Egy érzelmektől fűtött Edina Show után a nevetésé lett a főszerep, és Lilu beharagozójából kiderült, hogy vasárnap a kiválasztott már tudni fogja, ki lesz az ellenfele a párbajon.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

A villalakók áruba bocsátották egymást

 

Az úgy nevezett Média hét tovább folytatódik, most éppen az Edina Show kezdődik, amelyben Edina arról faggatja a lakókat, mennyire valódi Dennis és Fanni kapcsolata. Edinának egészen más elképzelése van a showról, mint másoknak, ő a diktatórikus műsorvezetés híve, ezért bármikor a vendégei szavába vág és leugatja őket. Az első komoly felszínre kerülő probléma a popi takaró kérdése, amelyet Dennis oszt meg a nyilvánossággal. 

Dennis kudarcot vallott az ágyban

A kisebb-nagyobb veszekedésekkel fűszerezett show akkor indul be igazán, amikor megérkezik a meglepetés vendég Dani személyében, akinek Edina annyira örül, hogy már az emelkedő rács alatt kibújik hozzá, és úgy ugrik a nyakába, mintha élete szerelme érkezett volna.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Lacinak tudjuk, hogy nem kell sok egy kis féltékenységhez, ez meg itt azért elég erős volt, szóval senkit sem lep meg, hogy elönti a fejét a lila köd, amit egyelőre magához képest meglepően jól kordában tud tartani.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az Edina Show utolsó vendége Dóri, aki felteszi a kérdést, amit nem ért Fanni és Dennis kapcsolatával kapcsolatban, azt szeretné tudni, hogy ha ilyen nagy a szerelem közöttük, akkor miért veszekednek állandóan. Erre a kérdésre végül Dennis reagál, elmondja, hogy nem volt őszinte Fannival, ezért nehéz volt a helyzet kettőjük között, de végül elmondta a nagy titkot, amit most a lakókkal is megoszt, tudja meg mindenki, hogy van egy kislánya. Mindenki ledöbben a hír hallatán, és természetesen Fanni az, aki a leginkább középpontba kerül azzal, hogy sirdogálni kezd, mintha róla szólna ez a történet, és csak arról beszél, hogy hát neki milyen nehéz ez a helyzet. Szerencsére egy idő után Dóri feláll, mert unatkozik és véget ér a Show.

A reggel Fannikával indul:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az udvaron Edina, Robin és Laci Dennis nagy bejelentését elemzik, illetve, van, aki csak szeretné elemezni, mert nem kap szót. Igen, ez a valaki Laci, aki hiába próbálja négyszer is elkezdeni a mondatát, Edina meg sem hallja, ezért felkúrja magát és bemegy a nappaliba Dórinak dünnyögni, hogy mennyire elege van már abból, ahogy Edina viselkedik vele. A kint maradt Robin közben kifejti Edinának, hogy ebből a sztoriból nem jöhet ki pozitívan Dennis, mert hát leszarja a gyerekét és a farkát lóbálja a villában, milyen apa az ilyen. Edina attól fél, hogy ez érzelmileg hat a nézőkre és együttérzőek lesznek Dennisszel. 

Odabent a konyhában olyan történik, ami ritkán: Fanni gondolkozik. Dennisszel taktikáznak, a terv az, hogy Robinra rakják a jeleket, aki majd kiviszi Lacit és jól kint is hagyja. Ezután kezdődhet Edina gyengítése, gondolja Fanni, csak azt nem tudja, hogy a legjobb dolog, ami Edinával történhet az, hogy kint marad Laci. Dórit is megpróbálják rábeszélni a taktika követésére, aki eleinte vonakodik, de aztán belemegy. 

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott

Újabb feladat jön, Valóvilág Teleshop, nevezzük így, minden kedves lakónak el kell adni egy másik lakót. A feladat néhol tényleg viccesre sikerül, egészen meglepő számunkra Dóri, aki nagyon klasszul kiemeli Dennis előnyeit és összefüggően, szépen hangsúlyozva beszél, mert eddig azt hittük, hogy ő csak viszonylag zárt szájszerkezettel képes kommunikálni, más néven: motyogni. De nem. 

Fanni Edinát árulta, és meglehetősen kreatív nevet adott neki, hogy azt mondja, Aranytorkú rafinéria gép 2015. Dennis Dóri babát árulta, aki csók hatására életre kel, Laci a Robinbot 2000-et, Edina Lacit, akinél központi szerepet kapott az ő ultraágyúja, amivel minden nőt képes kielégíteni (itt Dóri arcára igencsak beszédesen kiült a döbbenet), majd végül Laci zárta a sort, aki Fanni baba legfontosabb ékességei közül a haját mutatta be bővebben és kiemelte, hogy hízékony, ezért csak halat és salátát fogyaszt.

Kisvártatva újabb feladat érkezett, Dennisnek és Lacinak ki kellett húzniuk híradós csapatuk tagjait, és úgy alakul, hogy Dennis Dórival és Robinnal, Laci pedig Edinával és Fannival került egy stábba. Laci kicsit cidrizett, hogy milyen lesz a két lánnyal együtt dolgozni, de ehhez képest elég jól alakult az ő híradójuk, még akkor is, ha volt egy kis kötözködés, amikor készítették a híreket. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A másik csapatban a felkészülés legnagyobb drámáját Dóri csíkos ingje és szürke felsője okozta, nehezen tudta megemészteni a lány, hogy úgy néz ki, mint a matek tanárnő, pedig nem ez volt a legnagyobb baj az adásuk alatt. Ők kevésbé bírták röhögés nélkül végig csinálni a híradójukat, de igazság szerint mindkét műsor elég gyengére sikeredett. 

Az összefoglaló végén az előzetesből kiderült, hogy Laci és Edina valami olyan hibát követtek el, amire még nem volt példa (a tippünk az, hogy letakarták a kamerát szex közben), ezért az egyiküknek párbajozni kell menni, el kell dönteniük ki legyen az. Dóriból ez előhozza a stratégát és máris szervezkedik, hogy a jelet akkor a másik tag kapja, így egy fasza Laci-Edina párbaj következik majd. Nagyon várjuk, hogy tényleg így lesz-e.

Fanni bármikor megujjazná Edinát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!