A Valóvilág7 győztese Robin lett. Dóri a harmadik helyen végzett és kis különbséggel ugyan, de Dennis maradt alul a fináléban.

Dennis farka népszerűbb Laci könnyeinél

20:00: A villalakók bent izgulnak, kint pedig Tóth Gabi a Tha Shudras-zal adja elő a főcímzenét a stúdióban. Robin énekli bent a dalt, úgy tűnik, egyelőre a legkevésbé ő izgul. Dóri kivételesen nincs baseball sapkában. Pezsike a kezükben, a stúdióba pedig érkezik Lilu és Bence, Liluka aranyba öltöztette magát, emeli a fényét az estének.

A két műsorvezető összefoglalja, mi történt az elmúlt 106 napon. Szavaztatás on, az lesz ma, hogy először lezárják a szavazást, az utolsó kibumlizik, majd lenullázzák a szavazatokat és akkor jól kiderül, ki nyer. Két óra és őrületesen boldogok leszünk. 

Kapcsolják a villát. Nagyon csinosak a lakók, Dennis olyan, mintha papnak öltözött volna, talán a gallérja miatt. Azért elég vicces, hogy pont ő néz ki így. Bence kihívja őket a stúdióba, ami Dórinak a legnagyobb flash, mert ő még sosem volt kint. Dóri titkon vágyott arra, hogy a Top3-ba jusson, de nem tudja felfogni. És akkor most együtt megnézik az utolsó estét. 

Dóri kibékült a Gyíkemberrel

Dennis nyer és visszamegy a villába, ahol ugye örülnek neki, mint az állat. Dennis elmondja, mennyire boldog volt, aztán kihúzza a nevét a falon. Robin elmeséli, hogy állat volt, hogy Laci kiesett, igen, láttuk, hogy tetszett neked.

Nézegetik a fotóikat a falon, Dennis már a játék elején mondta, hogy Robin ott lesz, Dóri meg mondja, hogy őt senki sem gondolta volna, hogy ott lesz. A riportban közli, hogy már önmagában jó érzés, hogy ideáig eljutott.

A tévén egyszer csak elindul a visszaszámlálás, nagyon rápörögnek, megy az "úristen". Dennis még most is a farkát fogja, ahogy szinte mindig.  Eljött a megfelelő alkalom, Robin kinyitja a dobozt, amit Anettől kapott. Egy levél van benne, gépelve, úgy gondoljuk, hogy mikor Robin elaludt, akkor Anett kiszaladt a kertben elásott számítógéphez és gyorsan megírta times new romannel a 97-es worben, ja. Szerelmi vallomás, kellemes aláfestő zenével. 

20:18: Vissza a stúdióba. Dennis alig tudott aludni, Robin sem, úgyhogy cigiztek egész éjjel. Dórinak egész nap hasmenése volt, úgyhogy aludt egész éjjel. 

Hoppácska, szavazás lezárva. A harmadik helyezett: Dóri.

20:22: Dóri sokat köszönhet a Valóvilágnak, élete egyik legjobb élménye volt, hogy itt lehetett. Dóri el, marad a két fiú, szünet jön. Tessenek szavazni a kedvencre!

Dóri kibékült a Gyíkemberrel

20:32: Újra a stúdióban. Elvileg már lehet szavazni, de mi belépni sem tudunk. 

A VV7 története következik, igazi profi mesemondókkal, akiket egyelőre még nem ismerünk. Sorra jönnek be a lakók a kisfilmben, de mesemondónak nyoma sincs. (Közben már lehet szavazni.) Hoppá, a mesélő Fanni. Ez a Tündérfalva sztori már eléggé unalmas azért. Megmutatják a kialakult kapcsolatokat is. Iszonyú részletes a kisfilm. Szerencsére Dávid kiesésénél megállítják a visszaemlékezést, újra a stúdió.

20:40: Fantomképekkel megmutatják az állást. 52,18% - 47,82%, folyamatosan közelít egymáshoz a két versenyző. Dennis nem tudja leírni, milyen érzés, Robin meg úgy néz, mint egy baltás gyilkos. 

Robin a legnehezebben Maci horkolását bírta megszokni. Lilu bedobja a Zsu konfliktust, merthogy róla szólt a VV7 első pár hete. Az ő kisfilmje jön. Edina narrálja. 

20:51: Vissza a stúdióba, megint egy állás: 50,87% - 49,13%

Fél percben kampányoljanak. Dennis kezdi, arra kér mindenkit, hogy szavazzon rá, nem tudott többet tenni:

"Szeretlek Valóvilág, ez az otthonom!"

Robin utolsóként jött be és utolsóként fog távozni. Szavazzanak rá. Okéka.

Most Zsuról beszélgetnek mindenkivel. Ő egyébként az egyedüli játékos, aki ma este nem jött el. Reklámka.

21:00: Lilu ordítva mondja el a szokásos dolgokat. Bence pedig felkonferálja a szerelemről készített összeállatást, csak előtte bemondja, hogy az állás megofordult. Hát, rohadt izgi. A szerelmes blokkot is Edina narrálja. 

"Robin is elővette a nyílvesszőjét, hogy belelőjje Dóri almájába, de mindig mellétalált."

Ezt Edina mondta, nem mi. Persze Edina és Laci illetve Fanni és Dennis hosszabb blokkokat kapnak. A VV7-ben a zenei szerkesztő munkáját szeretjük a legjobban, isteni dalokat tesz oda a jelenetek alá, ezúton is gratulálunk neki!

Maci videóklipben debütál

Dennis szereti Fannit és reméli, hogy ezt majd kint tudják folytatni. Lilu elmeséli, hogy tegnap Fanni zokogott, mert nem nézett rá Dennis, és akkor most ez jó, hogy ezt végre kimondta. Robin, hogy lehet, hogy 1-2 nap alatt így egymásra találtatok Anettel? Hát olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást. Blablabla. Volt-e olyan szerelem a villában, ami taktika volt, mit gondoltok? Mindkettejük szerint Zsu taktikázott. És melyik lesz tartós szerelem? Robin elbassza egy kicsit, mert nem magukat mondja, de inkább csak Liluék nagyítják fel. Dennis azt kívánja, hogy mind a három kapcsolat bontakozzon ki. 

20:08: Kisfilm a szuperképességekről, Fanni narrálásával. 

Megint stúdió, a szuperképességekről beszélgetnek, Dennisnek a szoli tökéletes volt, mert az volt Fanni kedvence. 

Na végre a lényegre térnek. Mondjatok 3 tulajdonságot, ami miatt a másik nem érdemli meg, hogy nyerjen. Robinnak kell kezdenie, de szeretné, ha Dennis kezdene. Dennis kezd, és arra kéri végülis Lilu, hogy azt mondja, miért ő érdemli meg. Kitartó, őszinte és érzelmes. Na, az utolsó kettő azért nem annyira igaz. Miért ne Robin nyerjen? Mit nem bírsz benne? Az zavart, hogy nem volt elég határozott és nem állt ki az érvei mellett. Robin nem ért egyet. 

21:19: Kiért, hogyan kampányolnak az emberek. Dani egy metró aluljáróban énekel Robinért. Dennisért Maci és Fanni egy diszkóban, a DJ pult mögött kampányol. Hát, isteni kis bejátszók voltak. Robin annyira passzív, mintha nem akarná megnyerni ezt a játékot. Mondjuk nehéz is ez a párbaj, mert ezeknek a srácoknak nem volt konfliktusuk. Dennis beszéde, ez a játék az élete. Okéka, de azért ez még nem egy érv, hogy rád szavazzunk. Robin jön, miért ne Dennis nyerjen. Dennis elárult másokat, szavazzák vissza őt. Robinka még maradna kicsit? 

Nyílik a villa ajtaja, visszamennek, reklám és kiderül, ki nyeri a mindent. 

21:30: Robin elmeséli, milyen volt neki a 106 nap. Egy kisfilm alá narárálja, hogyan élte meg a dolgokat. A stúdióban Edina mondja, hogy ő kicsit csalódott Robinban, kétszínűnek tartja. A hajában egy fekete bokor van, ami miatt csak ezt tudjuk nézni. Dóri nem látja kétszínűnek Robint, egy őszinte, tiszta szívű embernek tarja, aki megérdemli, hogy megnyerje a fődíjat.

Dennis önportréja következik. Utána róla kérdezik a lakókat, mit gondol Fanni az élő adásban szakításról. Hát, most hogy így látta Jenny arcát, elég para. Laci, te kiért kampányolsz ma este? Laci Dennisért kampányol, de ez aztán a nagy újdonság, ezt már tegnap is elmondta. Maci is Dennisnek adná a fődíjat, mert szórakoztató. 

Hallgassa meg Ön is VV Edina: Lásd című dalát!

21:38: Szavazás lezárva. Kicsit még viccet űznek Laciból, majd kapcsolják a villát. Egy induripindurit izgulnak a srácok. Dennis reméli, hogy egy élet álma valóra válik. Robin még sosem volt ilyen helyzetben, egy karnyújtásnyira áll attól, hogy visszaadja anyukájának azt a sok jót, amit kapott, és hisz magában. 

Sétálgatnak fel-alá, fejüket fogva, és jönnek a fantomképek. 48,90% - 51,10%. A Valóvilág7 győztese: Robin.

Végre egy jó példa a fiataloknak. Azt gondoljuk, hogy Robin az első olyan VV győztes, aki nem volt gonosz, magamutogató, alpári, sőt, kifejezetten udvarias, kedves, visszafogott és segítőkész volt. Ilyen az, amikor nők között nő fel egy férfi. 

21:43: Dennis búcsúfilmje, Robin egyelőre bent marad. Dennis érkezik, visszafogott taps fogadja, Reni például sír, pedig nem is jártak. Dennis, mi történhetett, hogy két órával ezelőtt még te vezettél, most meg bukóka? Csalódott, de azért örül, mert az ezüst is fényes. Most már Fanni is zokog, és végül a mikrofonjába bemondja, azért sír, mert Robin nem csinált semmit. Na, Fannikám, ezért estél ki. Ilyenkor gratulálni illik. És lehet, hogy semmit sem csinált, de ezek szerint a semmi Dennis valamijéhez képest szimpatikusabb volt.

Visszakapcsolnak Robinhoz, gyere akkor, várunk a stúdióban. Robin még ordít párat a füstgépek között az udvaron és érkezik. 

"Ott vagyok!" 

El fog menni a hangja, óvatosabban kellene. Megérkezik a stúdióba, óriás rajongás, "mindenkinek köszönöm", illetve "ááááá", ezeket mondja. Számítottál erre, kérdi Lilu. A játék elején voltak kételyei, de aztán arra gondolt, hogy anyukája azt tanította, higgyen magában. Átveszi Robin a nyereményt, amiből semmit sem látunk, mert egy szélgép pörgeti az arany lapocskákat, amitől olyan, mintha egy méhraj szállta volna meg az RTLII stúdióját.

Bence még kér egy nagy tapsot a stábnak és köszöni a munkát. Gratulálnak minden játékosnak, de legfőképp Robinnak. A közvetítésnek vége, de jön még egy bejátszó. Aureliot látjuk, ahogy bemegy a villába és felfúj egy 8-ast a falra, majd mögé két betűt: VV. Hoppácska, ezek szerint lesz VV8!

Szép estét mindenkinek, mehet a bulika. 

Kiváncsi, kik csókolóztak a villa fürdőszobájában?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!