A villában egy csapásra megváltozott a légkör, rózsaszín felhők, mosolygás és jókedv uralkodik a lakókon, mintha egy varázsütésre megszűnt volna az utálat.

Hallgassa meg Ön is VV Edina: Lásd című dalát!

Robint eltalálta Ámor nyila

 

A dohányzó srácokat Iza faggatja az erőviszonyokról, ki nyeri meg a játékot. Iza hajával amúgy mi van? Most komolyan? Amikor szakítottak Krisztiánnal, a fiú bosszúból levágta neki éjjel egy borotvával, vagy mi történhetett? Na, a lényeg, hogy Robin szerint fiú győztes lesz idén is. Iza kezd manipulálni, szerintük jogos-e, hogy Dóri párbaj nélkül kerülhet a Top3-ba. Laci szerint tökre párbajoznia kell, Robin meg megmondja, hogy ő ugyan nem fogja Dórira tenni a jelét, és már megy is be elmondani Dórinak, hogy Laci erősen bele fog állni ebbe a dologba. Dóri reakciója:

"Ha ekkora vér van a faszába, vigyen ki!"

Dóri idegállapotba kerül és ki akar menni Lacihoz, hogy megmondja neki a magáét, de Robin kéri, hogy ne tegye, mert akkor kiderül, hogy elkotyogta, mi történt kint. Szandika a másik oldalon áll és biztatja Dórit, hogy menjen és jól mondja meg neki, kiabálja le a fejét a picsába. Na, többek között ezért volt Szandika óriás kedvencünk. 

Megint buli van, most épp Attila és Robin dumiznak Dóri fenekéről. Attila bevallja, nagyon tetszik neki a lány, majd el is kezd neki udvarolni, Robin pedig lecsap Anettre és elmondja, hogy mellette akart aludni, csak Szandi már lestoppolta. Anettnek nem kell határozatlan pasi, aki nem áll ki magáért, megy a húzás, Robin meg egyre jobban rápörög a lányra, szó szerint. Muhahaha.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Amíg kint óriás röhögőgörcs uralkodik el a társaságon Iza nevetése miatt, addig Robin és Anett bent folytatják a dolgokat. A hálóban Robin le is térdel Anett elé a nagy udvarlásban, amitől Anett teljesen oda lesz, mert vele ilyen még nem fordult elő. Elindulnak a fürdőbe, hogy lefekvés előtt rendbehozzák magukat, de csókolózás lesz belőle, vagyis inkább szájra puszi, amit Anett azért még nem teljes átéléssel old meg.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az eseményt a többiek kintről figyelik, sorban állva hallgatóznak a fürdőszoba ajtaja előtt, amíg Anett el nem indul kifelé.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Anett aztán mégis visszamegy, amitől Robin teljesen kikészül:

"Ez most az egyik legszebb pillanatom volt a villában!"

Robin teljesen feltöltődött Anettől, legalábbis a riportban ezt mondja, aztán látjuk, ahogy próbálja rávenni, hogy vele aludjon, de a lány elvicceli, hogy majd, ha házasok lesznek, jöjjön egy pap a villába, tudják le a dolgot és mehet is. 

A hálóban másik vonalon is fejlenek az események, Dórit éppen Attila masszírozza, fenekelés is van, minden, ami kell. Egészen úgy tűnik nekünk, hogy a vonzalom nem csak Attilában van meg Dóri iránt. 

Reggel jön, Robin és Anett kézenfogva nyálaskodnak, Attila be is kérdez, hogy akkor ez most már ilyen komoly, hogy itt turbékolás, meg minden? Dennisnek ez a mondat egy erős kávéval felér.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Közben Robinék már olyan cukik, hogy kiég a cukiság relénk legott!

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dóri elnézést kér Lacitól, gondolom, kiment az alkohol belőle, aztán most jönnek a ráébredések, ahogy az lenni szokott. Anett Dórival beszélget, milyen volt Lacival a kapcsolata, hogy alakult, mint csajok akkor, tudod, beszéljük ki a pasikat jól. Dóri röviden összefoglalja, Anett meg helyesel és mondja, hogy elsőre tök jó pasi Laci, de aztán megismeri az ember és megcsúnyul. Nos, szerintünk azért elsőre sem olyan jó pasi, de mi nem vagyunk mérvadók, ugye, meg nincs is VV szócska a keresztnevünk előtt.

Kint Attila és Robin dumálgatnak, Attila vicceskedik a meleg témával és beszól:

"Ha ma nem smárolod le, tényleg buzi vagy!"

Ezt a mondatot, ha Laci mondja két hete, akkor itt olyan vendetta indulna, hogy remegne a villa beléje, de nem így történt. Robin csak lazán odaveti, hogy ez már megvolt. Ezután a legszürreálisabb jelenetek következnek, Robin ugyanis Anettel, az újdonsült szerelmével LUFIZIK először a nappaliban, majd a konyhában, esküszünk, ha mutatnának egy közelit a szeméről, kiderülne, hogy szív alakú a pupillája!! 

Újra meztelenkedés a zuhany alatt

Laci kint elhívja Attilát, hogy van egy tuti infója, aztán meg jól beég, mert az óriás infója annyi, hogy Anett és Robin között alakul valami, amit ugye a többiek már tegnap este tudtak. 

A kiválasztás előtt még egy utolsó kis kupaktanács alakul Attila, Robin és Dóri részvételével. A nyugiban kérdi ki a két mostani lakó Attila véleményét, mit szól ahhoz, ha Robin odaadja a dupla jelet Dórinak, aki azt rárakja Dennisre, így Dennis lesz a kiválasztott. Attila tökösnek tartja a döntést, csináljátok!

Megmutatják, mi volt a kiválasztáson, aztán meg azt, hogy utána mi történt. Dennis elmondja, hogy ő majd azt tudja, kit visz ki, lehet, hogy fiút, lehet, hogy lányt, izguljanak csak. Iza kérdi, hogy érzi magát, szerinte jól döntött, bár elég merész húzás volt. A konyhában a szerelmespár egy pillanatra szétválik, amikor Dóri megérkezik és Robin érdeklődik hogyléte felől. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dóri leszarja a kiválasztást, azt nem érti, hogy a többiek miért üzenték ezt a Dennisnek a videókban. Főképp Vikcsut nem érti, de aztán rájön, hogy szerinte azzal haragította magára őket, hogy összebarátkozott Zsuval. 

Kint a kanapén Attila és Iza dumizik Dennisszel, aki egy ponton bemegy, mert olyasmiről akarnak beszélni, amit ő nem hallhat. Ekkor kérdi meg Iza Attilától, hogy szerinte ki ellen jönne vissza Dennis. Attila azt válaszolja, hogy Dóri ellen. Holnap kihívás, kiderül, hogy Dóri vagy Laci, aztán szombaton az is kiderül, milyen lesz végül a Top3 összetétele.

Dennis magát küldte az utolsó párbajra

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!