Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Edina, Laci vagy mindkettő már biztosan párbajra megy



Egy érzelmektől fűtött Edina Show után a nevetésé lett a főszerep, és Lilu beharagozójából kiderült, hogy vasárnap a kiválasztott már tudni fogja, ki lesz az ellenfele a párbajon.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

A villalakók áruba bocsátották egymást

0 Tovább

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott



Az eddigi legfontosabb párbajon győzőtt a nép gyermeke, a két lány extázisban, Edina pedig levegőért kapkodva a nyugiban tölti a ma estét.

Dennis lenyomta Danit

A komisz őrjöngve fogadta a győzelmet

1 Tovább

Dennis lenyomta Danit



Végre nem azzal kellett tölteniük a lakóknak a napot, hogy parancsra anyázzák egymást. Éljenek a szórakoztató feladatok!

Full service és puncivillantás a villában

Dennis és Dani már most összecsapott

0 Tovább

Dennis szerelmet, Robin színt vallott



A tegnapi összefoglaló legfontosabb kérdése az volt, hogy Robin kit választ a két párbajozó közül, de természetesen nem maradt el a szokásos anyázás sem.

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája

Robin nehéz helyzetbe került

0 Tovább

VV Dennis Danit hívta ki párbajra



Az este, amikor Dennis Danit hívja ki párbajra, és kiderül, hogy Laci egy elmebeteg féltékeny állat.

Full service és puncivillantás a villában

Kemény Párbaj elé nézünk!

0 Tovább

Zsu iszonyatosan megszívta



A lacis kaland miatt egyedül maradt a kolleganő, mint a kisujja. Már senki nem bízik benne.

Közellenség lesz Zsu és Laci

Zsu a fürdőszobában cserélt nyálat Lacival. Nem, nem ő tolta a száját a fiú ajkaihoz, Edina kanja kapta le, azért, mert érezte, nem verik meg érte, csak visszacsókolják. Másnap Zsu elkapta Danit és közölte vele, kibeszélik a háta mögött Edinával, ezért nem bízik meg bennük. Mondta ezt úgy, hogy korábban azt ígérte Edinának, nem fog Lacival kavarni a villában.

2 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább
«
123

Hirdetés

Facebook