Az eddigi legfontosabb párbajon győzőtt a nép gyermeke, a két lány extázisban, Edina pedig levegőért kapkodva a nyugiban tölti a ma estét.

Dennis lenyomta Danit

A komisz őrjöngve fogadta a győzelmet

 

Indul a kondi-szoli hét. Vagy nem hét, ezt még nem tudjuk, de megérkeznek a cuccok. Viszont előtte feszíteniük kell a lakóknak és Gyúrós Józsi eldönti, kié lesz az egyes cuccok felügyeleti joga. Szóval beolajozva feszítenek először a csajok, aztán a pasik (Dennisnek mekkora hasa van!) és aztán Lacié lesz a szoli és Edináé a kondi joga. Dóri azonnal vesz két zsetont a szoliba, Fanni nem adja el magát még a szoliért sem, akkor inkább dagadt lesz és fehér. Óriás hisztit nyom le arról, hogy a szolinak lelke van, szerintem még Dennis is unja.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci rosszat álmodott, Edinának meséli, hogy bizony Robinnal járt álmában. Iszonyú uncsi. Dórit rá akarja venni Edina, hogy gyúrjon, hogy mondhassa neki, hogy fogyjon, meg hogy ég a zsír és akkor Fanni majd kiakad, hogy ő nem fogy. Mekkora terv.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni most épp a nyugiban hisztizik Dennisnek, hogy ő sosem nyer és mindig ez a kis csicska nyer és akkor a szoli nem az övé. Dennis annyira átérzi, hogy énekelni kezd és a farkát simogatja közben.

Bent Laci és Edina kergetőznek, nem egészen értem, hogy miért. Dani érkezik, megvan a megoldás (mire?), közben egymás cuccaival dobálja egymást a szerelmes pár. Párterápiát javasol Dani, ő lesz a terapeuta és a sok feszültséget levezetik majd más módon. Végig sem tudja mondani és máris folytatják egymás cuccainak a dobálását. Na. 

Full service és puncivillantás a villában 

Sajtótájékoztatót tart a két párbajozó. Dennis kezdi, aki showmannek érzi magát, és megmutatja, mennyire szeret a középpontban lenni és szereti az embereket boldoggá tenni. Lehet, hogy bohóc, de nem játssza meg magát itt bent, bizonyítani akarja az anyjának, hogy igenis van helye az életben. Ez tökéletes út, itt a villában aztán bebizonyíthatod, Denniském. Nem konfliktuskerülő, csak nem megy bele helyzetekbe. Oké, értem. Azért akar visszajönni, mert van még itt helye. Kérdések jönnek. Milve adsz többet ennek a játéknak, kérdi Dani. Mert mi nem látjuk. Dennis nem akar magyarázkodni, mert a kevés néha több.

Dani azt gondolja, hogy eredetiséget tudott hozni a villába, soha nem fordult ki magából és az elmúlt két és fél hónapban végig, kőkeményen harcolt. Egyedi karakternek gondolja magát, a rocksztárságot képviseli, trehány, de bevállalja, igazságérzet, humor és rákenroll nélkül a villa üresebb lenne. Fanni kérdi, hogy kire gondolt, mikor azt mondta, hogy itt emberek élnek, mint Marci hevesen. Dennisre gondolt. Persze, hogy ez az otthonod Dennis, mert épp nincs hova menned. A Dóri is olyan, mint aki él, mint Marci hevesen. Dóri kiakad, ő magát adja. Nem adod magadat. Nem adom magamat? Na most köpted szembe magadat. Mónika show vagy és én ezt a színvonalat nem bírom, zárja le Dani, de már késő, mert most már Dennis cincálja őt. Miért gondolod te úgy, hogy te feljebb lévő ember vagy, mint a Dennis, kérdi Fanni. Nem mondtam ilyet, csak hiszek magamban. 

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája

A konyhában Dennis csapata máris duzzogva anyázik, Dennis közli, hogy ha nyer, nem fogadja majd el a lila kendőt és kiviszi Lacit. Kint a többiek Robinról beszélnek, hogy egy szót sem szólt. Laci levonta a legfontosabb következtetést, a szolárium mostantól drága lesz.

Dóri Fanninak pampog, Fanni meg közli, hogy Daninak innen mennie kell. Kicsit összemossa a dolgokat, mintha Dani zárta volna be a szaunába, múltkor épp Edinát basztatta ezzel, holott ugye Laci volt, és ő is csak azért, mert addig addig basztatta, hogy nem meri. 

Utolsó vacsora következik. Mindkét párbajozó az ellenfeleivel eszik. Fanni azonnal beígéri Daninak, hogy felejthetetlen lesz. Dani beszédet mond, a másik csapatban Robin kezdi az analizálást, neki Dennis magamutogatása nem tetszett, de aztán megtudta, hogy Dennis ilyen, és akkor már nem para. Nem értem, pl. ha valaki büdös, akkor teljesen mindegy tudnom, hogy azért, mert szart kent a hasára, ha egyszer BÜDÖS.

Fanni közli Danival, hogy neki van egy undorító, gusztustalan énje. Az elején kedves volt, most meg nem. Helló, Fanni, tudod, reakció, ismered ezt, hogy valaki azért változik, mert TE változol? 

Laci azt mondja, hogy Dani újat mutat itt bent, Dennis meg amilyen, az már megtörtént bent, egy Aurélió már volt. Laci elég jókat mond, nem is gondoltam, hogy képes logikusan gondolkozni. 

Dóri szerint Dani, ha nem jön vissza Dennisszel szemben, akkor az azért lesz, mert Dennis bírta őt, ő meg egyszer csak betámadta. Edina azt mondja, ez a párbaj korai, nem most van itt az ideje. Dennis szerint kiállt Dani mellett, ő meg ormótlanul hátba támadta. Dóri arról beszél, hogy Dennis viccei és poénjai nélkül üres lenne a villa. Dani nagyobb egyéniségnek tartja magát és nem majmol más karaktereket. A lányok, mint egy anyatigris védik Dennist. Edina szerint borzasztó lesz a párbaj, Fannit és Edinát fogja a legjobban megviselni. Laci lezárja a témát, sok sikert a párbajhoz, köszönjük szépen.

Bekapcs a villába. Mindenki szépen beszéljen. Izgulnak. A stúdióban ott van Maci és Reni is, szerintem ez nem segítség Dennisnek, de ez az én véleményem, ugye. Fanni szerint van jelentősége a százalék különbségnek, haladjunk. Dennis a kiválasztottságnak nem örült, de annak igen, hogy Fanni lila kendőt kapott, mert így helyette mehet párbajozni. Edina nem mer belegondolni abba, hogy mi lesz, ha Danit elveszíti. Szerinte mindkettőjüknek nagyon nehéz lesz, ha kiesik az, akit szeretnek. 

Lilu és Bence Danit szívatják, de ez már nemigen vicces, legközeebb küldjenek be atomfizikusokat, ha ennyire zavarja őket a butaság.

Összevágás, természetesen bevágják a kurvaanyázást, eléggé úgy tűnik, hogy az RTL fél, hogy kiesik a nézővonzó VV Farok, mert nagyon neki nyomják a kisfilmeket. Danit zavarja Dennis kétszínűsége, hogy nem vállalja fel a véleményét. Így van, Dennis. Természetesen. Ja, nem, nyilván nem ezt mondja, nincs így, a Dani hülye és kész. 

Dennis búcsúzkodik. Dennis mély nyomot hagyott mindenkiben és majd bizonyít. Kezében egy pezsgősüveggel végigpuszil mindenkit, azt be kell hűteni, ha visszajön, együtt megisszák, ha nem, igyák meg nélküle. A legjobb pillanatai elég jók, ha a Danié unalmasra lesz vágva, akkor nyilvánvaló lesz a szándék. 

Érkezik Dennis, Mi van, mi van, mi van? Ja, nem ezt mondja, de kiváncsi vagyok, hogy szakít-e ma Fannival a stúdióból? Maci sír, Dennis meg úristenezik, meg tejóságosistenezik, Helló, Aurélió. Dennis jól van, feltölti őt a szerettei látványa. Miért te ülsz itt? Mert szeretném bebizonyítani azoknak, akik szeretnek, hogy van helyem a villában, és ezt a játékot meg fogom nyerni. Fanni összetörne, ha nem mennék vissza, de kitartana a végsőkig. Ha visszamegy, ledönti a falat kettőjük között és bebizonyítja neki, hogy szereti, mert ŐSZINTÉN szereti. Ha megérkezik Dani, a konfliktuskerüléssel fogja őt támadni. 

Kapcsolnak a villába, Dani, tessen búcsúzkodni akkor. Reméli, hogy visszatér, nem gondolja, hogy nagy forma, de reméli, hogy a nézők igen. Utálni nem utált meg senkit, max van, akit távolabb érez magától. 

Dani megérkezett. Ő nem úristenezik és nem alél el, összeszedetten beszél. Egyértelmű riválisai egymásnak, és a feszültség köztük a játék eleje óta érződött, eleinte Fanni miatt, de ez mára már nem zavarja Danit, látva Fanni személyiségét. Dani leírja a lényeget, Dennis kicsit utcai, ő meg cizelláltabb. Ja, finoman fogalmazol Danikám. Ez itt a párbajon is átjön, Dennis, ha megszólal, üvölt.

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről

Egy reklám, és már folytatjuk is. Kisfilmek jönnek az elmúlt két hétből. Lilut irritálja Dennis, nem tud uralkodni magán, mondjuk megértem. Huh, igen gusztustalan ez, ami most megy, Dennis gigaparaszt és vállalhatatlan, Dani visszafogott és józan.

Na, jön a kurvaanyázós éjszaka. Dani korrekten elmondja, mi történt, és hogy nem az anyja ellen irányult a mondata, hanem a cselekedete ellen. Dennis nyílván kapaszkodik ebbe, hogy anyámat ne, de hát, na. Dennisnek a barátnőjével szakítás egy nagy lelki trauma volt. Anyád, persze, neked volt az, gondolom, nem a csajnak, akit élő adásban kidobtál. Dennis közben leszólja a közönséget, akik nem jól reagálnak rá. 

Kapcsolják a villát, kortes beszédek következnek. Dennisnek Fanni, Daninak Edina. Akkor halljuk Fannit. Most látom csak, arany mini! Arany mini, mondom. Fanni, miközben beszél, a kezével a levegőbe csapkod, mint aki be van ekizve egy white partyn. A végére elsírja magát, Dóri is majdnem sír, mert hogy ott áll kézen fogva mellette. Szeretlek, meg minden.

Dennis szerelmet, Robin színt vallott

Edina jön. Korrekt, ahogy azt megszokhattuk ettől az oldaltól. Dani fantasztikus karakter, mindig kiállt az elvei mellett. Edina zavarba jött, úgyhogy csak annyit mond, nagyon szereti, küldjék vissza. 

És akkor, ki, kit vár vissza. Fanni és Edina sírnak, mert elrontották a beszédet. Fanni és Dóri Dennist várja, Laci, Edina és Robin Danit. Surprise. Szavazás vége. A százalékok: 44,51-55,49.

Dennis nyert.

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!