Végre újra sokan vannak a villában, hiszen beköltöztek páran a korábbi szériákból, és az is eldőlt, ki lesz az utolsó párbaj kihívója.

Laci lenyomta Fannit a 7. párbajon

Magát küldte Párbajra a VV7 utolsó Kiválasztottja

 

Az összefoglaló azzal indul, hogy a lakóknak el kell búcsúzniuk Fannitól, akinek a képét egy arcszoliba rakták a szerkesztők, bármit is jelentsen ez. Dóri kezdi, aki nem érti, hogy egy ilyen szép lány, hogy lehetett ennyire gonosz. Robin elmondta Fanni fotójának, hogy a falra mászott tőle, de amúgy azért annyira nem volt para, mert pl. nem utálta, és még azt is hozzáfűzi, hogy összekapja magát, ami a tündérfalvi búcsúlevelére egy reakció. Laci csak a párbajra reflektál, miszerint Fanninak előjött a valódi énje, és csókolom. Vicces, hogy amíg ő bent búcsúzik, addig kint Robin és Dóri találgatják, hogy egy esetleges Laci-Robin párbaj milyen eredménnyel dőlne el, Dóri szerint Robin jönne vissza. 

Dennis búcsúja igazán érdekes, leginkább arról beszél, milyen szexi Fanni, persze belső értékei is vannak, de hát a haja, szóval a haja az aztán nem semmi. Elmondja azt is, hogy nem gondolta, hogy a villában találja majd meg a másik énjét, és hogy bár néha idegesítette kicsit, azért nagyon megszerette. Kis drámázás még a végén, nehezen tud kijönni a szobából, nehezen tudja "elhagyni" az ő Fannikáját.

Dóri gratulál a többieknek.

Reggel van, Dennisnek hiányzik Fanni, de kemény lesz, és nem fogja kimutatni az érzéseit senkinek sem, közben meg Laci azon örömködik, hogy hiszti nélkül mennyivel faszább az élet bent. 

Feladat van, mindenkinek el kell mondani egy kis pulpitus mögött, hogy a többiek miért nem méltóak a nyereményre. A szerkesztők most már sportot űznek abból, hogy egymásra szabadítják az anyázókat, igaz most, hogy nincs Fanni, legalább nem lesz annyira alja az egész. 

Újra meztelenkedés a zuhany alatt

Dóri kezd, gratulál mindenkinek, hogy ideáig eljutott. Az egyetlen, aki ezt megteszi. Dennis azért nem érdemli meg a díjat, mert nem volt vele őszinte, Laci meg azért, mert megalázott embereket, bár látja rajta, hogy megváltozott és megbánta, és amit ő csinált, az szinte egy légyfing ahhoz képest, hogy Fanni és Dennis hogy viselkedett vele. Laci került sorra. Dóri azért ne nyerjen, mert rábeszélte Robint, hogy őt küldje ki a szerelmével párbajra, Robin meg azért ne, mert őt küldte ki a szerelmével párbajra, plusz meghúzta magát eddig a sarokban. Dennis meg kétszínű, szóval ő se nyerjen. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis Dórival kezdi, szerinte nem neki találták ki a VV-t, és egyébként nem utálja. Robin a nagy szíve miatt fog veszíteni, Laci meg nem méltó a játékhoz, mert türelmetlen és tiszteletlen is. Robin Laciról azt mondja, azért fog veszíteni, mert rosszul kezdte a játékot. Dennisnek a Fannival való kapcsolata lesz a veszte, és a magamutogatása sem tett jót neki. 

"Miért ne mutogathatnám, amim van? Nem kicsi!"

Végre, végre, végre, nem kell egymás arcát bámulniuk naphosszat a lakóknak, mert érkeznek a régi játékosok. Attila, Anett, Iza és Szandika érkezik, aki behozta Artúr nevű kutyáját is, akivel azonnal szoros kapcsolatot alakított ki Dóri.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci kicsit csalódott volt, hogy nem Edina jött, szerencsére Attila azonnal oltotta, hogy Edinának már rég lett kint pasija. Muhahhaha. Pálinka on, mehet a lerészegedés. 

Laci és Anett ismerkedős beszélgetésbe kezdtek, mindenféle érdekes dologról szót ejtettek, mint például a horoszkópok. Laci szerint Anett szép. Ejnye, na. Közben bent Dóri Szandika és Attila azt elemezgették, jó-e az, hogy Dóri párbaj nélkül jutott be a Top4-be. Dennis közben Attilát próbálta rávenni, hogy vele aludjon, Szandika meg Dennist kérdezgette, hogy mi lesz Fannival és vele odakint.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Levél érkezik, döntsék el, kivel fognak aludni. Szandika Robinnal akar, Attila Dórival, Laci Attilát akarja, mert Edina kint nézi őt, Dóri szintén Attilával hálna, népszerű ez a fiú. Végül Dóri alszik Attilával, Iza Lacival, Anett Dennisszel és Robinnal Szandika.

Attila elindította a hadjáratát, amelynek célja Dóri megszerzése, és nem is áll nagyon rosszul benne.

Attila végre hazai terepen.

A VV7 utolsó kiválasztása elég izgalmasan alakult. Először is a régi villalakók üzentek, Dennisnek azt, hogy szarja le az elveit, miszerint lányt nem küld párbajra, vagy lánnyal nem párbajozik, és vigye/küldje ki Dórit. Plusz Lacit is megerősítették abban, hogy olyan embert kell küldeni, aki még nem volt párbajozni. Dóri tehát joggal foshatott.

Robin átadta valakinek a szuperképességét, de még nem tudjuk, kinek. Választás indul, Robin kezd, Lacira rakja a jelét, mert nem felejt. Utána Dennis Dórit ajándékozza meg a jelével, majd Laci is Dórira rakja, mert párbaj nélkül senki sem kerülhet a Top3-ba, ezek szerint a videó eléggé befolyásolta őt. Végül Dórin a sor, aki elárulja, hogy a dupla jelet ő kapta meg Robintól és Dennist ajándékozza meg vele, így az állás döntetlen, Dennisé a feladat, hogy eldöntse, hogy Dóri vagy ő megy a párbajra. Dennis a szokásos lányt nem küldök dumájával indokolva saját kezére teszi a zöld kendőt. Hát kiváncsiak vagyunk, hogy ez az indok a kihíváson és érvényes lesz-e, bejut-e párbaj nélkül a Top3-ba Dóri, vagy egykor volt "tesókájával" csap majd össze az utolsó párbajon?

Ön szerint kinek jobb a segge?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!