Fanni kiesése után még kicsit azért anyázott, a búcsúlevelével gondoskodott arról, hogy senkinek se hiányozzon a tündérfalvi mocskolódás.

Laci lenyomta Fannit a 7. párbajon

Fanni még utoljára odapörkölt mindenkinek

 

A párbaj előtt még úgy illik, hogy tisztességesen be kell baszni, és ha kell egy alkalom, akkor a szerkesztők adnak: jöhet a Top5 buli. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni Dennist látja el tanácsokkal, ha úgy alakul, hogy kint marad, ne adja fel. Fannikám, megnyugtatunk, Dennis nem olyan, aki feladná, mert te kiesel. 

Odakint mélyül a barátság Robin és Laci között, egészen pontosan sírva borul a Vadember nyakába Robin, mert részegen rájöttek, hogy tök jó fejek, és hamarabb is elkezdhettek volna már barátkozni.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni kimegy, és azt gondolja, hogy Laci ríkatta meg Robint és magyarázza is neki, hogy ezt Laci teszi vele, mert ez az ő stratégiája, hogy jófej vele, meg foglalkozik vele, aztán mikor elsírja magát, akkor bemegy és magára hagyja. Ez már Dennisnek is sok, szerinte Fanni érzelmileg befolyásolni akarja Robint, és próbálja rávenni Fannit, hogy hagyja már a picsába ezt, majd Robin rájön magától arra, amire rá kell jönnie. 

Aurelio élő adásban zokogott

Bent egy lassú dal Laciból előhozza Lady Lacit és zokogni kezd. Megint ölelkezés, először Robin és Laci, aztán Dóri is csatlakozik, majd a konyhapult mögé guggolva sír ő is, mert nagyon egy hullámhosszon van mostmár ez a hármas. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Olyan nagyon egymásra találtak ők hárman az óriásrészegségben, hogy Laci kitalálta, hogy együtt akar velük aludni, de csak úgy, hogy Robin legyen középen. 

"Szeretem az Edinát és inkább egy segglyuk érjen hozzám, mint egy punci!"

Újra reggel, és kiderül, hogy Robin annyira be volt baszva éjjel, hogy nem is emlékszik, hogy Laci mellett töltötte az éjszakát. Lacinak több sem kell és rázendít a régi nótára, persze csak viccből:

"Valld be, hogy szeretsz!"

Fanni és Dennis az esti vitát folytatják Robin befolyásolásáról, Dennis szerint az nem oké, hogy Fanni is hatni próbált rá, Fanni meg mondja a magáét, de végül szerencsésen alakul a dolog, mert elkezdik együtt fikázni a többieket és az mindig nagy egyetértést szül. 

Nagy a szerelem.

A következő jelenet a párbaj előtti búcsúzás. Laci egy hete már elbúcsúzott, szóval nem nagyon mond semmit azon kívül, hogy Fannitól óvja az embereket, és megígérteti Dórival, hogy ha nem ő jön vissza, akkor kiviszi és kint hagyja a picsába. 

Fanni is búcsúzkodik, még Dórival megpróbálja utójára rendezni a helyzetét, természetesen sikertelenül. Dennisnek mond csak jókat, de hát ez nem egy nagy meglepetés. Szinte sírva köszöni meg a fiú támogatását még olyan helyzetekben is, amikor nem biztos, hogy megérdemelte volna. 

Dennis itt még nem szomorú.

Ahogy azt tegnap megírtuk, a párbajon Laci kint hagyta Fannit, és visszatérése Dennist érintette a legrosszabbul. Rezzenéstelen arccal nézte, majd csöndben elvonult cigizni a sarokba.

"Azért fájt a fejem, mert tele volt könnycseppel."

Fanni a Belevalóból üzent még szerelmének, aki ezután a hálóba ment szomorkodni. Később a búcsúlevél felolvasása következett, amiben Fanni természetesen hű maradt önmagához és mindenkit elküldött a picsába az ő igazán finom stílusában, Robint lesunyizta, Dórit kétszínű napraforgónak nevezte, Lacit mocsoknak, amin aztán ki is akadt mindenki rendesen, de leginkább Dóri, aki szerint Fanni irígy és üldözési mániája már beteges. Még szerencse hogy többet már nem kell vele foglalkoznia. 

Kihozták Robinból az állatot

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!