Kövesse velünk élőben a mai történelmi párbajt!

Laci feladja a játékot?

20:00: A stúdióban előadják a dalokat. Laciék kezdenek, egész jól megcsinálták, még Laci is vállalható. Bár a refrénnél Fanni hangja nem hallatszik, mégis "énekli" nagy hévvel. 

 

20:03: Lilu és Bence megérkeznek, elmondják, milyen nehéz a szerelmespároknak párbajozni, gondoljunk csak bele, hogy a mellettünk ülő szerelmünkkel kellene mennünk - hát kicsi az esély, hogy valaha ilyen hülye döntést hozunk, hogy jelentkezünk a Valóvilágba.

A százalékok: 53-47.

20:05: Kezdődik az összefoglaló. El kell mondaniuk a csapatársaknak, miért kell visszajönnie annak, akit támogatnak. Lacit Fanni képviseli, Edinát Robin. 

Fanni megfontoltan mondja érveit.

Közben Edina és Laci összevesznek. Feszkó van, még Dóri is figyel, ami nagy szó. 

Robin azt is felhozza, hogy nem volt fair kihasználni Edina érzéseit. Laci szerint nem játszott sosem Edina érzéseivel. Edina szerint félreérti. Laci megsértődik, ott is hagyja az eseményt azzal a felkiáltással, hogy ő majd tizszeresen adja vissza, amit kapott.

Robin ilyen, amikor kapja az ívet Lacitól.

Dóri nem érti, mit keres Laci mögött. Ha el kellene döntenie, melyik idegesíti jobban, akkor Lacit választaná. Kint közben Edinát vonja kérdőre Laci, mennyit tett hozzá ehhez a feladathoz. Edina elmondja a tutit:

"Ha nem szeretnélek, foggal-körömmel küzdenék!"

Laci hisztijei már elviselhetetlenek azért, most épp rosszul van a hálóban. Edina szerint a sok cigi miatt van. Laci telehányja a szobát. A nyugiban azt mondja, hogy a stressz és az ideg. Lady Laci lesz mostantól ez a srác, mert konkrétan csak szenved, most éppen az ágyon fekve szinte sírva mondja, hogy őt kicsinálja ez a hét.

20:17: Dóri ugye a bulin leszedte magáról a vécéjét, és hiába Gáspár Laci óriás angoltudása, büntetés jön és kész. A raktárban található összes fürdőszobai eszközt magára kell aggatnia. Van rajta most már minden, zuhanyrózsa, fürdősapka, zuhanyfüggöny, minden, amit akarsz. Dennis videózza őt:

"Dóri, hogy érzed magad most, hogy egy komplett fürdőszobát húzol magad után?"

Nevet még nem adott neki, mert nincsenek túl jóban, de most ad. Buddy lett a neve, milyen szellemes.

Dóri új outfitje.

20:24: Újra Liluék a stúdióból, felkonferálják a szünetet.

20:30: Valentin napi összefoglaló következik. Lacinak ez különleges nap, ágyba viszi a reggelit, amit Edinának készít suttyomban. A többi fiú is csatlakozik hozzá. Nagy a boldogság a hálóban, Fanni örül az egészséges reggelinek, Dóri is, Edina is. Este jönnek az ajándékok: Dennis egy csodálatos párnát és egy rózsacsokrot ad szerelmének, a párnán Dennis és Fanni látható a párbaj után. Fanni kommentje:

"Milyen szép itt a hajam!"

Fanni egy bögrét ad cserébe, amin Dennis van a párbajon, rögtön a győzelem után. 

A legjobb dolog a párnában a képen Fanni haja.

Laci ajándékai Edinának: egy szép kép kettőjükről, kis rap szöveggel alatta, pezsgő és rózsák. Robin is egészen meghatódik. Edina ajándéka Lacinak egy kép, amin csókolóznak és egy üveg bor. Lady Laci kint sír, Edina kérdi, hogy miért. Mert ő még sosem kapott ajándékot senkitől és nagyon fáj neki, hogy ez az utolsó szombatjuk a villában.

Csodálatos ajándékok a szerelmesek ünnepén.

20:38: Kis kedvesség a szerkesztőktől, a kát párnak Valentin napi videóösszeállítás. Fanniéké cuki, a Edináéké viszont kirobbantja a balhét, Edina kicsit többet tud meg, mint amit eddig tudott. Lady Laci sír a videón, nem hiszem el. Mindenki sokkott kapot, nem csak Edina. A lány nehezen dolgozza fel, amit látott. 

"Nem hiszem, hogy őszintén szeretsz."

Kint a többiek megbeszélik, hogy ez azt igazolja, hogy az Edinának ez addig volt igazából érdekes, amíg nem kapta meg, Lacinak meg az utolsó mentsvár volt Edina. 

Szar van a biliben.

Lady Laci bizonyítékot akar adni. Edina nem tudja, mit vár tőle. Ebből aztán az lesz, hogy koccintanak a nyugiban Valentin napra, és Laci azt mondja, hogy ő feladja a játékot, hogy bebizonyítsa, mennyire szereti Edinát. Folytatódik a pszichoterror, zsarolja és irányítja ezzel Edinát, és hát lássuk be, el is baszta a játékát, amióta együtt vannak. 

20:50: Bence hátramegy, mert most jön Edináék előadása. Dóri a vécécsészével érkezik, aranyos. Edina a produkció és a párbaj miatt is izgul. Bencének jó híre van, Dóri büntetése véget ért. 

Sztár lehetsz, mint Rélió!

Lilu felkonferálja a produkciót, juhéj! Robin a legviccesebb, annyira koncentrál a táncra, hogy elfelejt énekelni néha. 

Bence a végén lő egy jó poént, mintha az X-Faktor lenne, bemondja a telefonszámot, muhahaha. És szünet, mindjárt jön a párbaj.

Laci nyerte a VV7 6. párbaját

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!