Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet



Indul a kampányidőszak, nehéz lesz csapatot verbuválnia mindkét párbajozónak. Zsu szinte mindenkivel rosszban van, Laci is hamarosan eléri ezt a szintet. A csapatválasztás sokaknak csak kényszer, de van, aki dalolva követi vezérét.

Fanni most sem terhes

Dóri választása nem meglepő, mivel mostanság összemelegedtek, így Zsu mögé áll. Edina nem bír parancsolni az érzéseinek, így Laci kampánycsapatának első tagja lesz.

Dani még mindig magyarázkodik a kendőlevétel miatt, megágyazva döntésének, miszerint Laci mögé fog állni.

1 Tovább

Fanni most sem terhes



Azt gondolnánk, hogy az ember képes tanulni a hibáiból, de itt a remek példa arra, hogy nem. Fanniék bár hiába fogadták meg legutóbb, hogy védekeznek, azóta sem teszik. Fanni újra terhességi tesztet kért, míg Edina és Laci kibékültek.

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Sokan sok dolog miatt aggódnak épp a villában. Fanni azért, mert három napja nem jött meg neki, Dennis pedig azért aggódik, mert a lány is aggódik. A sok aggódás ellen terhességi teszttel próbál védekezni, ha már korábban nem tették.

Mindketten magukat hibáztatják azért, amiért ismét erre a lépésre kényszerülnek. Később a kamera előtt Dennis mindent kitöltő méreteiről áradozik, bár az nem derül ki, hogy ennek mi köze felelőtlen szexuális hozzáállásához.

0 Tovább

Összeveszett a villa szerelmespárja



Szuperképességek csatája lett a negyedik kihívás előtti nap. Dani úgy döntött erejét latba vetve leszedi a védettséget Laciról. Döntését hatalmas morális vívódás előzte meg, amibe végül Laci és Edina kapcsolata mehet rá.

Dennis mindenkit megszívatott

Dani Edina és Robin társaságában fejtegeti kihívással kapcsolatos véleményét a reggeli napfényben, cigarettázás közben. Úgy érzi, Zsuzsa az erre utaló jelzések és a többiek meggyőződésének ellenére mégsem Edinát fogja párbajtársának választani, hanem őt, mert Laci védett. Ám ha levenné a srácról a védettséget, akkor máris választhatóvá válna. Edina persze aggódik, mi lesz, ha Laci marad kint.

Robin egyből szalad a hírrel Dórihoz, aki hitetlenkedve fogadja a belsős információt, de már egyből adná is tovább, ám Robin hírzárlatot rendel el. Dóri úgy dönt, nekik is az a legjobb, ha Dani leveszi a védettséget Laciról, így erős lobbytevékenységre biztatja Robint, és ő is hallgatásra kéri.

1 Tovább

Új lakó a villában



Megviccelték a villalakókat a műsor szerkesztői egy új beköltöző hírével. A kétértelmű üzenet után hamarosan tényleg megérkezett az új lakó, ám nem sokkal utána, érkezett még valaki, aki olyan boldoggá tette Fannit, mint még senki idáig.

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Még ki sem heverték Maci hirtelen távozását a villában, mikor Zsu felolvassa a szerkesztők igen rövid üzenetét: Kedves villalakók, hamarosan új lakó érkezik hozzátok. Korábban is voltak már találgatások, hogy vajon költözik-e új játékos Maci helyére, és aki így gondolta, most helyesel.

Laci pöcsét markolászva tetovált lányt vizionál, közben fel-alá rohangál. Edina nem érti, Dóri eszik, Fanni duzzog.

0 Tovább

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott



Ismét vasárnap, ismét kiválasztás, sorban a negyedik. Maci a nap folyamán rosszul lett és kórházba kellett szállítani, ezért ő írásban szavaz, a többiek a szokásos módon, élőszóban, indoklással. Robin védett, nem ő az egyetlen. A zöld kendő végül arra kerül, akin egyszer már volt.

Szép fegyelmezetten ül a társaság, mikor bekapcsolják a villát élő adásban, csak Maci hiányzik, akit epeproblémákkal vittek kórházba a nap folyamán. Laci bejelenti, hogy él szuperképességével és felkötné a lila kendőt, ami Robint, a másik védett játékost igencsak meglepi.

Ellenben Dani pihenteti erejét, és nem foszt meg senkit a lila kendőtől. Maci jelöltjének neve a borítékban várja, hogy a villamester felolvassa majd.

0 Tovább

Zsu összeroppant uralkodás után



Tánccal búcsúztatták a hierarchiát a villalakók, mindenki a maga állatszerepének megfelelő mozgáskultúrát igyekezett belecsempészni az előadásba több-kevesebb sikerrel. A tánc után lelkizés jött, a volt királynő nem viselte túl jól.

Maci menőt játszik, de csicska

A sort Dani, a kullancs kezdi. A táncoslábú értelmiségi mozgáskultúráját eddig is csodáltuk, de amit itt előad, azon nem térünk napirendre.

Fanni remekül fogalmazza meg véleményében a valóságot: kegyetlenül szar. Olyan szar, hogy már jó. Fanni valamilyen megfontolásból egy kenyérrel a hátán kezdi a táncot, mozgáskultúrája viszont némi korábban szerzett tapasztalatról árulkodik.

0 Tovább

Büdös férjet választott a királynő



Zsu királyi kezei közül lassan kicsúszik az irányítás, ezért felső sugallatra úgy dönt, hogy követve II. Erzsébet példáját, férjet választ magának. A kínálat szegényes, a választás több mint meglepő.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

A fiúknak nem sok kedvük van Zsu férjét még akár csak játékból is alakítani, így Laci nagy ötlete nyomán megtesznek mindent, hogy királynőjük hitvesének Macit válassza.

Maci is megtesz ezért mindent: Lacival bezselézteti, és igen alaposan megfésülteti a haját, arcára a soknál is több arcvizet tesz, és még a már korábban is látott kackiás bajuszt is felrajzoltatja magának. A társai csak úgy hívják: Zsan Balzsam.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook