Tánccal búcsúztatták a hierarchiát a villalakók, mindenki a maga állatszerepének megfelelő mozgáskultúrát igyekezett belecsempészni az előadásba több-kevesebb sikerrel. A tánc után lelkizés jött, a volt királynő nem viselte túl jól.

Maci menőt játszik, de csicska

A sort Dani, a kullancs kezdi. A táncoslábú értelmiségi mozgáskultúráját eddig is csodáltuk, de amit itt előad, azon nem térünk napirendre.

Fanni remekül fogalmazza meg véleményében a valóságot: kegyetlenül szar. Olyan szar, hogy már jó. Fanni valamilyen megfontolásból egy kenyérrel a hátán kezdi a táncot, mozgáskultúrája viszont némi korábban szerzett tapasztalatról árulkodik.

 

Dóri nagy örömmel ám igen kevés fantáziával áll neki a táncnak, bizonyára több Szulejmánt kellett volna néznie. A showt szerencsére megmenti Laci, aki előadja vérszomjashiéna performanszát sátáni kacajjal, imitált vizeléssel, cipőtépéssel és lábdugással együtt, ahogy azt egy vérszomjashiénától várja az ember.

Dennis a csótány is külön előadással készül, ami arra az elgondolásra épül, hogy a csótányt lefújják rovarírtóval és a csótány vergődik, ami maga a tánc. Aztán átkúszik a szőnyeg alatt és előbukkanása után bevallja, hogy Zsu oroszlános tábláját ő lopta el.

A struccnak nem akaródzik táncolni, a többiek biztatják, majd végül az egész villa ropni kezdi Shakirára. Zsu “tánca” igen betegre sikerül, artikulátlanul ordibál és Dórival birkózik a földön, ruhában. aztán meggyűlik a baja a korona levételével is.

De nem csak ez fáj neki, hanem az is, hogy a lakók egyenként elmondják véleményüket egyhetes uralkodásáról és nem sok pozitív van közte. Zsu látszólag annyira összeroppan, hogy Dóri kénytelen vigasztalni őt a nyugiszobában. 

Büdös férjet választott a királynő

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!