A szörny ismét Fanni peckében járt, nem is egyszer 24 óra leforgása alatt. Ráadásul Lacinak is összejött valami a paplan alatt Edinával. 

Éhhalál fenyegeti Macit!

A harmadik munkás napon nehezen ment mindenkinek a meló, mert kedd este buliztak egy nagyot. Dani még mindig nem tud összerakni egy szerencsétlen seprűt, Ádám is bénázik, Dennisnek pedig egyszerűen nem volt kedve dolgozni.

 

Érthető, hiszen kibérelte a nyugimotelt, ahol Fannika éppen szunyókált, miközben ő a gallyakkal küzdött. Kedd este már sikerült meghódítania a lányt, amiről szofisztikáltan be is számolt a riportszobában.

A testem is kívánta, Godzilla is kívánta, minden egyes porcikám kívánta, hogy beletúrhassak a hajába, végre érezzem a bőre illatát és a kis nedves peckét. Egy dolog bántott, hogy megint takaró alatt kellett szexelnem!

Annak ellenére, hogy nem volt kiéhezve, szerdán napközben szabályosan bemenekült Fanni mellé az ágyba, és azt sem zavarta, hogy a munkaidő van: Godzillájának kedvében járt. Mindezt később még a Főnöknek is bevallotta, mármint, hogy visszament aludni, ennek köszönhetően pedig csak egy ezert kapott a három seprűért. 

Nemcsak ő járt rosszul anyagilag, hanem Robin is, aki 120 forintot keresett, ami miatt el is pityeredett . Úgy tűnik, Maci egyelőre jobban bírja ezt a lelkileg tényleg megterhelő időszakot. 

Laci viszont a nap nyertese volt, mert nemcsak pénzt keresett, de Edinával is tudott este maszatolni az ágyban. A lány pedig józanul halott apjához könyörög, hogy ne engedje, hogy beleszeressen a fiúba. 

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!