A párbaj előtti búcsúzásról és a párbaj utáni könnyekről szólt a mai összefoglaló, amelyben a legfontosabb talán az volt, hogy Robin ráébredt arra, mekkora hibát követett el.

Laci nyerte a VV7 6. párbaját

Könnyek tengere árasztotta el a Villát

 

A párbaj reggelével indul az összefoglaló, először Robin ébredését és zacsi igazítását mutatják, amit mi is megmutatunk:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Majd Dóri vécés napindító sétájával kápráztatnak el minket a szerkesztők. Elég lett volna ennyi a mai adásba, mi már jól vagyunk.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Természetesen Edina és Laci reggele a legérdekesebb, hiszen ők azok, akik este párbajra mennek majd. Egyelőre nem tudják felfogni, hogy ez az utolsó napjuk a villában. Laci szerint az ő szerelmük igazán csodálatos, ellentétben Fanniékkal, akik csak kúrnak és veszekednek. Hát ez ízlés kérdése, ugye, van olyan ember azért, akinek inkább az utóbbi jön be, mint az állandó sírás, Lacikám.

Miközben Laciék a nyugiban szerelműket ajnározzák, odakint a többiek kibeszélik őket. Meggyőződésük, hogy ha Laci marad kint este, akkor egyből elfelejti Edinát. Aztán azt próbálják megtippelni, hogyan viselkedik majd az a játékos, aki visszatér. Ha Laci jön vissza, egy hétig szenvedni fog. Ezt elég jól el is találták, jól kiismerték a vadembert. Fanni igazából örülne, ha Laci jönne vissza, mert ő tuti engedni, hogy használják a kondit, hiszen csak Edina volt gonosz. Az élet kérdései bazdmeg. A kondi és a szoli. A legfontosabbak. 

Békülős szex a jacuzziban

Hoppá! Egy élő kapcsolás, Lilu beköszön a lakóknak és jön a meglepi, megnézhetik a két csapat videóklipjét! Laci csapata a Young Stars nevet kapta, Edináét V-Red-nek hívják. Korrekt kis klipek lettek, ahhoz képest pláne, milyen részegek voltak a forgatás előtt pár órával a lakók. Tetszik is mindenkinek a produktum, egyedül Laci szomorú (most épp nem sír, de közel jár hozzá), mert látta Edinát, aki hiányzik neki. 

Laci szája lefelé görbül Edina láttán.

Vissza az összefoglalóhoz. A párbaj előtti feladat, hogy el kell köszönni mindenkitől. Laci Robinnak azt mondja, ne engedje, hogy befolyásolják őt, Dórinak pedig azt, hogy szakadjon le Fanniról teljesen, mert nem tesz jót neki. 

Edina épp Fannitól búcsúzik a nyugiban, megbeszélik, hogy utálat nincsen, csak nemkedvelés van. Robinhoz csak egy kérést intéz Edina, azt szeretné, hogy ha kiesik, dumizgasson többet Lacival, mert jófej, és majd meglátja ő is. Robin bekérdezi, hogy ha visszajön Edina, lesz-e köztük valami és mielőtt Edina igennel felelne (lol), közli, hogy csak viccelt. Ja, persze.

Edina arca, amikor Robin megkérdi, járnak-e majd, ha visszajön.

Lakók letudva, most jönnek a helyiségek. Edináék kedvence a nyugiszoba volt, mert itt történtek a közösülések, minusz a szép emlékű szaunás-bunkeres. 

"Egy darabot itt hagyunk a szívünből, meg sok kis Lacikát."

Ugrunk az időben, már a párbaj végét látjuk, amiről ugye Laci tért vissza, de nem éppen kitörő örömmel. Könnyek között érkezett meg a villába és egyenesen a hálóba ment, ahol tovább sírt. Mindenki ledöbbent a helyzettől, sőt, annyira megsajnálták, hogy még Fanni is meg akarta vigasztalni őt. 

A legszexibb testek a zuhanyzóban

De ami az egész összefoglaló legérdekesebb része volt, az Robin reakciója. Ő ugyanis most fogta fel igazán, hogy mi történt, mit okozott azzal, hogy Lacival küldte ki az erdélyi lányt. Álmában sem jutott eszébe az, hogy úgy alakulhat a dolog, hogy nem Edina jön vissza, sőt, azért rakta Lacira a jelét, mert attól félt, hogy Fanni ellen alul marad majd a lány. A nyugiban zokogva kért bocsánatot az Edina babától, és megígérte neki, hogy megpróbál jóban lenni Lacival. 

Ezután jött Edina búcsúja Lacitól, amit Laci természetesen sírva hallgatott végig. Ekkor már csak egy dolga maradt: ki kellett raknia Edina fekete-fehér fotóját a nyugi falára a kiesett játékostársak közé. A drámai tett közben pedig megígérte a lány fotójának, hogy a kezébe adja majd a nyereménylakása kulcsát. Hogyne, Laci. Hogyne.

Aurelio elsírta magát Edina kiesésén

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!