Zsunak javasolták, ha azt akarja rend legyen, játssza el, hogy lemond a trónról. Megtette.

Dóri köpködött az ágyban

Dennis már nagyon unhatta, hogy valójában mindenki keresztbe tesz Zsunak, így ő sem tűnik ki a tömegből, ezért azt javasolta a királynőnek, hogy a nyilvánosság előtt mondjon le a trónról Maci javára és titokban irányítson, akkor nem lesz annyi lázadás.

 

Dani, Edina és Laci többször is mondta, hogy olyan királynak szívesen engedelmeskednének, akiben nem kellett még csalódniuk, így Macinak nem volt választása, el kellett játszania, hogy ő a főnök. Zsu boldogan osztotta ki a büntetéseket titokban, magyar hangja, Maci pedig élvezte hogy hatalma van. Fanni boldog, hogy ő tudja, amit a többiek nem, Dóri viszont most éppen nem lelkesedik semmiért. 

Mikor Zsu átadta kamuból a trón, Dani és Edina nagyon boldog lett, de ennek ellenére véletlenül kávézni kezdett a lány, így egy széken állva kellett Robinnal közösen állathangokat kiadniuk. Mert hogy a bünti mindig kollektív.

Robin egész héten Edina miatt szívott, így az utolsó kávézásra egy kolaivással válaszolt, amiért helyben futást kaptak büntetésül. Sokat nevettek, nem volt benne hiba.

Furcsa, de Zsu most Dennis, Fanni, Robin, Maci és Dóri közt mozog, egy csapatot alkotnak. Renike helyében mi sírnánk.

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!