Mióta összeveszett Fannival, Zsura és Edinára is megmozdult a Godzilla. Aztán kibékült a csajával a szörny gazdája.

Macinak elege van Fanniból

Az év utolsó napján a villalakók táncprodukciókkal és némi anyázással kedveskedtek a nézőknek. Fanni és Dennis összeveszett, mert Godzilla apukája a nappaliban nem bírt kussolni, így Fannika nem tudott aludni, szépülni és nagyon kiborult. Leordította Dórival karöltve mindenkinek haját, mire a többiek egy járó porszívóval viszonozták a kedvességet.

 

Fanni ezután Dennisre támadt, mindennek lehordta, ezért újabb járó porszívót kapott a hálóba. Erre tojásokat ütött Dennis ágyneműtartójába. Ezen nagyon európai módon (nem!) összekülönböztek, és csak úgy röpködtek a köcsögök. Mondjuk még mindig jobb volt hallgatni, mint az állandó csicskázást.

A szerkesztőknek hála csodás feladatuk is lett a lakóknak: párosban kellett táncolni. A legdurvább produkció címet Maci és Ádám nyerte, Edinára - aki Dórival nyomta - majdnem mindenkinek felállt, legalábbis ezt a végén megbeszélték a fiúk. Dennis Zsuval táncikált, amelyre szintén mozgósította magát a híres hímtag. Robin és Laci produkció inkább aranyos volt mint vicces, Dani és Fanni viszont tényleg jól nyomta.

Ferenc mester elköszönt a lakóktól, többet nem lesz reggeli torna, pedig mindenkit feldobott a dolog. Ha három kívánságunk lehetne, azt kérnénk:

1. jövőre nem lehessen kimondani a villában, hogy csicska

2. Maci nem takarózzon be állandóan, ha leül 

3. Dóri és Fanni száját pedig mossák ki szappannal, köszönjük

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!