Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maci menőt játszik, de csicska



Zsunak javasolták, ha azt akarja rend legyen, játssza el, hogy lemond a trónról. Megtette.

Dóri köpködött az ágyban

Dennis már nagyon unhatta, hogy valójában mindenki keresztbe tesz Zsunak, így ő sem tűnik ki a tömegből, ezért azt javasolta a királynőnek, hogy a nyilvánosság előtt mondjon le a trónról Maci javára és titokban irányítson, akkor nem lesz annyi lázadás.

0 Tovább

Kénytelen mindenki Zsunak nyalni



Elkezdődött a dzsungelhét, a királynő Zsu lett. Élet és halál ura, jobb keze Laci, bal Dórika.

Robin végre rámehet Dórira

Új játék vette kezdetét a villában. Ennek első lépéseként a lakóknak fel kellett állítaniuk a hierarchiát, amely az összegzés után csökkenő sorrendben így nézett ki: Dennis, Dani, Fanni, Edina, Maci, Robin, Dóri, Laci, Zsu. Miután mindenki megtudta, hova képzelik a többiek, már majdnem vitatkozni kezdtek, mikor kiderült, az elsőkből utolsók, és az utolsókból most elsők lesznek. 

 

Vagyis Zsu a játékhét idejére tejhatalmat kapott, Dennis pedig a tápláléklánc aljára került, Danival és Fannival együtt. Fanni természetesen kiborult, mert állítása szerint ő mindig csöves bent és megint csak az udvaron ehet. Edina azon puffogott, hogy Dóri sokat lesz Lacival meg Zsuval is, és már most féltékeny, hiszen épphogy csak történt köztük VALAMI, máris nehézségekbe ütközik az életük, hiszen például nem aludhatnak együtt. 

Az uralkodót minden lakónak köszöntenie kellett, Zsunak pedig  oroszlánkirálynőként - a fürdés és az alvás kivételével - mindig viselnie kell egy koronát és egy palástot. A többiek nyakában pedig lóg egy tábla, melyből kiderül milyen állatok. Érdekes hétnek nézünk elébe...

Régóta nem kerül bele az összefoglalókba Maci, aki vélhetően ezt annak köszönheti, hogy iszonyú unalmassá vált Renike távozása óta. A lány egyébként most annak örül, hogy Aurélióval együtt szerepelhet a Belevalóvilágban.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

0 Tovább

Kiderült Fanni intim titka



Ádám a búcsúlevelében nem viccelt, nagyjából mindenkit leoltott. Fanni és Zsu kapta a legnagyobbat.

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek

Ádám búcsúlevelében lesunyízta Macit, Dóri lelkét sem simogatta, aztán Fannit vette elő. A lábszaga rettenet, írta, majd Dennis következett. Vele egészen kiméletesen bánt el, aztán Robint lelangyizta, majd hozzátette, ülve pisil.

0 Tovább

Ennél nem lesz rosszabb: énekeltek a villalakók



Feladat vagyis kötelező volt. Ez az egyetlen mentségük.

Ilyen egy szilveszteri buli a villában

Miután szavaltak és táncoltak, énekelniük is kellett mindenki bánatára. Fülhallgató nélkül meg se próbálja megnézni a videót, ha nem akar közutálat tárgya lenni. Nem tudjuk eldönteni ki volt a leggázabb. 

Dóri menthetetlenül béna, Zsu az az amatőr, akinek a világ legjobb énektanára is kevés volna. Ádám is szerencsétlen, Laci borzalmas, egy fakanalnák több hangja van. Robin tipikus zuhany alatti minőség. Dani és Maci, illetve Edina ér valamennyit. Sajnos az ilyen podukciókhoz rövid az élet. 

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot

0 Tovább

Zsu iszonyatosan megszívta



A lacis kaland miatt egyedül maradt a kolleganő, mint a kisujja. Már senki nem bízik benne.

Közellenség lesz Zsu és Laci

Zsu a fürdőszobában cserélt nyálat Lacival. Nem, nem ő tolta a száját a fiú ajkaihoz, Edina kanja kapta le, azért, mert érezte, nem verik meg érte, csak visszacsókolják. Másnap Zsu elkapta Danit és közölte vele, kibeszélik a háta mögött Edinával, ezért nem bízik meg bennük. Mondta ezt úgy, hogy korábban azt ígérte Edinának, nem fog Lacival kavarni a villában.

2 Tovább

Közellenség lesz Zsu és Laci



Azt senki nem nyeli le, hogy Edina kanjára nyomul a párbajgyőztes. Hihetetlen érdekcsoportok születtek.

Edina már pár napja tudja, hogy Laci és Zsu tetszik egymásnak. De már nem csak ő, az összes villalakó észrevette, hogy egy újabb szerelemi szál van kibontakozóban. Edina Zsunak az áldását adta, de ezt csak azután tette, hogy rájött, nem jó ötlet kimennie párbajozni Laci miatt.

0 Tovább

Edina sírva fakadt Laci miatt



Zsu nem volt kegyes, megpróbálta elcsábítani a fiút. Aztán Daninak köszönhetően kiderült Edina számára is a történet.

Zsunak megint van kitől félnie

Zsu részegen közölte a szépfiúval, hogy akarja. Ennek józanul egy erőtlen simogatás lett a következménye, amelyet Dani tanácsára Zsu megosztott Edinával. A lány csodálatosan próbált mosakodni, de azért levágható volt, hogy nem tartotta be az ígéretét, vagyis kitüntetett figyelemeben részesítette Edina szerelmét.

 

Edina ki is borult ezen rendesen, gyászolta magát a mosdóban, az udvaron és persze Zsu előtt is. Úgy tűnik, az fáj neki ebben a legjobban, hogy ő mindent belead egy kapcsolatba, de a másik fél nem tesz így. Ráadásul nem először fut bele ilyen sztoriba. 

Dani, ha nincs és nem fenyegeti be Zsut, hogy mondja el Edinának különben kénytelen lesz ő megosztani vele, talán soha nem kell szomorkodnia Laci miatt. A legszebb az egészben, hogy Zsu kihagyta azt a részt, hogy ő kezdeményezett fiúnál. 

Edina legálisan kukkolta Denniséket

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Facebook