Van az a buli, amire senki sem emlékszik vissza szívesen, nos, a Valóvilág 7-ben ennek a bulinak az összefoglalója volt tegnap a legizgalmasabb, káromkodással és köpködéssel, meg amit csak akartok!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

 

Ott kezdünk, ahol tegnap abbahagytuk, Edina és Laci szex után cigarettára vágynak. Aztán az erdélyi lányt elfogja a lelkifurdalás, és először a wc-n monologizál, hogy hát ő a legalja, majd Lacinak kezdi el mondani ugyanezt, végül pedig Robinnak mesél arról, hogy mind a három szabály megszegte, amit felállított magának, mikor bejött a villába.

Laci természetesen féltékeny lesz, és olyan vehemensen próbálja bevinni a nyugiba, hogy mi már tényleg arra kezdtünk el fogadni, hogy hamarabb sül-e el a keze, mint ahogy a következő párbajon kiesik majd bárki ellen.

Edina apró és ügyes, kiszabadul Laci fogságából és beviharzik a csajokhoz a hálóba, ahol arról kezd el beszélni, hogy nem kap szexet, amire Fannika elegáns tanáccsal szolgál:

"Maszturbálj, ha nem kapsz szexet!"

És ő már csak tudja, nem igaz? Itt valami elszakad a lányoknál, Fanni biztatja Edinát és elmondja, ő bármikor szívesen megujjazná, aztán az eleinte még csöndért ordító Dóri is bekapcsolódik a hirtelen anyázásba forduló diskurzusba. Az történik ugyanis, hogy Edina Lacit anyázza, Fanni ezt félreérti és már Dennist csicskázza ezerrel, akivel ugye éppen rosszban vannak Dennis féltve őrzött titka miatt, Dóri pedig azt hiszi, hogy Laci a téma, amikor már rég Dennisről szól az este. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Nyomdafestéket nem tűrő, de mégis nagyon vicces kis "beszélgetés" alakul ki, a három seggrészeg villalány gyakorlatilag minden olyan szót kimond, amelyet a káromkodások és sértő, lekezelő megjegyzések nagyszótárában megtalálhatunk. Laci eleinte próbálja Edinát megállítani, aztán már kint hallgatózik Dennisszel és hüledeznek a drága nők előadásán. Dennist annyira elborzasztják a lányok, hogy közli:

"Mindhármat egyszerre viszem ki!"

Fanni kirohan és nekitámad Dennisnek, mindennek lehordja, majd a fürdőben folytatják, ahol elhangzik a világ legromantikusabb szerelmi vallomása Fanni szájából:

"Bevallom, hogy szeretlek, mint a szart!"

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis jogosan kérdi, hogy hát akkor miért beszéltetek a Dórival rólam az előbb úgy, mint egy utolsó szarról? Mert hogy lecsicskázták, az meg valami olyan szó lehet, ami a legdurvább sértések listáján az ultimate első helyen szerepel a villalakók szerint. A hálóban folytatódik a diskurzus, Dóri magához tér és próbálja magyarázni, hogy ő bizony Lacira gondolt, azt hitte, abba a buliba száll be, ahol őt kell csicskázni. Annyira rosszul esik neki, hogy Dennis most benne is csalódott, hogy sírni kezd, amikor is Fanni és Dennis is az ágyához mennek, hogy vigasztalják. Aztán egyszer csak megtörténik a Valóvilág történetében mindannyiszor óriás botrányt kiváltó köpködés: most éppen Fanni illeti meleg nyálával titkolózó szerelmét. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A másnap reggel csodálatos. A lányok rájönnek arra, mit tettek, Dóri többet nem iszik, Edina sem, Fanninak meg beugrik, hogy leköpte Dennist. Fanni szeretne beszélni Dennisszel az este történtekről, aki ki van akadva a köpésen természetesen, és egyelőre nem áll rá készen, de aztán ő hívja el a nyugiba a szűzpöcköt.

Fannikám, bejelenteni valóm van, a nagy titok, ami miatt köpdöstél tegnap este, azt akarom neked akkor most elmondani. Szóval fiatal voltam és bohó és lett egy gyerekem, aki most öt éves. Kislány, meg minden. Fanni tudta. Nem, nem ingázta ki, csak ő érez dolgokat. Mikor épp elmesélné Dennis, milyen érzés ez neki, akkor vág közbe Fanni és kezdi el sajnáltatni magát, ami hatalmas együttérzésről árulkodik. Ezt tudja fokozni, mert egyszer csak úgy érzi, el kell mennie szolizni. Szerencsére nem megy el, hanem úgynvezett megnyílást produkál és elmeséli Dennisnek az ő megpróbáltatásait, mesél a korábbi kapcsolatáról, ahol keményen verte a párja és volt olyan is, hogy késsel fenyegette őt. Sírás és ölelés van, dúl a love. 

Edina egyre közelebb kerül Robinhoz

Az összefoglaló legviccesebb része következik, a villalakók azt a feladatot kapják, hogy egy napig ne káromkodjanak. Aki mégis megteszi, az instant büntetést kap, amely lejártáról a villamester dönt. Dóri azonnal kéri, hogy ma senki se szóljon hozzá, mert érzi a vesztét, mégis Laci az, aki 5 percig se bírja csúnya szó nélkül, hopp egy banánt kell a szájába tennie és tartania addig, amíg Dennis úgy nem találja, hogy már ne.

Tulajdonképpen Fannin és Dennisen kívül midnenki megszegi a szabályokat, van itt minden, mi szem-szájnak ingere: Edina szájpecekkel, később leragasztott szájjal várja a büntetése végét, Dórinak sóba kell dugnia a nyelvét és Robinnak egy kiskanál fahéjjal gyűlik meg a baja. Sokat nevetnek a játékosok, és végre kicsit olyan, mintha nem utálkoznának, mint előtte a nap bármely pontján. 

Ma este kiválasztás, reméljük, ti is izgultok, bár ha nem Laci lesz a kiválasztott, akkor feleslegesen nézünk minden évben vv-ket. 

Benkő szerint Dennis csak kamuszexel

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!