A lány maga vallotta be, hogy volt olyan napja, amikor semmi mást nem csinált, mint magát szerette. Mert megkívánta a tükörképét. Robin pedig úgy hiszi, fél liter spermát ürít alkalmanként.

Fanni most sem terhes

Rusz Edit, szexuálpszichológus lett a meglepetésvendég a villában, hiszen Fanninak már kétszer kellett tesztet kérnie a szerkesztőktől. A megérkezésekor Laci pont arról mesélt Daninak és Edinának, hogy ki verte ki neki áltiban óra alatt. De nem ez volt az egyetlen coming out aznap.

 

Kérésre Robin és Zsu megmutatták, milyen szexpózokat ismernek, Edina pedig volt olyan kedves és hozzátette még a magáét, vagyis próbált még más pozitúrákat is eljátszatni a párossal. Miután ezen túl voltak, jöttek a kérdések, melyre megdöbbenető válaszok érkeztek. A legfájdalmasabb Robiné volt, aki szerint egy férfi ejakulátuma FÉL LITER. 

Fanni ezt is tudta übereni, hiszen képes volt elvenni a show-t Robintól azzal, hogy elmondta, volt olyan nap az életében, amikor egész nap csak masztiurbált. Állítólag azért, mert megkívánta magát. Rusz szerint nincs ebben semmi meglepő, van ilyen, és természetes is. 

A zárójelenetben Rusz arra kérte Dennist, hogy húzzon fel az ujjára egy óvszert. A Komisznak leesett miért jött be valójában a szakember, el is mondta a riportszobában, hogy többet nem fog gumi nélkül Fannizni.

Laci féltékeny, Dórinak ufófeje van

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!