A Való Világ negyedik párbaján a villa fenegyereke csekély különbséggel, a szavazatok 50,06 százalékát megszerezve, de legyőzte azt, akivel alig egy hete még a paplan alatt maszatolt.

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet

A VV7 vasárnapi párbajában a korábban egymással a zuhanyzóban smároló Zsu és kihívottja, Laci csaptak össze. Bár a párbajtól mindenki azt várta, hogy hangos és aljas lesz, meglepően visszafogottra sikerült az összecsapás.

Talán azért, mert Zsut édesanyja, Lacit pedig a barátai felbukkanása sokkolta, vagy csak kifáradtak már a napok óta tartó szájkaratéban, nem tudni, de valamiért visszafogottan támadták egymást és védték saját játékukat a párbajozók. Elhangzott minden, amit a felkészülési héten már ezerszer meghallgathattunk, és a szokásos hímsovén megjegyzések sem maradtak el (egy jó anya nem részegedik le, stb.), amitől már tényleg az égnek áll az ember hátán a szőr – szerencsére ez alkalommal Zsuzsa helyre tette a sztereotípiát.

A párbajon meglepő fordulat leginkább abból adódott, hogy a héten Zsu mögé beállt Fanni és Dennis végül Lacit várta vissza, bár a Dóri és Fanni között egyre erősödő feszültség és az összefoglalóban bemutatott történetek alapján már megjósolhatóvá vált az átállás.

Zsu kortes beszédét az egyre csak puffadó arcú Dóri mondta, míg ellenfeléért a hiperaktív Edina szónokolt, aki – ha már így alakult – élő adásban szerelmet is vallott Lacinak. Kiváncsian várjuk, hogy a frissen felvállalt kapcsolat milyen irányokat vesz most, hogy az Edinát és Lacit egymás karjaiba lökő kiskunhalasi híradós már taktikázás helyett a gyermekével tölti a következő éjszakákat. 

Bréking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

A félmeztelenül visszatérő Lacit így fogadták a lakók:

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!