Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenki bögött Maci videóüzenetén



A kórházi ágyáról üzent pár kedves szót a villalakóknak. Fanni hangot adott a fájdalmának, de volt olyan, aki eltemette az arcát a kezeibe.

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

Maci videóüzenetben köszönt el a játékostársaitól és láthatóan neki se sokon múlt, hogy sírjon egyet. Fanni, Dennis, Zsu, Edina, Dóri sírtak, de a többiek is kiborultak azon, hogy Maci egy betegség miatt fejezte be. Dennis el is hagyta a nappalit, elment a nyugiszobába sírni egy keveset, Fanni pedig utána ment, hátha meg tudja vígasztalni az elárvult férfiembert.

0 Tovább

Dennis mindenkit megszívatott



Maci beváltotta a szuperképességét: egy romantikus estét töltött a villán kívül. A partnere a legjobb haverja, Komisz volt.

Nővel etetette meg magát a király

Dennis Macival ment romantkázni a villán túlra. Egy nagy autó először masszírozni vitte őket, ahol egyik fiú sem tudta magát elengedni. Macit zavarta a teste, Dennist pedig, hogy nem tudta milyen a thai masszázs. A végén közölte, kár hogy a csaj nem érintette meg Godzillát.

0 Tovább

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot



Kórházban lesz hosszú hetekig, ezért döntött így az RTL Klub. Maci Istenes Bencétől tudta meg a hírt.

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott

Maci tegnap került kórházba, mert iszonyatos fájdalmai voltak, ráadásul az orra is vérezni kezdett. Az orvosok egyeztettek a a csatornával, majd arra jutottak, számára véget ért a játék. A döntés logikusnak tűnik, hiszen több hétig körházban lesz Maci.

 

A fiú a hírt nem az orvosától, hanem Istenes Bencétől, kamerák előtt tudta meg, így nem is tudta visszatartani a könnyeit. Macival még forgattak egy kicsit, hiszen mint kiderült, videóüzenetet hagyott a lakóknak, vagyis vélhetően mindenkitől elköszönt. 

Maci a Dennisszel töltött romatikus estén kezdett el rosszul lenni, majd a villában csúcsosodott ki a betegsége. 

Maci menőt játszik, de csicska

0 Tovább

Nővel etetette meg magát a király



Tusolni is vitt magával csajt, ráadásul rögtön kettőt. Maci felébredt a téli álmából. 

Büdös férjet választott a királynő

Maci, Renike kiesése óta alszik, vagyis igazi humán díszlet. Most viszont felébredt, mert nő mellett kell aludnia, és minden másra is megkérheti őket. Ezt ki is használja: Fannival és Edinával zuhanyzott, majd az erdélyi lánnyal megetettte magát. 

A legkegyetlenebbnek mégis a fogmosás tűnt, talán azért, mert intim dolog más szájában turkálni. Mondjuk ekkora embert etetni sem túl szexi, dehát az még vicces is lehet. 

Dóri köpködött az ágyban

2 Tovább

Maci menőt játszik, de csicska



Zsunak javasolták, ha azt akarja rend legyen, játssza el, hogy lemond a trónról. Megtette.

Dóri köpködött az ágyban

Dennis már nagyon unhatta, hogy valójában mindenki keresztbe tesz Zsunak, így ő sem tűnik ki a tömegből, ezért azt javasolta a királynőnek, hogy a nyilvánosság előtt mondjon le a trónról Maci javára és titokban irányítson, akkor nem lesz annyi lázadás.

0 Tovább

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól



A két férfi egyszerre volt a fürdőben. Nem, nem az történt, vagyis nem egymást szappanozták be, de majdnem.

Büdös férjet választott a királynő

Maci gyanútlanul ténfergett a fürdőben, mikor Dennis elkapta. Megkérte borotválja meg ott, ahol ő nem látja és nem is éri el. Szerencsére ehhez a meg kellett fordulnia, vagyis nem hereborotválásról, hanem tarkó és hátszőrtelenítésről volt szó.

0 Tovább

Dennis három napig nem nyomul Fannira



Fanni fogadás tárgya lett. Maci és Dennis megállapodtak, aki veszít: főz vagy masszíroz.

Edina Lacin kézimunkázott

Miközben Ádámot zavarta, hogy Laci Robinnal akar edzeni, addig Fanni és Dennis szépen összeveszett. A komisz most a nappaliban nyúlt be Fanni fehérneműjébe, ami egy cseppet zavarta a lányt. Szólt is neki, mire a reakció annyi volt, jó akkor többet nem érek hozzád.

0 Tovább
«
123

Hirdetés

Facebook