Edina és Laci megkívánták egymást, de sajnos nem gondolkoztak, mikor elbújtak a szaunában a pásztoróra idejére, és most az is előfordulhat, hogy egymással kell majd jövő vasárnap párbajozniuk.

Edina, Laci vagy mindkettő már biztosan párbajra megy

A dugi szexért súlyos büntetés jár

 

Az este a villában a szokásos fordulatokat veszi, Dennis és Fanni a nyugiba vonul egy jó kis szexre, amitől Laci és Edina is kedvet kapnak egy kis romantikázáshoz. Bevonulnak a szoláriumba, ahol Edinának ötlete lesz, kitalálja, hogy bújjanak a szauna alá, mert akkor nem látszódnak, és tudnak nyugodtan akciózni. Szinte lehetetlen küldetés ez, elképzelni sem tudjuk, hogyan lehetett azon az aprócska helyen nem hogy dugni, de még le is pippantani Lacit, de nekik sikerült. A hideg dacára megcselekedték, amit megkövetelt a haza.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Reggel minden a szokásos mederben indul, ébredeznek a lakók, fogmosás, miegymás, amikor is érkezik a levél, amelyből megtudják, hogy Edina és Laci nagy hibát követett el, amikor elbújtak a kamera elől, és az a büntetés, hogy  nyugiba vonulva el kell dönteniük, ki az, aki biztosan párbajra megy jövő vasárnap, vagyis az egyikük automatikusan megkapja a kék kendőt. 

Amíg ők a nyugiban döntenek, addig Dóri totálisan felpörög és rájön, hogy a legjobb stratégia, ha bármelyik is vállalja a büntetést, a másikra teszik a jeleket, így tutira a pár megy majd párbajra és mindenki más megmenekül. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Edina szokásáshoz híven kissé erőszakosan eldönti, hogy ő megy párbajozni, mert neki már jár egy csata Fannival, és ő még egyébként sem volt. Laci a bejelentés után először csak azon aggódik, hogy majd őt beszarinak tartják, később azonban már betámadja Edinát azzal, hogy megint erőszakosan és önfejűen döntött, kissé elszalad vele a ló, olyanokat mond, hogy miatta bukta a 40 milliót, ami a lánynak elég szarul esik. Azt gondolja ugyanis, hogy esélyesen kinéz egy párbaj közte és a szerelme között, mert nem lát arra reális lehetőséget, hogy Robin a kedvükért felhasználja a dupla jelét és Fannira teszi azt. Vicces egyébként, mert ha ennyire szar ötletnek gondolja ezt, akkor nem értjük, miért nem tiltakozott hevesen a nyugiban, de hát ilyen ez. 

Edina aztán sírni kezd, amire Laci megenyhül és végülis elnézést kér a bántó szavaiért.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A média hét utolsó feladataként Laci nyitja meg a telejósdát. Laci valamiért cigányasszonynak öltözik és egy üveggömbben keresi a választ először a saját, majd a betelefonáló lakók kérdéseire. Először arra a kérdésre válaszol, hogy ki nyeri a párbajt. Szerinte Dennis nyer majd, akinek jól esik Laci véleménye, sőt, egyenesen azt mondja, most végre őszintének érezte egykor volt barátját és kicsit megint tudta kedvelni. 

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

Dóri azt kérdi Laci jóstól, miért gondolja, hogy ő nem jut be a Top 3-ba, aki elmondja, hogy nem érzi, hogy annyira odatette volna magát a játékban. Normális emberek között itt menne is tovább a dolog, hiszen véleményeket hallunk, de Dóri ráfeszül arra, hogy ő aztán magát adja, és tök odateszi magát, és ha ez nem elég, akkor ennyike. A lány képtelen felfogni, hogy itt nem az a lényeg, ki, mennyire adja magát, hanem, hogy amit ad magából, az érdekes, vicces vagy szimpatikus-e a nézőknek. Szóval ezen lamentálnak jó sokat, ami tötálisan érdektelen nem csak a nézőknek, de úgy tűnik, hogy a lakóknak is. 

Laci jós jövendől még Fanni-Edina párbajról, amiről Edina tér majd vissza, illetve a szerelmes párokról is jövendől a mágus, többnyire pozitívakat.

Később Robin duplajele miatt mindenki leül beszélgetni a sráccal, hogy meggyőzze a saját tervei és stratégiái mentén. Dóri kezdi, elmagyarázza, hogy tulajdonképpen azért Lacira kell tenni, mert ő szereti Fannit és nem akarja, hogy párbajozon. Erős érv. 

A teraszon Edina beszélget Robinnal, aki már arról nyiatkozik, hogy inkább elcseréli a jelét Denisszel, így szavazat egyenlőség esetén ő mondja majd ki Fanni nevét, mert Dennis sosem választaná a szerelmét. Mekkora terv. A lényeg, hogy nem bírja kiküldeni Lacit és Edinát, szerintem leginkább azért, mert fél, hogy az az ő reputációjának lenne szar, ha egy párt küldene párbajra. 

Laci pedig nagy letargiájában kijelenti, hogy ha ő megy párbajozni Edinával, akkor fel fogja adni a játékot, mert ő nem kerül olyan helyzetbe, hogy a szerelmével kelljen egy hétig utálniuk egymást és pont. 

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!