Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A döntő - Robin diadala



A Valóvilág7 győztese Robin lett. Dóri a harmadik helyen végzett és kis különbséggel ugyan, de Dennis maradt alul a fináléban.

Dennis farka népszerűbb Laci könnyeinél

0 Tovább

Dennis farka népszerűbb Laci könnyeinél



A Valóvilág7 nyolcadik és egyben utolsó klasszikus párbaján megtört Laci sikerszériája, Dennis térhetett vissza és tette teljessé a finalista Top3 listáját.

Dóri kibékült a Gyíkemberrel

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

1 Tovább

Laci lenyomta Fannit a 7. párbajon



A Valóvilág 7 párbaját a Vadmeber Laci nyerte, ami Fannit ugyan meglepte, de minket nem igazán.

A villalakók a rádióban alázták egymást

Laci a harmadik Párbaját is megnyerte

4 Tovább

Laci nyerte a VV7 6. párbaját



Kövesse velünk élőben a mai történelmi párbajt!

Laci feladja a játékot?

Elkezdődött a párbaj, nemsokára kiderül, hogy Laci vagy Edina lesz az, aki visszatér a villába, hogy a többieken bosszút álljon.

0 Tovább

Fej fej mellett a szerelmesek



Tegnap megmutatta a nézőknek Lilu, hogyan áll jelenleg a történelmi párbaj szavazása. Ha szeretné látni az eredményt, kattintson!

Történelmi párbaj jön a VV-ben

0 Tovább

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott



Az eddigi legfontosabb párbajon győzőtt a nép gyermeke, a két lány extázisban, Edina pedig levegőért kapkodva a nyugiban tölti a ma estét.

Dennis lenyomta Danit

A komisz őrjöngve fogadta a győzelmet

1 Tovább

Robin végre rámehet Dórira



Az első olyan párbajon vagyunk túl, amit olyan kihívó nyert meg, aki magára pakoltatta  a jeleket. Ezzel villatörténelmet is írt Buddha. 

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt

Robin és Ádám párbaját mindenki szorosnak gondolta, legalábbis a lakók közül. Ehhez képest a majdnem kétszer annyian szavaztak Robinra, mint Ádámra. Laci barátjának a kampányfilmje és a sajtótájékoztatója jobb volt, mint Robiné, sőt a kortesbeszédet is sikerül olyanra kanyarintania Lacinak, ami közben nem aludt el a néző. Mégsem nyert Ádám.

Robin a kampányfilmjében felmosott, a sajtótájékoztatóját a szeretet lengte át a kortesbeszéde alatt pedig mi éreztük kínosan magunkat. Köszönjük Dennis! Mégis ő nyert. A titka vélhetően az, hogy mindenkivel kedves, mindenkivel elnéző, a gyengéket segíti, az árvákat felneveli, a virágokat megsimogatja és hát ilyen ember nem sok van ebben a csapatban. Gratulálunk a 65,77%- hoz.

Eltaktikázták a jelölést a villában

0 Tovább

Hirdetés

Facebook