A Valóvilág 7 párbaját a Vadmeber Laci nyerte, ami Fannit ugyan meglepte, de minket nem igazán.

A villalakók a rádióban alázták egymást

Laci a harmadik Párbaját is megnyerte

 

Bekapcsolódunk a villába. Fanni talpig vörösben, mezítláb.

"Te még párbaj szűz vagy, bármilyen furcsa is ezt kiejteni veled kapcsolatban."

Kacarászik Bence és Lilu. Még eggyel kevesebben lesztek, négyen maradtok, nemsokára valaki kiesik, csak egy valaki mehet vissza, már nem öten lesztek, és hasonló újdonságok hangzanak el. Kennis biztos nem vinne ki nőt, mert ez Domisz szerint nem a nemi szervek harca. Vagina csak vaginát, pénisz csak péniszt üthet ki. Laci bosszút áll. Fanni egy vödör szarból is kimászik. Laci szerint a játék szlogenje, "add önmagadat!" Na, itt most azért álljunk már meg egy pillanat erejéig, amíg mindenki csak uncsiskodik. Az milyen, amikor valaki nem önmagát adja? Ha valaki akárhogy is viselkedik, az nem önmagának az adása? Lehet valaki mást adni? Mondjuk Fanni Dórit adja? Robin Dennist? 

Fanni végleg kiborult

Laci búcsúzkodik. Nincs vége gong. Eddig ez a legérdekesebb fordulat a mai adásban. Annyira jó lenne, ha Edina mégis a stúdióban lenne, Laci átvetné magát a palánkon, és elbújnának egyet "szaunázni"! Kizárás, vége gong, hellóka. Vissza a valóvilág valóságba. És igen, Edina mégis ott van, Laci sprintelne is a nézőkhöz, a stúdió egyszerre hördül fel, hogy "Ne, ne, ne!" Laci nyugodt, mert megérezte, hogy ő fog visszamenni. Edina sírdogál a nézőtéren. Most először tűnik szerelmesnek a lány. Úgy látszik, megtette az egy hét különlét a hatását. 

Fanni búcsúzkodik. Majd ő lefájtolja a dolgokat Dórival. Kennist nagyon szereti, sírva ölelik egymást. Mielőtt elhagyja a villát, mégis cipőt húz, egy aranycsillámos óriásmagassarkút. Miután lement a Fanni legjobb pillanatai videó, Lilu mondja, hogy "nézzük meg Fanni legjobb pillanatait!" Bence még szerencsére észnél van, figyelmezteti a műsorvezetőtársát, hogy épp most tettük meg. Fanni izgatott, elcsúszott a lábzseléje. Senki nem tudja, mi az. És persze, hogy mi más jönne elő fő érvként Laci ellen, mint a SZAUNA! Laci leoltja, hogy csak a vodka beszél Fanniból. 

Fanni sikongat. Csak fejhangon képes beszélni.

"Ott a Maci és a Reni!"

Sikítja.

"Ha ezt tudtam volna, én is beverek három felest."

Mondja Laci unottan. "Három felessel is jobb vagyok, mint te felesek nélkül." "Ennek már a fele(s)em tréfa" - Laci jó. Fanni elmagyarázza, hogy miért kamu Edina és Laci kapcsolata. Laci: "Mondja ezt valaki, aki hat nap után terpesztett felvállaltan taktikából." Fanni folyamatosan belevág a szavába. Eljött a mélypont: Fanni panaszkodik, hogy Laci olyanokkal degradálta, hogy Dennis nyalja ki a gombás "páholyát". Liluék nem jutnak szóhoz. Fanni sikít. 

Villa, "kortárs" beszédek. Robin Laciért kampányol: "Láttuk már Aladdint énekelni, láttuk már bajusz nélkül" - nyomós érvek. Domisz Fannit képviseli, olvassa a mélyenszántó gondolatait. "Hárpinátor, az ereje a hajában rejlik, és egy huncut nimfa", majd rappel a közös dalukból. Fanni sikít. 

Na, vajon ki ki mellé áll? Breaking: ezúttal indokolhatnak is. Dennis: Fanni, mert imádja és szereti. Robin: Laci, mert mostanában a kedves arcát mutatja. Dóri: Laci, bár nem  barátok, de mostanában elvannak. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Megtudjuk, hogy a VV történetében a mai párbajra érkezett a legtöbb szavazat. Fanni sikít. Elbasszák a százalékok kiírását, megjelennek a nevek. Aztán az arcképek. Liluék hebegnek-habognak. Na, tehát fantomképek. 45-55% - Laci nyert! "Mi van tündérfalvi?!", ordítja. Fanni megindul a nézők felé, Lilu rohan utána és visszarángatja a székhez. Laci el, érzelmes zene. Fanni zokog. "Vezethettem műsort, rádióztam, ülhettem bikán", mondja. Hát, ha valaki, ő önmagát adta. Talán jobban tette volna, ha nem. 

Dóri semmit sem tud Európáról

És így fogadták Lacit a többiek:

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!