Ma este csap össze Fanni Lacival, de előtte nézzük az összefoglalót, rádióztak a lakók a villában!

A rettegés beköltözött a villába

 

Fanni boglyas hajjal, Dennis ausztrál boglyas hajával latolgatja az esélyeit a nyugiban.

"Vannak Lacival kapcsolatban ellenérveim, csak nem emlékszem."

Dennis nyugtatgatja, hogy Fanni Tündérfalvát képviseli a játékban, míg az undorító Laci csak önmagát adja. A hálóban főleg Dóra ekézi Fannit. Laci közben pattanást nyom a térdén. Igen, a térdén! 

Laci adásban van.

Rádióznak a lakók minden átmenet nélkül. Laci a nyugiból szól hangszórókon keresztül a nappaliban ülőknek. Nem lenne elég, ha csak kikiabálna nekik onnan? Első vendég Dóri és Fanni. Dóri 100%-ig magát adja, faszom. Arra a kérdésre, hogy jó ember-e, Fanni azt mondja, egy nagyon bölcs ember, Anti bácsi mondta neki, hogy minden ember gonoszsággal született a földre, és ezen tud javítani, vagy rontani.

Ezután újra értelmetlenség: Fanni visszamegy a nappaliba, majd újra a "rádióba" Robinnal, és tovább anyázza Dórit.

"Te mondtad a KÉT száddal, hogy csak teszteltél!"

A tündérfalvi kiakad.

Mondja a szilikon, és egymásnak esnek Dennisszel a nappaliban. Dóri vissza a rádióba. Ez a jövés-menés már követhetetlen. Tovább ecseteli Fanni gonoszságát, miközben a riporter Laci palacsintát töm a szájába. Fanni ordít a nappaliban, hogy mennyire ki van készülve. Hihetetlen, de Fanni harmadszorra is visszamegy a "stúdióba". Dennis tovább fikázza Dórit a nappaliban. Ez egy neverending rész, mindjárt epilepsziás rohamunk lesz, ha még egyszer valaki visszamegy a nappaliba, aztán megint a stúdióba, miközben a nappaliban ekézik egymást a többiek. 

Laci nyerte a VV7 6. párbaját

Most, most fogunk öngyilkosságot elkövetni! Folytatódik tovább a rádiózás azzal a grandiózus változtatással, hogy most nem Laci, hanem Fanni a műsorvezető. "1111 Tündérfalvi FM", mondja a mikrofonba, mi pedig komolyan nem értjük, mi történt az RTL Klub szerkesztőivel, hogy csak ezt az unalmas szart tudják kitalálni. Értjük, hogy kevesen maradtak a villában, de legalább ne több mint egy műsorblokkban adják elő ezt az ötlettelen rádiós szart. Fanni és Laci ekézi egymást, vat elsz. Ja, hogy geci Laci, mert szaunába baszta Fannit. Érkezik Kennis, a Domisz és ekézi Lacit. Ja, és hogy egy geci, mert a legeslegeslegbrutálabb dolog a világon evör felhasználni a szaunást büntetést. Most Dóri jön, és ekézik egymást. És persze a szaunás kibaszás geciség. Dóri egy aljas, mondja Fanni.

Dóri nem érti, mit szeretett Fanniban.

"Mondjál csak ilyeneket, mert én ezzel vissza fogok élni."

Replikázza a szőke. És ekézik egymást. És a szauna. Végig hallgatsz? Anyád! Ne vágj közbe. Te mondtad először. Nem a háta mögött fikáztalak. Mégis jópofiztál azzal a ribanccal. Geci. Szauna. Anyád. Nem tündérfalvi, hanem szánalomfalvi vagy. Anyád. Geci. Szauna. Tündérfalva. Dóri nem hajlandó tovább gecianyádszaunatündérfalvazni, és kiviharzik.

Laci a nyugiban a bennmaradtak képeihez beszél. Nem értelmezhető, ezt miért nem lehet élőben?! Ja, most derült ki, hogy ez "gyónás." Úúúúristen, ezt mindenki végigcsinálja. Érzelmes zenére most nincs gecianyázás, hanem nyálasban adják elő ugyanazt, amit tulajdonképpen három hónapja hallgatunk. Igen: épp itt az ideje, hogy ennek a szériának vége legyen. 

Fanni végleg kiborult

Fantomképek: 45-64%. Reklám és jön a párbaj!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!