A VV7 hétfő esti összefoglalójának középpontjában ismét a szex és a káromkodás szerepelt, na és persze az alkohol, ami mindig garantáltan kihozza a villalakókból az állatot.

Fanni egész nap maszturbált

Egy hatalmas bulira készülnek a fiatalok, az utolsó buli, ahol még Laci és Zsu is részt vesz. Megdöbbentően barátságos mindenki, és kevésbé megdöbbentően részeg is - egyedül Zsuzsa józansága hoz új színt az estébe, aki a másnapi párbaj miatt nem akarja belevetni magát az estébe, mármint olyan igazán VV-sen, ahogy a többiek. 

Laci szerelmes verset ír a falra Edinának, míg a részeg Dórit Robin kíséri az ágyába, aki ki is használja a szituációt és mindent bevet, hogy Dóri egyetlen szilikon mentes testrészéhez eljusson, de a lány még részegen is nemet mond - szívás, na. Az akció közben Dennis és Fanni viszont nem tétlenkednek, csak remélni tudjuk, hogy most végre óvszert is használnak. A benti hormoncunami az udvaron Dani és Zsu beszélgetésére nincsen hatással: Dani az utolsó este apropóján szeretne romantikázni egyet a kiskunfélegyházi, egy mondatot helyesen összerakni képtelen bemondónővel, aki cserébe fölényesen alázza porrá a budai srác férfiasságát. Nem is tudom, melyik a rosszabb, komolyan.

Másnap reggel, mint minden rendes buli után ismertetik a lakók Dórival, mi mindent csinált az este, miközben a nyugiban Laci és Edina majdnem megteszik azt, amit tulajdonképpen egyszer már megtettek. Egy adott ponton azonban Edina kirohan és megpróbálja lehűteni magát a hálóban, ami egy halva született ötlet, ugyanis Fanni és Dennis azonnal a szex mellett kezdenek kampányolni, olyannyira, hogy egy szexi popsimasszázs, aka paraszt flabélos prezentálása után Fanni és Dennis közlik, hogy bizony mindketten hamarosan maszturbálni fognak, és mivel Fanni imádja a csapatjátékokat, kisvártatva már Dórit és Edinát buzdítja arra, hogy együtt szkreccseljék át az éjszakát - Dennis persze alig várja.

Élő adásban nyomta le Laci Zsuzsát

A párbaj utáni este igazán különlegesre sikeredett, vagy úgy is mondhatnánk, hogy minden visszaállt a régi kerékvágásba, ugyanis Fanni ismét bebizonyította, hogy az egy perc alatt legtöbb káromkodást produkáló verseny egyértelmű döntőse lehetne - kevéssé érthető fordulat ugyan, de úgy szídta Zsut, ahogy annak idején, az első párbaja után. A nyelvművelés melletti elkötelezettségét csak fokozta Zsu másnapi búcsúlevele, amiben az ex villalakó mindenkinek beszólt és ahol lehetett be is kavart, Fanninak például azt üzente, hogy ha akarta volna, simán elvette volna tőle Dennist. Érdekes ez a széria egyébként, mert ebben a műsorban mindenki egészen máshogy értelmez viszonylag egyértelmű mondatokat, Fanni például úgy értelmezte a fenti sort, hogy Zsu kikezdett Dennisszel, sőt, rányomult, na, mondjuk ki. Ettől aztán úgy bepörgött, hogy a soron következő feladatban, amikor is minden lakónak el kellett búcsúznia a papírmasé arcú, vörös szadomazo ruházatú Zsutól, akkor Fanni egy amolyan VV Évás klasszikus csulával jutalmazta őt.

Holnap sem maradunk izgalmak nélkül, ugyanis az előzetesből megtudtuk, hogy Robinnak bejön Edina. Oh my god, mi lesz itt, ha a lila kendős villa bikája ezt megtudja?

Laci féltékeny, Dórinak ufófeje van


 

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!