A kórházi ágyáról üzent pár kedves szót a villalakóknak. Fanni hangot adott a fájdalmának, de volt olyan, aki eltemette az arcát a kezeibe.

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

Maci videóüzenetben köszönt el a játékostársaitól és láthatóan neki se sokon múlt, hogy sírjon egyet. Fanni, Dennis, Zsu, Edina, Dóri sírtak, de a többiek is kiborultak azon, hogy Maci egy betegség miatt fejezte be. Dennis el is hagyta a nappalit, elment a nyugiszobába sírni egy keveset, Fanni pedig utána ment, hátha meg tudja vígasztalni az elárvult férfiembert.

 

Zsu a hálóban érzett lelkiismeret-furdalást, őt Edina és Dani próbálta meggyőzni, hogy őrültség, ne legyen. Fanni a biztonság kedvéért odamondta Dennisnek, hogy Zsu, az a kurva most örülhet, de más feszkó nem lett, mindenki a magába szállva próbálta megemészteni a történteket. 

Maci levelet is hagyott hátra, ha Renikének lenne sírja, most forogna benne rendesen. Zsut fényesre nyalta benne, egyedül csak Danit hordta le, aki azért gáz, mert Zsut bántja, ami nem szép szerinte. Dennis amúgy megörökölte a medve szuperképességét.

Nővel etetette meg magát a király

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!