Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

 

Maci is egy pólót kapott haverjaitól és néhány meleg sort, ami nagyon megérintette. Edina Mini egér jókora textilverzióját kapta, ami szerinte azt jelzi, hogy édesanyja is felfedezte a kettejük közti hasonlóságot. Zsu egy fényképet kapott a kis Leventéről, amitől igen meghatódott. 

Akárcsak Robin, amikor megkapta sportolóként megszerzett érmeit egy tablóba rendezve, keretezve. Dennisnek bátyja írt,

Gondolkozz, ha nyerni akarsz!

– ő pedig egyből gondolkodóba is esett, vajon mire értette ezt a mondatot  a bátyó?

Az ajándékok utáni extraként videó üzeneteket kapnak otthonról a villalakók. Elsőként Ádámot köszönti viccesen apukája, aki így elsőre szimpatikusabbnak tűnhet, mint a fia egy hónap után. Danit is édesapja köszönti, gratulál a nyert párbajhoz és buzdítja további játékra.

Dennisnek az üzenetben „cukimuki” édesanyja kívánja a legjobbakat, míg Dórit Lévay Adri nevű barátnője ríkatja meg. Edinának anyukája küldött pár gondolatot, Fanninak pedig a kutyáját kezében tartó édesanyja kívánt igen kimérve sok-sok boldog karácsonyt.

Lacinak a bátyja próbál jófejkedni az üzenetben, Macinak pedig édesanyja ad intelmeket és kíván sok siker az Önök kérték! stílusában.

Minden tiszteletünk Robin édesanyjáé, aki megkomponált díszletben mondja el könnyed humorú, de mégis summás üzenetét feladva a leckét minden anyakönyvvezetőnek. Zsunak a kisfia üzen, amitől mindenki odáig van meg vissza.  

Edina legálisan kukkolta Denniséket

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!