A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

 

"Ez az ülvepisilős buzi beszélt rá?"

- kérdezi a féltékeny hős szerelmes. Ja, pont ez kell, ha valakit meg akarsz tartani, kisfiam, jól bánsz a szavakkal, na. Mindegy is, Laci megsértődik, Edina meg kimegy cigizni, ahol épp Dennis és Robin duettje fogadja őt, Zorán legnagyobb slágerével, hogy azt mondja: De jaj! A szerelemnek múlnia kell! Elég vicces, Edina ki is akad, miért csúfolódnak, amikor ez nem vicces. Elmondja a srácoknak, hogy neki fontos a játék, de két napja csak csókolózik Lacival, és azt sem tudja, hogy a többiekkel mi van, és ez nem jó. Lássuk be, ebben azért van igazság. Közben a szobában Laci Dórinak panaszkodik, szerinte mindenről Robin tehet, aki egyszerre két csajt is fűz, amin Dóri keményen elgondolkozik. Aztán Edina bemegy a szobába, ahol Laci elkapja őt, hogy ő akkor sem hagyja, hogy ennek vége legyen, és hirtelen megállapodnak abban, ami a legértelmesebb: együtt maradnak, de több időt töltenek majd másokkal. Ez itt kérem a spanyol viasz feltalálása, ollé!

Fanni, Dóri és Edina maszti partit terveznek

Kattints még több mozgóképért!

A következő jelenet már reggel játszódik, óriási tánccal indul a nap, aztán egyszer csak kettesben marad a szobában Robin és Edina. Az erdélyi lány éppen beszámolna arról, mi volt este Lacival, de bejön az emlegetett szamár, ezért elég feltűnően elhalkulnak. Persze nem telik el sok idő, már a fürdőben csevegnek arról, mi minden történt a napokban, hogy Edina elmondta Lacinak, hogy Robinnak tetszik és hogy abban maradtak, hogy kicsit hagynak teret egymásnak és a többi. 

Fanni most sem terhes

Irodalom óra veszi kezdetét, először olyan szavakat sorolnak, amelyek különféle térségekben használatosak, tehát nem mindenhol értik a jelentését. Edina mondja például a potyolni kifejezést, ami a klopfolást jelenti Baróton. A tanár úr rákérdez a tikmonyra, ami a tojás, illetve Dennis elmondja a riportban, hogy ő rengeteg szót tudott volna mondani, de a sok szó közül csak a pőcsikélni volt érdekes, ez az alvást jelenti, ha valaki nem tudná. Laci továbbra is nagyon buta, szaknyelvi kifejezést kellene mondania, de nem tud egyet sem. Úgyhogy jön Fanni fogalmazása, ami olyan varázslatosra sikerült, hogy még a lélegzetünk is elállt. Ő úgy képzeli, hogy 10 év múlva minden a legtökéletesebb lesz, például lesz egy saját szolija és egy műmelle, amit imád majd a pasija nyalogatni. Micsoda távlati kilátások, ugye, ugye? Fanni meg van győződve arról, hogy tehetsége van az íráshoz:

"Kicsit rá kéne fektetnem magam." 

- így fogalmaz, ami körülbelül azt jelenti az ő szerény kifejezési eszköztárában, hogy rá kellene feküdie az írásra, hogy aztán ő legyen a legújabb Oravecz Nóra.

Jön a töri óra, ahol meg akarják tréfálni Anti bácsit a fiúk és elbújnak a hálóban. Hohó, igazi mókamesterek, na. Anti bácsi megérkezik és Fanni súlyos flörtbe kezd, szeretné, ha korrepetálná őt, hú, nagyon örülne, ha részesülhetne egy kis korrepetálásban. Anti bácsi nem ma jött le a falvédőről, beviszi Fannit a hálóba, értitek, a hálóba, de valójában csak sejti, hogy ott bujkálnak azok az átkozott nebulók, és hoppá, valóban. Mekkora csel. Valamiért Fannit mostantól tökfejnek szólítja a tanár úr és kezdődik az óra. Edina felel, egész jó, persze úgy könnyű, hogy Dani az első padból súg neki. Négyest kap, de később egy kérdésre még helyesen válaszol, így végül ez már ötös. Elmondja a riportban, hogy ő kurvára bizonyítani akar, és ezen a héten mindent megtanul, mert kitűnőre akar vizsgázni.

Fanni egész nap maszturbált

Ezután Izraelt keresik a térképnél, egészen pontosan Laci, majd már Fanni is, végül Robin mutatja meg, hol van. Dennis az Oszmán Birodalmat először Afrikában, majd Oroszországban keresi, végül Dóri megmutatja neki, hogy az bizony Törökország lesz. Közben kis diákcsínyek, Laci köpőcsövezi Danit, aki nem hagyja magát és visszadobál galacsinokat, így az óra végén Dani bukott lesz és Edina eminens, mert a jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pedig a büntetését. Fanni eminens marad, annak ellenére, hogy tökfej, aminek hallatán rá is kacsint Anti bára. Ők már "úgy" vannak, értitek. 

A matek óráról csak idézeteket osztunk meg:

"Milyen csinos a tanárnő! Nagyon kikente ma magát!" - Fanni

"A felbontás két l, ugye?" - Dennis

"5x5=35" - Dennis

Ennyi elég is lesz.

Dennis Fanni fenekére spriccelt

A testnevelés óra ma bent lesz, tornázni fognak a fiúk s a lányok. Fanni ma nagyon fickós kedvében van, ugyanis azonnal a fenekét kezdi dicsérni a tanárnak, hogy azt mondja:

"Nagyon izmos picsád van, nagyon izmos. Beszállsz velünk hármasba a Denisszel?" 

És hogy komolyan gondolja, arra mi sem jobb bizonyíték, hogy egész órán dicséri a nőt, majd egy kevésbé jól sikerült kézenállás után konkrétan megcsöcsörészi, és utána nem érti, mi ezzel a baj, hiszen ő mindenkit meg szokott csöcsörészni, mert neki kicsi a melle. Mekkora érv, mostmár oké, csöcsörészhet nyugodtan idegeneket kedvére. Egyetlen érdekes dolog történt még a tesiórán, azon kívül, hogy megtudtuk, hogy a bukfenc egy életveszélyes dolog, mert az ember nyaka kitörhet. Mégpedig a hátra bukfenc gyakorlása közben, ami Dórinak nemigen sikertörténet, hogy finoman fogalmazzunk. A következőket mondotta, és szavaiban valódi érték és igazság rejlik:

"Mikor kell majd hátra bukfenceznem, amikor azt mondom majd, de jó, hogy hátra bukfenceztem?"

A holnapi összefoglalóban Fanni tovább folytatja renitens és flörtölős viselkedését, egészen pontosan késik majd az irodalomóráról és műkörmei miatt az órán, a tanár előtt gomboltatja be a blúzát Dórival. Rendkívül izgalmasan hangzik. 

Kiderült Fanni intim titka

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!