Kövesse velünk élőben a mai történelmi párbajt!

Laci feladja a játékot?

Elkezdődött a párbaj, nemsokára kiderül, hogy Laci vagy Edina lesz az, aki visszatér a villába, hogy a többieken bosszút álljon.

 

6. Párbaj - A szerelmesek éjszakája 1. rész

21:00: Liluék lamentálnak azon, milyen nehéz ez a helyzet most, rossz lehet Edináéknak. Kapcsolják a villát.

Dóri köszöni, hogy Bence megszabadította a vécétől. Nevetgélnek, jó a hangulat. Lilu bekeményít, bárki is tér vissza, eggyel kevesebben lesznek. Oh, jó tudni. A kötelező körök elmesélése után Lacit kérdi Bence, hogy mi van akkor, ha kint hagyja Edinát. Laci bele sem mer gondolni, mert nagyon szereti ezt a lányt és ez egy tiszteletteljes párbaj lesz. Edina, kit hibáztatsz azért, hogy ez a párbaj létrejött? Elsősorban a szaunát, másodsorban magát és a többieket, mert hozhattak volna olyan döntést, hogy egy méltó párbaj legyen Fanni és közte. 

Jönnek a kisfilmek, az elsőben a két párbajozó kapcsolata. A szaunával indítják, hogy a kék kendős drámát tudják szépen felnagyítani és aztán eljutunk az aktuális helyzetig. 

Dóri kihozta magából a maximumot

Bence: kire haragudtatok a legjobban? Edina Robinra, mert azt várta, hogy Fannira teszi a jelét. Fanni készült egy Edina Fanni párbajra, de úgy, ahogy ő szerette volna, és először Lacit akarta kivinni. Dennis azt gondolja, megérdemelték, amit kaptak.

21:07: A két párbajozó elmondja a búcsúbeszédet, mindkettő befenyíti a többieket, hogy szép sorban kiviszi majd őket a francba, de Edina azért elmondja, hogy Robinnal jóban lesz, és Dórival sem nagyon van baja, illetve, hogy visszatér majd az a jókedvű életvidám lány, aki bejött. 

Bence szolgálati közleménye, akadozik a VV app. Állat, a legjobbkor. Mindegy is, megmutatják a kisfilmet, ami kettőjük kapcsolatáról szól, majd megérkeznek a stúdióba és már jön is az első film a feszültségeikről. Mindent láttunk már ma, amit mutatnak, szóval sok újdonság nincsen benne. 

21:20: A szerelmesek egymás kezét fogják, és kurvára izgulnak. Lilu Lacit kérdezi, megbánt-e valamit. Ha másképp csinálhatna bármit is, akkor előbb döbbenne rá, milyen értékes ez a nő és milyen fontos neki. Edina, te mit csinálnál másként a kapcsolatotokban? Lehet, hogy rossz döntés volt, hogy felvette a kendőt, de nem szerette volna, hogy Laci párbajozzon. Bence nem engedi ezt el, megbántad akkor? Nem, nem csináltam volna másképp. Mi lett volna, ha ő veszi fel? Akkor Fannival ment volna párbajozni. Edina azt mondja, még mindig Laci a fontosabb, mint a nyeremény, mert a szerelmet nem lehet megvenni. Bence azért csak próbálja mondani, hogy a pénz nem rossz, de Edina azt mondja, ezt nem lehet mérlegelni, mert a családja életét és az apja álmát akarta megváltani, de közben meg szerelmes lett, ami egy csoda. Laci, haragudtok a bentiekre, kérdi Lilu. Haragszik, bizony. 

Békülős szex a jacuzziban

Közben továbbra sem lehet szavazni a VV applikációban. Korábban Bence elmondta, hogy akadozik, de mi konkrétan 10 perce próbálkozunk - sikertelenül. 

Edina Robinról beszél, jó ember, de nem elég bátor. Most pedig kis szünet, szavazzon mindenki, kösz, csináljátok meg az appot.

21:29: Back to the studió. Megmutatják, hogyan kell szavazni, majd Lilu arra kéri a párbajozókat, hogy mondják el egymásnak, mit éreznek a másik iránt. Edina kezdi. Ezt Laci így kijelenti, és kész. Edina érdekes dolgokat érez iránta, olyan dolgokat gyújtott fel benne, amit rég nem érzett. Kifésüli a haját, kakaót csinál, bekeni, azt érzi, vele bármire képes lenne az életben és vele képes lenne küzdeni bármi ellen. Laci: akárhogy végződik ez a nap, ő már nyertes, mert olyan dolgot kapott, amit a kinti életben négy éve nem talált. Olyan lányt kapott, aki nem csak a külsőjéért van vele. Akkor ez kölcsönös. Csók. 

Edina szomorú.

Bence Lacit kérdezi, hogy a macsó képet kialakítani magáról mennyire volt nehéz. Laci elmondja, hogy amikor bement, azt érezte, ő a király, de most érzi igazán nyertesnek magát, hgy az övé ez a szerelem. Lilu kérdi, hogy örökre megváltozott-e, sosem lesz már olyan macsó, mint volt? Megfogadta, hogy kint Edinával elégeti majd a kúróslistáját. Romantikus, na. Edinában még benne van kicsit a Zsus eset, de próbálja ezt elengedni, hogy ne hasson ki a kapcsolatukra. Lilu nem könnyíti meg a helyzetet, nem fél, hogy kint ez ugyan úgy megtörténik majd? Edina bízik benne, hogy minden fasza lesz. 

Ha Laci nyeri a fődíjat, egy lakáskulcsot ad majd Edinának. Edina nem adna kulcsot, mert ő az anyukájával és a tesójával szeretne élni. Edina anyukája közben sír. 

21:35: Nem féltek, hogy kint nehezebb lesz majd a kapcsolatot menedzselni, mint bent? Laci megmondja, hogy ez most más lesz, ez a kapcsolat tartós lesz, nem úgy, mint az eddigi kapcsik a villában. 

Dennis és Fanni végleg szakítottak?

Bence bemondja, hogy most már faszán megy az applikáció. 

21:36: Edina azért szeretné megnyerni a játékot, mert enélkül nem lenne lehetősége tovább tanulni és házat venni. Lilu átveszi a szót, rendhagyó dolog ez, saját maguk mondják el a kortes beszédet, hisz a többiek úgyis utálják őket. Laci kezd. Furcsa kimondani, hogy küldjék vissza egy olyan nő ellen, akit szeret, de azért kimondja, mert új életet szeretne kezdeni egy nővel, akit megszeretett, és tudna segíteni a családjának és a barátainak is. Illetve, ha visszamegy, bosszút áll, mint az állat. Edina jön, elnézést kér, mert élőben nem túl erős. Ehhez képest tök jól beszél, azt küldjék vissza, akit akarnak, Lacinak is örülni fog, de ha ő megy vissza, vidámabb lesz és erősebb, és szembe száll majd bárkivel.

21: 38: Kis szavazásra buzdítás, és már kapcsolják is a villát, hogy megtudjuk, kit támogatnak a lakók. És akkor. Fanni Lacit várja vissza, mert szeretne vele egy közös párbajt, ahol legyőzi őt. Laci üzeni, hogy álmodjon egy kicsit. Dóri nehezen dönt, a szívére hallgat, úgyhogy Edinát várja vissza. Dennis sem dönt túl könnyen, de végülis Edinát várja vissza, mert bár Fannit sokat bántotta, de őt nem. Robin Edinát várja vissza, egyértelmű a döntése. 

A búcsúcsók.

21:42: Milyen volt ezt végighallgatni, pajtikák? Edina tudja, hogy nem közkedvelt bent, Robintól viszont ezt várta. Bence kérdi, nem félnek-e visszamenni, de nem félnek. Lilu enyhít, szar lehet úgy élni, olyan környezetben, ahol nem szeretik az embert. Edina azt gondolja, hogy benne van egy olyan vidámság és boldogság érzet, hogy kibírná bent, ráadásul jóban van Robinnal és egyre jobban van Dórival is. Laci egy harcos embernek tartja magát és most már nem csak magáért, hanem egy lányért is menne vissza, akit megbántottak. Laci egyedül Dennist tartja erős játékosnak, Edina meg paranioás lett, szerinte a Fanni sem gyenge, sőt, a Robin sem, de ha valakit ki kellene emelnie, az a Fanni lenne, mármint, aki a legerősebb. 

21:45: Lilu arra kéri Lacit és Edinát, hogy bucsúzzanak el egymástól, csak most még lezárják a szavazást. Szóval búcsúznak. Edina kezdi, sokmindenen keresztül mentek, tudja, hogy szereti őt, de azért van, ami fáj neki. A lényeg, hogy tiszta szívéből szereti, és ha ki kell esnie, akkor legyen. Meglátjuk. Laci még nem sír, de szerintünk fog. Köszöni az együtt töltött időt, akármi is lesz, ezt a fiút már megnyerte. Ad egy láncot neki, egy fél szívet kap, nála marad a másik fele és mikor legközelebb találkoznak, a két szív majd újra összeér. Ez egy amerikai gimnázium bmeg. 

Mikor legközelebb találkozunk, a két szív eggyé válik!

21:47: Jönnek a fantomképek. 53,41-46,59. Ki az, aki visszamegy a villába? Laci nyert. Laci sír, mint az állat, elbúcsúzik Edinától, tovább sír, majd visszamegy a villába. Sírva.

Edinával Lilu beszélget. Lacit jobban megviselte a győzelem, mint téged a vereség. Edina csalódott, nagyon szerett volna nyerni, minden célja és álma ebben a játékban volt. Fura ezt egy 21 éves embertől hallani, tök szomorú dolog, hogy ez nekik a minden. Edina fogja a bőröndjét, mi pedig megnézzük, hogy fogadják Lacit a villában. 

Nagy izgalommal várják a győztest.

Laci sírva érkezik a villába. Robin ad neki egy zsebkendőt, ő meg bemegy a hálóba. A többiek is bemennek, de senki egy szót sem szól. Állat a buli. Dóri sajnálja, Fanni be akar menni megvigasztalni. Dennis már bent van és simogatja. Dóri is. 

Laci sír, Dennis vigasztal.

Kint közben Edinának jól esett látni, hogy Lacinak fáj ez a dolog és mindent meg fog tenni, hogy ő nyerje meg a játékot. Lilu pedig a faliszőnyeget húzta ma magára.

Lilu faliszőnyegben kérdezi a vesztest.

További szép estét mindenkinek, már csak öten maradtak, nemsokára vége, ráadásul holnap Laci a bíróságra megy!

Laci hétfőn a bíróságra megy

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!