Tovább mélyült a szakadék Dóri és Fanniék között, valamint Fanni kiborult azon, hogy őt már senki sem támogatja, és szerinte itt mindenki szar ember Dennisen és rajta kívül.

Laci végre bosszút állhat 

Fanni már a Kihívás napján összetört

 

A kontinensek csatája című játékkal indítunk, de tök felesleges a cím, mert tulajdonképpen egymást anyázzák, csak úgy szólítják egymás, hogy Afrika vagy Európa, ennyi. Dóri kezdi, aki elmondja, hogy Dennisben és Fanniban marha nagyot csalódott, és hogy kint hallani sem akar majd róluk. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis replikáz, szerinte Dóri hamar meginog az emberekben és nem tud őszintén örülni, ha Fani nyer valamit. Ezt nem először mondják, és ha valamit el lehet mondani Dóriról, akkor szerintem pont azt, hogy tök őszintén örült mindig Fanni sikereinek, de hát ez most ilyen új szólam a párnál. Még ezt is hozzáteszi Dennis:

"Dóri egy pénzközpontú érdekember."

Hogy ez a villában ugyan miből derül ki, azt nem tudjuk. Ezután Lacit kezdi el kivesézni, aki egoista, mert a klipversenyben magának követelte az élő találkozót. Laci következik, Fannival kezdi, aki alpárian beszél mindenkivel, Fanni szerint ebben hasonlítanak egymásra.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Robin a legvégén szintén Laciról beszél, és bár azt mondja, hogy mostanában sokat változott, azért ő nem felejti el, milyen volt régen.

Ezután a feladat után Laci, mint Amerika, vagyis Mexikó sajtótájékoztatót tart a lakóknak, ami annyit tesz, hogy válaszol a kérdéseikre. Fanninak rengeteg kérdése van, először is, mit tett le Laci az asztalra. Laci nem tudja a választ, de az elég neki, hogy már kétszer visszaküldték a nézők. Mi meg itt jeleznénk, hogy ebben a játékban kurvamindegy, ki, mit tesz le az asztalra, drága Fanni. Aztán a Dórival és a Robinnal való viszonyáról, leginkább a mostani közeledésekről érdeklődött Fanni. Laci azt mondja, mindig is egy hullámhosszon volt Dórival, Fanni meg azt, hogy az hozta őket össze, hogy utálják őt. 

Robin óriási hibát követett el

Vége a sajtótájékoztatónak, Dóri kihívja Robint a nyugiba, hogy elmondja, hogy Fanni egy időben folyton rágta a fülét, hogy ne bízzon benne, mert sunyi és veszélyes. Közben a nappaliban Fanni anyázza Dórit Dennisszel, szerinte már annyira meg akarja nyerni a játékot, hogy ezért akár hazudik is. 

Később kezdetét veszi az Amerika nap, Lacinak kell bemutatnia a kontinensét. A többiekhez képest Laci határozottan felkészült a földrészből, jó, az Amazonas szerinte egy őserdő, és Kolombusz Afrikát felfedezni indult, mikor rábukkant Amerikára, de ez még mindig jobb, mint Dóritól az Ermitázs, vagyis a szlovák fúvószenekar, ugye.

Dóri semmit sem tud Európáról

A kis bemutatót egy Amerika-kvíz követi, ahol egymástól kérdeznek a játékosok. Egészen meglepő, de ebben a játékban még Dóri is tud helyes válaszokat mondani! Végül Dennis nyeri a versenyt, még annak ellenére is, hogy Brack Obamának hívják szerinte az USA elnökét, és mi egyszerűen nem bírjuk tovább nézni a pénisztartójában, jó lenne, ha már véget érne a kontinensek hete.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni nagyon hasznosnak érezte a játékot, mert például megtudta, ki az a Monica Lewinsky.

A kihívás utáni estét mutatják. Fannit nem lepte meg az eredmény, de utána azért rendesen kiborult. Az történt ugyanis, hogy be kellett állniuk a lakóknak a párbajozók mögé, és őt csak Dennis választotta. Dóri és Robin annak ellenére, hogy továbbra sem kedvelik nagyon Lacit, jobban szeretnék azt, hogy Fanni kiessen. Fanni a hálóban sír Dennisnek, hogy mennyire szar, hogy így hátba támadta Dóri, Dennis szerint Dóri a legdurvábban kétszínű ember. 

"Lehet, hogy Laci mögött két ember áll, de ők mindketten hamisak."

Hát igen, Fanni szerint mindenki szar, csak ők ketten tökéletesek tetőtől-talpig. Később kicsit összeszedi magát és kimegy tisztázni Robinnal, hogy ő sosem kedveskedett neki, miközben szídta a háta mögött, és ezt majd a felvételek is bizonyítják. Jól van. Lacit nem lepte meg, hogy Robin őt választotta, mert tudta jól, mennyire utálja Fannit. Örül a csapatának, és kurva elszánt, meg akarja, meg fogja nyerni ezt a párbaj. Két nap, és kiderül, Lacikám.

Laci nyerte a VV7 6. párbaját

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!