Az este, amikor Dennis Danit hívja ki párbajra, és kiderül, hogy Laci egy elmebeteg féltékeny állat. 

Full service és puncivillantás a villában 

Kemény Párbaj elé nézünk!

 

Egymásnak írt névtelen levelekben ekézik egymást. Az első kettő Fannit anyázza. A lila kendővel csak időt nyert. Edina a riportban: a feszültségek el vannak szállva. Fanni: a bántások rámennek a lelkemre. Csak Isten ítélkezhet - tehát Fanni maga a VV Isten, hisz csak ő ítelkezhet a villában. A következő áldozat Laci, az "aljas féreg, aki a közelébe kerül, kifordul magából." Három levél szólt Laciról, kettő Fanniról. Dóri: egyértelműen rád mentek, Fanni. Fanni: Edina egy törpe fos. Dennis: nem minden alacsony ember szarfej.

Reggel trombitaszóra kel a villa gárda. Fel kell húzni a zászlót. Robin a műfűbe bassza a rudat. Mára ennyi a fürkészés, nem több. Edina tisztázni akarja a konfliktusát Robinnal. Mondd, hogy igazam van! - követeli az ülve pisilőtől. Robin nem akar negyediknek csatlakozni hozzájuk. Edina elmondja Lacinak, hogy mire jutottak. Laci szerint százszor több időt tölt Edina Robinnal, mint vele. Mi van??? Laci: ha kell az a hülyegyerek, cserélj le. Odáig vagy érte. Ha ilyen vagy a kinti életben, akkor még időben vagyunk. Nem kell olyan nő, aki nem áll ki mellettem. Az a baj, hogy most Laci tök józan. Kiviharzik, majd visszamegy tovább basztatni Edinát a nyugiban. Edina inkább aludni akar és kiküldi. Laci: az a baj, hogy te is bort vedelsz és vizet prédikálsz. Edina felkel, ki akar menni, Laci nem engedi. Ez a Laci nagyon ijesztő. Aztán persze rámászik Edinára és ezredszerre is kibékülnek. Elég uncsi ez a szerelem, na.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis elemzi önmagát, hogy kit vigyen ki. Tökös vagy Laci, hogy végre úgy raktad rám a jelet, hogy rajtad lila kendő van. De még nem gondolkoztam azon, hogy kit vigyek ki. Edina a nyugiban Daninak ecseteli, hogy szerinte őt viszi, mert őt nézte Dennis. Dani szerint meg őt, mert őt meg nem nézte. Imádnivaló diskurzus. Laci rájuk nyit a nyugiban és sértődötten kifordul. Már rendesen félelmetes a csávó. Edina rohan utána a mosókonyhába. Laci gondolkozik valamin, de nagyon. Menj a Danihoz, mondja. Edina arra gyanakszik, hogy le akarja magárol vetetni a lila kendőt. 

Edina szúrta Lacit

Végigtárgyalják, ki a legmegbízhatóbb és a legmegbízhatatlanabb játékos. Daninak Edina vs. Fanni. Fanni: Dennis vs. Laci. Fanni érzelmei mélyülnek Dennis iránt, akit mostantól VV Faroknak nevezünk, mert a nemi szerve lassan többet szerepel a gazdájánál, és már kijár neki, hogy teljes értékű villalakóként kezeljük. Laci és Fanni maris savazzák egymást. Dóri véleménye: Robin vs. Laci. Laci: Edina vs. Fanni. Dennis: Fanni vs. Edina. Edina: Dani vs. Fanni. Laci fújtat. Robin: Dori vs. Laci. Laci leordítja Dórit. Kezdem sajnálni, hogy lila kendő van rajta. Összesítés: Edina a legmegbízhatóbb, Laci a legmegbízhatatlanabb. Álom pár. Laci sértődötten kivonul. A nyugiban nyavajog Daninak és Edinának (ezek közben odaköltöztek?), hogy feleslegesnek érzi bent magát. Beszól Edinának, hogy nem rá tette a megbízható jelet. Le akarja vetetni magárol a lila kendőt. Edina kiakad, esküdözik, hogy soha többet, sehol nem áll vele szóba. Mindenki gyengének gondol, mondja Laci. Ki?!

"Úgy vonzod a Robint mint tű a mágnest."

Folytatja a paranoiájat.

"Meg vagy a Robinért veszve, úgy csillog a szemed".

Ez elviselhetetlen. Edina annyira nem tiltakozik, könyörög Lacinak, hogy menjen oda hozzá. Megint összeborulás. Ezek egy percet se lesznek együtt kint, az tuti. Laci tök ideggyenge.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Lilu bekapcsolódik, Dennis vicceskedve magabiztos. Kiválasztódás ismétlése ötödszörre. Ötödszörre megállapítják, hogy ha nincs a lila kendő, Fanni ment volna. Lilu rákérdez Laci lilájára. Hablatyol, hogy jó érzés a kendőt viselni. Lilu leleplezi, hogy hát de nem ezt mondtad tegnap. Laci színt vall, hogy ja, igen. Megígérte Edinának, hogy nem veszi le, különben szó nélkül.

A szerkesztők VV Farokra kényszerített gondolkodós bejátszója. Séta gondterhelt arccal az udvaron, homlokráncolás. Szerinte mindenki "gagyi" aki rá, Fannira vagy Robinra rakta a jelet. A gyámkodás alatt "szégyent és gyalázatot" kapott a szüleitől és Danitól is.



Visszakapcsi a villába. Dennisszel dumizik Lilu a riport szobában. VV Farok határozott és kemény, amilyennek egy faroknak lennie kell. Laci nemcsak Edina miatt nem dobta ki a kukába a liláját. És akkor se hívta volna ki őt. Egészen összeszedett, kerek, értelmes mondatokat mond. Fanni kitart a végsőkig, ha nem jönne vissza.

Fannit a lakók száműzték a szaunába

VV Farok vissza a nappaliba, kihívódás on. Gong az eleje. Fanni: soha nem vittelek volna ki, pedig te vinnél engem, de én imádlak. Dóri: állj fel. A nővérem vagy és adok egy puszit. Dani: sokszor tamadtál kinti dolgokkal. Abba a konfliktusba nem állok bele, aminek nincs értelme. Edina: lehet hogy viszek lányt, lehet, hogy nem. Ez gyanús. Robin: állj fel. Bizalmi a kapcsink, remélem, mélyebb dolgokra fog sor kerülni kettőnk között (ezt mondja). Laci: lilán tetted rám a kendőt. Állj fel. Edina te is és együtt kössétek rá arra, aki annak idején levette rólad a lilát, Danira. Ügyes! Dani persze számított erre. Fanni rosszul érzi magát "amúgy". Izgul. De ha a jó oldalát nézi, fogyni fog.


Az előzetesből kiderül, hogy betörtek a villába és ellopták a fürkész zászlót, ahogy így elnézzük, VV Viki volt az az előző szériából.

Dennis és Fanni pénisszel és popóval rajzolt a táblára

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!