Egy óriási buli előhozta a lakók érzelmes oldalát, Laci egyre ijesztőbb és Dr. Gyúrós József pszichiáter is megérkezett a villába, hogy "segítsen".

Edina szúrta Lacit

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

 

Az összefogalaló legszórakoztatóbb jelenete egyértelműen a villa "utolsó hetes" buliján közkívánatra megismételt tánc volt, amelyet korábban Laci és Robin egy feladat keretein belül adtak elő. Bár most nem volt rajtuk testhez tapadó ruha, azért így is sokat röhögtünk a két srác vonaglásán.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A tánc után valami lehetett a levegőben, ugyanis elindult egy érzelmi hullám és szép lassan végig vándorolt minden lakón. Laci kezdte, Edinának arról áradozott, mennyire boldog, hogy most lett teljes az élete és négy éve várt erre a pillanatra. Már itt baromi ijesztő a srác, de ne szaladjunk előre. 

A hálóban eközben Fanni és Dennis beszélgetnek, Fanniból sírva törnek felszínre az érzelmek és most először bevallja Dennisnek, hogy szerelmes belé (mint férfibe, természetesen), aki viszont szereti őt. Fanni fél, hogy kint marad az ő Godzillája a párbajon, Dennis nyugtatja, minden rendben lesz. Azért őszintén szólva, megnéznénk azt a szituációt, hogy Fanni egyedül marad, érdekes lenne, milyen irányba változna az ő híres komisza nélkül. 

Full service és puncivillantás a villában 

Időközben mindenki éneklősre issza magát. Edina a nappaliban szólózza Demjén Caramel által újra népszeűvé tett dalát, a Jégből vagyokot, kint pedig a fiúk nyomják a Tiltott szerelmet, amit egész este óbégatnak majd. 

Laci az össznépi éneklés alatt mozdulatlanra részegül és a nyugi szobában elmélkedik az ő fene nagy boldogságáról. Egyre jobban zombul, mondjuk ki. Edina érkezik. A szomorú fejéből nem csak mi látjuk előre, mi jön, de a zombi is megérzi. Edina időt kér, nem meri kimondani, ami valóban benne van, de a riportban elmondja, hogy sok ez neki, hogy akkor most ő lett itt a nagy megváltó, Laci élete boldogsága és szerelme. Lacinak több sem kell, indul a pszicho dráma, akkor ő holnap feladja a játékot, mert nem bír egy légtérben maradni Edinával. Állat, klasszikus passzív-agrsszív reakció, Edina, menekülj, baszki, mert Laci miatt már csak erről szól a játékod és egyre több szavazatot fogsz veszíteni így a hajrában. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Mindegy, Laci "megenyhül" és szerelmet vall Edinának, akit pár perccel később már a fürdőben találunk Robinnal csevegve. Úgy tűnik, ki akar szedni belőle egy vallomást, de Robin nagyon óvatosan fogalmaz. A furcsa, részeg párbeszéd közben Dennis vicceskedik az ajtó mögött, aztán kisvártatva megérkezik a pszichopata is, észrevételezi, hogy Edina és Robin a fürdőben beszélgetnek, majd leül a konyhában. Bebúsul, ahogy azt kell, és mikor Edina odamegy hozzá, olyan monológba kezd, amitől azonnal kirohannánk Edina helyében. Az asztalt ütve mondja, hogy nem fogja elengedni Edinát, közben néha a fejét is megfogja úgy, hogy azt kedvesnek semmiképp sem mondanánk, és egyfolytában ismétli, hogy ő soha sem engedi el. Szerintem még a beszélgetést fél füllel végighallgató Daniban is megállt a szar Laci ködös tekintetét és nem is annyira elrejtett agresszióját látva.

Érkezik egy levél, amelyből a lakók megtudják, hogy pszichológus áll a házhoz. Mindenki tippelget, hogy ki lesz az, de azt álmaikban sem gondolnák, hogy Gyúrós Józsi érkezik óriás fekete álszakállal. Az év vicce egyébként, hogy a játékot feladó, állandóan befeszült, mondjuk úgy, hogy kissé instabil játékos lesz a doktor, akinek kiönthetik a lelküket a párbajozók, és aki jótanáccsal látja majd el őket. A bentiek is érzik az iróniát, hiszen a srácot meglátva megállíthatatlan röhögésbe kezdenek, amit az udvaron még sokáig nem tudnak abbahagyni.

Nézegessen még több animgifet a villából! 

Józsi kérdései pont olyanok, amilyeneket vártunk tőle, leginkább a nemi konktaktusokra irányulnak. Dennis elmondja, hogy ő a villában van otthon, Dani pedig a szexuális életéről mesél, teljesen érdektelen az egész.

Nézegessen vizsgán izzadó villalakókat!

Miután Gyúrós Józsi elhagyja a villát, egy újabb levél érkezik, amiből kiderült, hogy Maci, a csodálatos kismalac elhagyja a villát, és a lakóknak el kell búcsúzniuk tőle. Meghitt pillanatok jönnek, amelyekből kiderült, hogy Edina megtalálta a közös pontot az állat és saját természete között, mégpedig a perverzióban, illetve Fanninak olyan, mintha a gyerekét kellene elengednie. Dennis búcsúmondata lényegretörőre sikeredett:

"Maradj mindig ilyen perverz!"

A búcsú után Maci még jól megrakja élete szerelmét, a vödröt, amelyet a többiek meghatódva néznek, aztán távozik. Este párbaj, tessenek szavazni!

A bukott Dennis lett a kiválasztott

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!