A vasárnapi összefoglalóban a lakók tánc- és dalversenyben mérték össze az erejüket, ahol nem csak két férfi fenék, de a Fanni által tökéletesnek titulált pénisz is főszerepbe került. 

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet

A Való Világ következő párbajára készül az egész villa, ki elszántan, ki kevesebb beleéléssel. Természetesen nem maradnak feladat nélkül a párbaj előtti napon sem a csapatok: először egy risza-versenyen, majd egy dalpárbajban feszülnek egymásnak a Zsu és Laci mögé beállt lakók.

Bár elég erősek az egymás ellen táplált indulatok, úgy tűnik, ahhoz, hogy Zsu a 3. másodpercben lerúgja Laci fejét semmi köze a közelgő párbajnak, szerencsére az összeesküvés elméletek és a zsigeri utálat fő szállítója, Reni már a múltté, így a lakók is viszonylag hamar túllépnek a rosszul kivitelezett drámai táncfigurán.

Dani korábban már megismert romkertben részegen táncoló angol turista tánctechnikája és spontán “fehér bálna” villantása viszont most is óriás sikert arat. Talán a hófehér férfi fenék ösztönzi Dennist arra, hogy egy picivel még tovább merészkedjen: break imitációját félig letolt gatyában adja elő, légszex és egyéb műfajidegen elemek kíséretében, több kevesebb eredménnyel – egy biztos, Fanninak és saját magának ez is bejön.

A dalversenyt legszívesebben elfelejtenénk, talán Laci csapatának rímeit képesek vagyunk értékelni, de a VV7 idei felhozatalának ritmusérzékét és zeneiségét egyszerűen lehetetlen pozitív kontextusban említeni.

Az este legfőbb drámáját a részegen a hálóba berontó és Fanni ízléses bundáját magára rántó Dani okozza. Pedig őszintén, egyszerűen tökéletes, ahogy 50 Cent PIMP-jét rappeli a csecse holmiban, miközben Fanni megemelt decibeltartományban kurvaanyázza, amiért fel merészelte venni az ő tulajdonát. Mint később megtudjuk, “a ruha az háború, az kibaszott háború” – ja, Je suis Fannibunda.

Egy mini feladatot még megmutatnak nekünk a szerkesztők a párbaj előtt, ahol a lakóknak el kell mondaniuk, szerintük van-e esély arra, hogy újrarendeződjenek a kapcsolatok a villában. Sok érdekesség most sem hangzik el, egyedül talán az, hogy Dennis szerint még kibékülhet Dani és Zsu, illetve ő lát esélyt Robin és a férfias terpeszű Dóri kapcsolatának elmélyülésére is, amit meghallva Dórit egyértelműen kirázza a hideg. Illetve előjön Laciból a futbalamorózó és leordítja Robin arcát, hogy tudja, hol a helye, és legyen szíves szálljon le az ő csajáról, akivel most akkor nyilvánosan is felvállalja, hogy ők bizony egy pár. 

Élő adásban nyomta le Laci Zsuzsát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!