Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Békülős szex a jacuzziban



Úgy tűnik, nem tartott sokáig Dennis és Fanni között a mosolyszünet. Sőt, a villa legszenvedélyesebb szerelmespárja eggyel magasabb fokozatra kapcsolt.

Dennis és Fanni végleg szakítottak?

0 Tovább

Fanni és Dennis megint élvezték egymást - Csonka Pici kommentárjával



Fanni az iskolahét utolsó napján megígérte Dennisnek, hogy ha övé lesz a lila kendő, akkor takaró nélkül szexel majd vele. És hát egy igazi szűzpecek mindig, minden körülmények között betartja az ígéretét...

Dennis és Fanni pénisszel és popóval rajzolt a táblára

0 Tovább

Edina végre hagyta magát megkupakolni



A szemérmes Edina még Fanninál is messzebbre ment, takaró nélkül mutatták az aktust Lászlóval. 

Dennisz megtáncoltatta a Godzillát

Van itt minden, herék tánca, széttárt lábak, behatolás, satöbbi. A képeket a Blikk hozta le, itt a lényeg.  Figyelem, nem munkahelybarát tartalom. 

Fanni, Dóri és Edina maszti partit terveznek

0 Tovább

Fanni egész nap maszturbált



A lány maga vallotta be, hogy volt olyan napja, amikor semmi mást nem csinált, mint magát szerette. Mert megkívánta a tükörképét. Robin pedig úgy hiszi, fél liter spermát ürít alkalmanként.

Fanni most sem terhes

Rusz Edit, szexuálpszichológus lett a meglepetésvendég a villában, hiszen Fanninak már kétszer kellett tesztet kérnie a szerkesztőktől. A megérkezésekor Laci pont arról mesélt Daninak és Edinának, hogy ki verte ki neki áltiban óra alatt. De nem ez volt az egyetlen coming out aznap.

0 Tovább

Bréking: Laci úgymond megkóstolta Edinát 



A pároscska már a nappaliban kezdte az előjátékot, bár ott még csak verbálisan. A hálóban azonban már történt is valami.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

Laci a nappaliban arról magyarázott Edinának, hogy jó lenne kimenni egy romantikus estére, és lehet, van értelme elcserélni a lila kendőt Macival egy garantáltan jó történetre. Edina szerint ez őrültség, mert most játsszanak, összebújni viszont kint is össze lehet.

0 Tovább

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék



A pár egyre több gátlástól szabadul meg. Az is igaz, hogy nászéjszakát is egy ország előtt hálták el.

Fanni bekapta Godzillát

Maci, Reni, Fanni és Dennis a nyugiszobában feküdtek le aludni. Míg Maci hózta a lóbőrt egybekelt az ifjú pár. Reni a másik oldalára fordulva aludta át az eseményt, lehet azért, mert Maci olyan hangosan horkolt közben, hogy senki nem hallotta a nyögéseket tisztán.

0 Tovább

Dennis Godzillája megint találkozott Fannival



A szörny ismét Fanni peckében járt, nem is egyszer 24 óra leforgása alatt. Ráadásul Lacinak is összejött valami a paplan alatt Edinával.

Éhhalál fenyegeti Macit!

A harmadik munkás napon nehezen ment mindenkinek a meló, mert kedd este buliztak egy nagyot. Dani még mindig nem tud összerakni egy szerencsétlen seprűt, Ádám is bénázik, Dennisnek pedig egyszerűen nem volt kedve dolgozni.

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Facebook