Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet



Indul a kampányidőszak, nehéz lesz csapatot verbuválnia mindkét párbajozónak. Zsu szinte mindenkivel rosszban van, Laci is hamarosan eléri ezt a szintet. A csapatválasztás sokaknak csak kényszer, de van, aki dalolva követi vezérét.

Fanni most sem terhes

Dóri választása nem meglepő, mivel mostanság összemelegedtek, így Zsu mögé áll. Edina nem bír parancsolni az érzéseinek, így Laci kampánycsapatának első tagja lesz.

Dani még mindig magyarázkodik a kendőlevétel miatt, megágyazva döntésének, miszerint Laci mögé fog állni.

1 Tovább

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott



Ismét vasárnap, ismét kiválasztás, sorban a negyedik. Maci a nap folyamán rosszul lett és kórházba kellett szállítani, ezért ő írásban szavaz, a többiek a szokásos módon, élőszóban, indoklással. Robin védett, nem ő az egyetlen. A zöld kendő végül arra kerül, akin egyszer már volt.

Szép fegyelmezetten ül a társaság, mikor bekapcsolják a villát élő adásban, csak Maci hiányzik, akit epeproblémákkal vittek kórházba a nap folyamán. Laci bejelenti, hogy él szuperképességével és felkötné a lila kendőt, ami Robint, a másik védett játékost igencsak meglepi.

Ellenben Dani pihenteti erejét, és nem foszt meg senkit a lila kendőtől. Maci jelöltjének neve a borítékban várja, hogy a villamester felolvassa majd.

0 Tovább

Zsu összeroppant uralkodás után



Tánccal búcsúztatták a hierarchiát a villalakók, mindenki a maga állatszerepének megfelelő mozgáskultúrát igyekezett belecsempészni az előadásba több-kevesebb sikerrel. A tánc után lelkizés jött, a volt királynő nem viselte túl jól.

Maci menőt játszik, de csicska

A sort Dani, a kullancs kezdi. A táncoslábú értelmiségi mozgáskultúráját eddig is csodáltuk, de amit itt előad, azon nem térünk napirendre.

Fanni remekül fogalmazza meg véleményében a valóságot: kegyetlenül szar. Olyan szar, hogy már jó. Fanni valamilyen megfontolásból egy kenyérrel a hátán kezdi a táncot, mozgáskultúrája viszont némi korábban szerzett tapasztalatról árulkodik.

0 Tovább

Büdös férjet választott a királynő



Zsu királyi kezei közül lassan kicsúszik az irányítás, ezért felső sugallatra úgy dönt, hogy követve II. Erzsébet példáját, férjet választ magának. A kínálat szegényes, a választás több mint meglepő.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

A fiúknak nem sok kedvük van Zsu férjét még akár csak játékból is alakítani, így Laci nagy ötlete nyomán megtesznek mindent, hogy királynőjük hitvesének Macit válassza.

Maci is megtesz ezért mindent: Lacival bezselézteti, és igen alaposan megfésülteti a haját, arcára a soknál is több arcvizet tesz, és még a már korábban is látott kackiás bajuszt is felrajzoltatja magának. A társai csak úgy hívják: Zsan Balzsam.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Zsuzsa nyert, de tönkre fogják tenni az életét 



Lezajlott a párbaj, ami mindenki nagy meglepetésére elég unalmasra sikeredett. Zsuzsa ugyan nyert, de nem lennénk a helyében.

Nyílt meztelenkedés a villában

Lilu és Istenes is folyton azt mondogatták, hogy hatalmas csatára számíthatunk, hiszen Vikcsu indulatos, Zsuzsa pedig kiáll magáért, ehhez képest szinte vita nélkül zárult a párbaj, amit végül Zsuzsa elsöprő fölénnyel, 73 százalékkal nyert meg.

A párbajról készült, képekkel dúsított közvetítésünket itt nézheti meg:

Zsuzsa Vikcsu ellen - a VV7 első párbaja ÉLŐ! - 1.

Zsuzsa Vikcsu ellen - a VV7 első párbaja ÉLŐ! - 2.


Vikcsu egész végig tudta tartani a száját, kifejezetten értelmes és laza volt végig, ám amikor beült a Belevalóba, már nem fogta vissza az indulatait, még Aurélió és Éva is ledöbbent a  Zsuzsára szórt durva jelzőktől. Vikcsu beszélt kicsit a terveiről is, Ausztriába szeretne költözni és egy patológián dolgozni. Egyet sajnálunk, azt valószínűleg már sosem tudjuk meg, hogy egy vegetáriánusnak miért a testek boncolása a szíve vágya.

Maci majdnem elélvezett a kanapén

Amikor Zsuzsa belépett az ajtón, megölelte Danit, aki hisztérikus zokogásban tört ki, a többi villalakó pedig toporzékolt és visított, a néző úgy érezhette magát, mint egy mutánsokat vizsgáló orvosi labor pincéjében. Kész elmebaj lesz itt, még kétes, hogy milyen értelemben.

Fanni nem szexel többet

1 Tovább

Zsuzsa Vikcsu ellen - a VV7 első párbaja ÉLŐ!



Hamarosan kezdetét veszi a Valóvilág 7. szériájának első cicaharca. Ma este Zsuzsa, a fiatal anyuka csap össze Vikcsuval, a kutyakozmetikussal.

Maci majdnem elélvezett a kanapén

Senkit sem lepett meg, amikor villalakók a kiválasztáskor úgy döntöttek, hogy Zsuzsával tudnak együttélni a legkevésbé, a bemondónő beköltözése óta számkivetettként tengeti napjait a luxusházban. Párbajellenfelének a telhetetlen Vikcsut választotta, aki ezért örök bosszút esküdött ellene. Ma este felfordulhat a villaélet, érdemes lesz figyelni a történéseket.

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Facebook