laci tervet eszel ki, bemegy a fürdőbe, hogy elcsórja a nevezetes nadrágot, de Attila sem rest, azonnal vízsugárral támad, Laci és Robin pedig szódával igyekszik visszaverni őt. Végül megfutamodnak, majd stratégiát váltanak és Laci egy párnát pajzsként fogva maga elé újra támad - csakhogy Robin ezúttal bezárja a füribe, így tréningnaci nélkül, csurom vizesen kénytelen elhagyni a vesztes csata helyszínét.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A csata azonban nem állt le, Attila a fürdőből kitörve bosszúszomjasan kergette a srácokat a szódával eképp:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Mikor lenyugodtak végre a kedélyek, Anett viccesnek találta a már átöltözött és lepihent Attilát ismételten nyakonönteni egy kis szódával. Látszik, hogy nem ismeri a srácot, mert Attilával mi például nem mernénk ujjat húzni. Hogy miért? Ezért:

Nézegessen még több animgifet a villából!

És már itt is a reggel, Attila tájcsizik, Anett és Robin szerelmesen ringnak, a kutya meg összevissza hugyozza az udvart, pont mint Dennis részegen.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Robinka napról napra egyre szerelmesebb Anettkába, Anettka meg úgy gondoljuk, hogy a lehetőségbe, hogy Robinka nyer egy zsák pénzt, meg autót, meg egy évre egy pecókát. 

Attilának tele lesz a töke a nyállal, ezért kimegy Lacihoz, aki arról faggatja őt, szerinte, hogy dönt majd Dennis. Attesz szerint azért, mert azt mondta, nem visz ki nőt, ezzel ne számoljon senki. Majd érkezik Anett és lekúrja Attilát, mert nem rendelt szivacsot, pedig ő a villamester, hogy lesz így most mosogatás?

Aztán kialakul valami vita a munkáról, amiben Laci Attilát pörgeti, hogy büntesse meg azokat, akik nem dolgoznak rendesen, de eszébe sem jut, hogy a nagy taktikus valójában az ő büntetésén töri a fejét, mert nem csinál egész nap szart se. Végülis csicskás lesz Laciból és Kedves Gazdámnak szólítja mostantól Attilát. Őrület!

Az első játék, hogy mikor Dennis kimond egy bizonyos szót, akkor Lacinak meg kell őt ölelnie. Elég vicces, hiszen Dennis erről mit sem sejt, ezért elég fura neki, hogy Laci egyfolytában ölelgeti őt. 

Hallgassa meg Ön is VV Edina: Lásd című dalát!

És már itt is a Kiválasztott órája, sose tudtuk, hogy ezt így hívják. Dennis most nem egyedül, hanem Izával várja a lakókat és kedves tanácsaikat a kihívással kapcsiban. Robin jön először és azt tanácsolja, Laci vagy Dóri legyen az. Majd elárulja, hogy tudta, hogy Dóri rá akarta rakni a dupla jelet, ami miatt Dennis totál kiakad és árulásnak nevezi, amit Robin csinált. Hellóka, ez egy játék, az eddig azért tiszta, ugye? Dóri saját magát javasolja, Dennisék meg elmondják, hogy jobb, ha tudja, hogy Robin is úgy gondolja, hogy nem fair, hogy párbaj nélkül jut a döntőbe, és hogy Lacinak akarta adni a dupla jelét. Juj! Dóri egy kis szemmeresztés után azt mondja, hogy a legnagyobb esélye visszajönni Dennisnek Laci ellen van. Laci érkezik, tudja, hogy őt viszi ki, bár nem érti, miért nem akar nőt kivinni, mi ez a hülye elv:

"Hülyeség, hogy nőt nem viszel ki, nem megverni viszed, hanem hogy legyőzzed!"

Búcsúbuli az utolsó exekkel közös estén. Attila beszédet mond, szerinte a négy játékos közül egy ember álarcot visel. Vajon kire gondolhat? Buli on, Anett és Robin évődnek, iszonyú unalmas. Dóri és Attila az ufókról kezd el beszélgetni, Dóri imádja, hogy ez az okos VV nyertes is hisz az ufókban. Attila akkora fasz, hogy azt mondja Dórinak, hogy Dennis egy gyíkember ufó, aki baszki elhiszi. Nem tudom, mennyit ivott, de hát na! 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Végül azt is hozzáteszi Attila, hogy szerinte Vastag Csaba is ufó, hát itt már végünk van. Laci közben az esőben sír szerelme után, amitől Attilának felfordul a gyomra. Nem csodáljuk. Egy snitt és már a dohányzó részen enyelgő Anett és Robin van a központban, de minek. Megkedveltelek, leszarom, hogy csak 26 vagy. Jóvan.

Jön a kihívás, ahol Dennis "Ágászi" küzdelmet fog vívni, ami szerintünk a gigászi szó lehet kéményseprő zsargonban. Kisfilmek, riportszoba és a többi, majd Dennis felállít mindenkit és végül Dórit kéri meg, hogy a bal kezével kösse fel a kendőt Lacira. Mert ő ugye nőt nem visz ki. És a végére még megjegyeznénk, hogy ennél szexistább dolog nincs is. A nő az ugye gyengébb, úgyis legyőzöm, nem viszem ki. Hát az apád faszát, cucukám!

Dennis magát küldte az utolsó párbajra

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!