Hiába várták Edináék, hogy Robin felhasználja majd a képességét és Fannira rakja a dupla jelet, nem úszták meg a párbajt. A Valóvilág legérdekesebb párbajhete és vasárnapi összecsapása közeleg.

Súlyos árat fizetnek Edináék a szaunás szexért

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

 

A tegnapi drámai kék kendős esemény természetesen a másnapot is meghatározza. Ébredés után Dennis, Fanni és Dóri folytatják a taktikázást. Közben Laciék is felébrednek, Laci a szokásos full depressziós hozzáállással indít, Edina könyörög, hogy ezt ne. Kint megkérdőjelezik Edina érzelmeinek valódiságát, majd Fanni megállapítja az evidenciát ismét: Robinon áll vagy bukik minden. Hoppá! 

Dóri megint betámadja Robint, mindenképpen el akarja érni, hogy Lacira kerüljön a jele. El is fogja szerintünk, könnyű irányítani ezt a srácot, főleg, ha műmelleket visel az irányító fél. 

Kicsit később minden lakónak lehetősége nyílik arra, hogy elmondja a véleményét a kék kendővel kapcsolatosan Edináéknak. Dennis azzal kezdi, hogy ha ez vele és Fannival esett volna meg, elő nem fordult volna, hogy egy nő menjen párbajra, mert egy férfi nem viselkedhet így. Na, erről akartunk már beszélni, hogy ez itt ugye egy játék, ahol nem péniszek és vaginák versenyeznek, hanem játékosok, akik meg akarják nyerni a fődíjat. Itt nem az számít, kinek, mi van a lába között, és amikor egymás anyázásában ez nem szempont, akkor jó lenne, ha a párbajozáskor sem lenne az. 

Benkő szerint Dennis csak kamuszexel

Dóri is csatlakozik a témához, szerinte tudniuk kellett, hogy mekkora kockázatot jelent, ha Edina veszi fel a kék kendőt, és Robin is pontosan így gondolja. A beszélgetés után Robin és Edina folytatják az eszmecserét, Robin elárulja, hogy ő akart párbajozni, mégpedig Lacival. És kikéri magának, hogy Edináék ennyire biztosak voltak abban, hogy ő Fannira rakja majd a dupla jelét. Edina azt mondja, hogy természetesen azt csinál Robin, amit akar. Huh, megkönnyebbültünk.

Egyszer csak Aurélió érkezik a villába, hogy kihírdesse a Média hét győztesét, aki a nézők szavazatai alapján Fanni lett. Aurélió titokzatoskodik és úgy viszi magával Fannit, mintha egy romantikus estét töltenének majd együtt. Dennis kicsit be is feszül, de nem sokáig, mert hamarosan ő is láthatja, mi történik majd.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Szóval Auék elmennek és egyszer csak a Belevaló stúdiójában vannak, ugyanis Fannika jutalma az, hogy megkéri Aurélió a kezét. Ja, nem, ő vezetheti a Belevaló elejét. Fanni az első pillanattól kezdve elviselhetetlen egyébként, legalábbis a mi ízlésünkhöz mérve, rikácsol, tapsikol, olyan mértékű örömben úszik, ami sok már kissé. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

No, a lényeg, hogy a sminkorgazmus és a fodrászkodás után ruhát is kap, és egyébként nem is olyan rosszul végzi el a feladatát, persze azt nem tudja, mi a skype, és nem mindig találja el, melyik kamerába kell nézni, de például Auréliónál jobban beszél, ezt be kell látni.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az adást a villában is megmutatják, legalábbis az elejét, ahol Dóri és Dennis totál büszkék és elismerőek, egyedül Laci az, aki kurva féltékeny lesz. Miután Fanni visszatér, Laci el is mondja Edinának a hálóban, hogy kurvára ő akarta megnyerni ezt a játékot. 

Nézegessen feszes és olajos testeket!

És akkor jöhet a kiválasztás. Először is az összefoglalók, elsőként a Média hét válogatása, majd a sokkal izgalmasabb Top 6-os buli az ominózus köpős jelenettel, ami után Fanni eléggé szégyenkezik és undorítónak találja a viselkedését. 

A következő bejátszó Laci és Edina elbújós szexéről szól, páran mosolyognak a képeken, Lilu is érdeklődik, hogy hogyan lehetett ezt fizikailag megvalósítani, de igazából a helyzet drámaisága erősebb a viccelődéseknél, szóval nem ez lesz a fő szál a beszélgetésekben. Jön Robin és Laci, majd Laci és Edina viszonya, amely videón Edina kicsit elsírja magát, mert szembesül Laci és Zsuzsa fürdős jelenetével, amikor elcsattant közöttük az első csók. 

Szerencsére már csak a jelrakás marad, és semmi meglepetést nem tartogat. Edina és Laci Fannira teszik a kis jeleit, a többiek - beleértve Robint is - pedig Lacira. Edina elsírja magát, elmondják, hogy ők nem fognak párbajozni, csak kézenfogva ülnek majd egymás mellett, mi pedig alig várjuk, hogy az RTL Klub megbánja ezt a húzását, mikor rájönnek, hogy az egyhetes párbajhét és az egy órás párbaj elég unalmas, ha nem feszülnek egymásnak a párbajozó felek.

Fanni bármikor megujjazná Edinát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!