Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok.  Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.         

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

 

Az alkohol most úgy látszik az önsajnálatát hozza felszínre, és már arról beszél Ádámnak, hogy inkább lelép a villából. Később már Edina próbálja győzködni a fürdőben arról, hogy ő mellette áll végig majd, de Laci nagyon el van csüggedve. Félti a hírnevét, amit maga mögött hagyott, amikor beköltözött a villába. Aztán Edina szerelmet vall neki, ami valahogy megnyugtatja és az est hátralevő részét egymás fülébe duruzsolással töltik.

Zsu menteni próbálja a menthetőt és az igen ittas Daninak próbálja beadni, hogy most épp mennyire fontos neki. De a hegyvidéki értelmiség, a taktika nagymestere még ekkora véralkohol-fok mellett is átlát a szitán és hibátlan budai kiejtéssel ezt a kitérő választ adja:

„Köszönöm, de már ellenem fordultál kétszer.”

Aztán pár mondat után ennyiben is maradnának, ha nem robbanna be Dóri, aki Zsu mellett korteskedik, vagyis inkább Laci ellen.  Aztán olyan összevágást kapunk a szilveszteri buliból, hogy alig térünk magunkhoz.

Fanni teljesen készen van, úgy teszi magát, majd kézbe vesz és megnyal mindent, ami a kezébe kerül. Nem tudni, hogy épp ki táncol az asztal vagy a kanapé tetején és ki esik el vagy éppen le valahonnan. Dennis mindenfelé vizeletmintát hagy, Maci a DJ pultot simogatja, miközben Dóri és Ádám smárolva hemperegnek a földön.

A legdurvább talán mégis az, amikor Fanni és Dennis épp az újév első aktusát élik át a nyugiszobában és hirtelen Edina esik be melléjük az ágyba, hogy ő úgy nézné. Aztán szót tett követ és Edina megtekinti a műveletet és bekukucskál a paplan alá, majd felizgulva kirohan a szobából. 

Edina legálisan kukkolta Denniséket

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!