Ismét vasárnap, ismét kiválasztás, sorban a negyedik. Maci a nap folyamán rosszul lett és kórházba kellett szállítani, ezért ő írásban szavaz, a többiek a szokásos módon, élőszóban, indoklással. Robin védett, nem ő az egyetlen. A zöld kendő végül arra kerül, akin egyszer már volt.

Szép fegyelmezetten ül a társaság, mikor bekapcsolják a villát élő adásban, csak Maci hiányzik, akit epeproblémákkal vittek kórházba a nap folyamán. Laci bejelenti, hogy él szuperképességével és felkötné a lila kendőt, ami Robint, a másik védett játékost igencsak meglepi.

Ellenben Dani pihenteti erejét, és nem foszt meg senkit a lila kendőtől. Maci jelöltjének neve a borítékban várja, hogy a villamester felolvassa majd.

 

Dennis és Laci behozzák a táblát és a bőröndöt, amiből előkerülnek a borítékok. Mindenki leírja a kiválasztottja nevét a papírra, visszarakja a borítékba, azt pedig a bőröndbe. Maci borítékja elől marad, a többit Zsu némi szerencsétlenkedés után beviszi a riportszobába.

Aztán jönnek a kapcsolati rendszereket feltáró videók. Először Dóri és Laci közelről induló és egyre távoldó viszonyáról láthattunk egy igen szűk metszetet, amit a főszereplőnő is döbbenten néz végig, ráadásként pedig némi komédiát rendez nekünk az élet főszerepben a magyar nyelvvel és Istenes Bencével.

Ezt követi Zsu és Maci szövevényesnek nem nevezhető közös jeleneteit kissé félreérhetően és igen egyszerűen bemutató bejátszás, aminek hatására Zsu kisebb hisztérikus nevetőrohamot kap. Fanni a róla szóló jelenetsor végén csak tagadni bír, míg a Dani és Dennis videót Dennis magyarázkodása zárja, Fanni végig a fejét fogja.

Elszöktek egy vacsorára a villából

Végül elérkezik a jelölés, a sort Robin kezdi. Két jelöltje volt, de a hirtelen jött védettség meggátolja ebben, viszont a másikra, akin nem tud átlátni és nem is akar, rá ráteszi. A jel így Zsuzsára kerül. Dennis egy bulit emleget fel, ahol Dani a szájára vette édesanyja nevét, ezért jár neki a jel. Dóri szomorú, mert ő sem tudja Lacit jelölni, így kénytelen tőle egyre távolodó személyre tenni, aki nem más, mint Edina.

Laci Ádám kiejtése miatt szeretne elégtételt venni Robinon, de őt is védi a lila kendő, ezért Zsura rakja, mert másként viselkedik most, mint a játék első másfél hónapjában. Fanni is bánkódik Laci védettsége miatt, de azért van jelöltje, mégpedig Dani, főként azért, mert Dennistől függő jelenségnek nevezte a legutolsó buliban. Zsuzsa minden rendelkezésére álló másodpercet kihasznál az indoklásra, bár inkább csak a sérelmeit sorolja, mielőtt ráteszi a jelet Edinára.

Dani lép a táblához és olyan történik, ami soha eddig: Zsura teszi a kiválasztó mágnest. Edina kitart múltkori döntése mellett, s ő is Zsura teszi a jelet. Maci igen tartalmas levelét Zsu olvassa fel és ő is teszi a jelet ötödikként a saját neve alá.  

Zsu rutinosan köti fel csuklójára a zöld kendőt, miközben arról beszél, nincs meglepve a jelöléseken, várható volt az eredmény. A kérdés már csak az, kit visz magával párbajra?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!