Lezajlott a párbaj, ami mindenki nagy meglepetésére elég unalmasra sikeredett. Zsuzsa ugyan nyert, de nem lennénk a helyében.

Nyílt meztelenkedés a villában

Lilu és Istenes is folyton azt mondogatták, hogy hatalmas csatára számíthatunk, hiszen Vikcsu indulatos, Zsuzsa pedig kiáll magáért, ehhez képest szinte vita nélkül zárult a párbaj, amit végül Zsuzsa elsöprő fölénnyel, 73 százalékkal nyert meg.

A párbajról készült, képekkel dúsított közvetítésünket itt nézheti meg:

Zsuzsa Vikcsu ellen - a VV7 első párbaja ÉLŐ! - 1.

Zsuzsa Vikcsu ellen - a VV7 első párbaja ÉLŐ! - 2.


Vikcsu egész végig tudta tartani a száját, kifejezetten értelmes és laza volt végig, ám amikor beült a Belevalóba, már nem fogta vissza az indulatait, még Aurélió és Éva is ledöbbent a  Zsuzsára szórt durva jelzőktől. Vikcsu beszélt kicsit a terveiről is, Ausztriába szeretne költözni és egy patológián dolgozni. Egyet sajnálunk, azt valószínűleg már sosem tudjuk meg, hogy egy vegetáriánusnak miért a testek boncolása a szíve vágya.

Maci majdnem elélvezett a kanapén

Amikor Zsuzsa belépett az ajtón, megölelte Danit, aki hisztérikus zokogásban tört ki, a többi villalakó pedig toporzékolt és visított, a néző úgy érezhette magát, mint egy mutánsokat vizsgáló orvosi labor pincéjében. Kész elmebaj lesz itt, még kétes, hogy milyen értelemben.

Fanni nem szexel többet

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!