A Valóvilág7 nyolcadik és egyben utolsó klasszikus párbaján megtört Laci sikerszériája, Dennis térhetett vissza és tette teljessé a finalista Top3 listáját.

Dóri kibékült a Gyíkemberrel

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

 

Az adás egy feladattal indul, a párbajozók összefoglalják egymás erősségeit és gyengeségeit. Dennis kezdi, szerinte Laci erőssége a párbaj rutinja, gyengesége meg, hogy túl sokat kér bocsánatot. Jó mély jellemzés ez, kéremszépen. Laci szerint Dennis Fanni miatt volt érdekes, amióta kiesett, nem is látni őt. Persze konfliktuskerülő is, ez nagy igazság. 

A feladat után jönnek a játékok, amelyekért hatalmas jutalom jár. Először egy erőpróba, a srácok egy széles lécet tartanak, amelyen egy-egy zselével teli tál van. Emelgetniük kell gongszóra, feljebb és lejjebb ereszteniük. A feladatot Laci jobban bírja, Dennis feladja egy idő után. 

A következő szám a futva evés, egy futópadon kell fokozatonként x mennyiségű ételt elfogyasztani.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ebben a feladatban is Laci bizonyolut jobbnak, így már 2:0 a javára.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Eggyel "kreatívabb" kihívás következik, ami egyben az utolsó is. Nagy izgalom nincsen, hiszen már Laci nyert, de azért odateszi magát mindkettő a rúdtánc versenyben is.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis megröptette Godzillát és ügyesen táncolt, de Laci is beleadott mindent a maga módján - nekünk például az ő produkciója szórakoztatóbb is volt.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A rúdtáncot bár Dennis nyerte, a jutalom Lacié lett: Edina érkezett meg hozzá a villába.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Nagyon sokat nem beszélgettek, bevonultak a nyugiba és ment a szeretlek, én is szeretlek, csókok és könnyek, ahogy azt körülbelül várni lehetett. Miután Edina távozott, egy levél érkezett, Dennis is ügyes volt, ezért ő is jutalmat kap, viszont csak a második lett, ezért nem kaphatja meg ugyanazt, vegyen fel egy szemkötőt és egy boxkesztyűt és menjen ki a kertbe.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Egyszer csak érkezik Fanni, ugyanúgy bekötött szemmel, kesztyűben, és miután megtalálják egymást, nagyjából arról beszélnek, hogy kesztyűben lehetetlen kiverni Dennis farkát és hogy tegye oda magát a komisz a párbajon. A nagy beszélgetés után Fanni érdekesen indult el a kijárat felé.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A pénteki Belevaló a villából jelentkezett, Aurelio és Éva bementek a srácokhoz és a nappaliban faggatták a két párbajozót a dolgaikról. Laci egyik mondatát totál félreértették a lakók, ami miatt megint közutálat tárgya lett, ezt mondta:

„Ha megnyerem ezt a Párbajt, hátradőlve fogok ülni a Fináléban.”

Szerintünk ez pusztán annyit jelent, hogy megnyugszik majd, de Robin totál kiakad, hogy milyen nagyképű Laci, hogy azt hiszi, ő nyeri majd a VV-t. Ilyenek. 

Kezdődik a párbaj. Megmutatják Laci és Dennis kapcsolatáról a szokásos kisfilmet, aztán Dennis kimegy, majd Laci követi. Kint hatalmas hangú rajongótáborok, plusz mindenki szerelme és anyukája. A párbaj a szokásos módon zajlik, bár kicsit furcsa, hogy Laci kortesbeszédét Robin úgy mondja, hogy tulajdonképpen az Dennisé is lehetne. Az egyetlen igazán említésre méltó momentumot Lilunak köszönhetjük, aki felhívta Dennis figyelmét arra, hogy élőben dobni valakit egy ország előtt pont annyira megalázó, mint kiabálni valakivel, akit 6 napja ismerünk. Touché!


A fantomképek megmutatása után kiderült végre az eredmény is, 54% - 46% Dennis javára, így ő tért vissza a villába. Egészen meglepő módon hatalmas ováció fogadta, Robin ordított, hogy végre sikerült kiejteni Lacit. Holnap döntő!

Hallgassa meg Ön is VV Edina: Lásd című dalát!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!