Maci beváltotta a szuperképességét: egy romantikus estét töltött a villán kívül. A partnere a legjobb haverja, Komisz volt. 

Nővel etetette meg magát a király

Dennis Macival ment romantkázni a villán túlra. Egy nagy autó először masszírozni vitte őket, ahol egyik fiú sem tudta magát elengedni. Macit zavarta a teste, Dennist pedig, hogy nem tudta milyen a thai masszázs. A végén közölte, kár hogy a csaj nem érintette meg Godzillát.  

 

Ezt követően vacsorázni vitte őket az autó, de csak később tudtuk meg, steaket ettek az urak. Ezután jött a hotel, ahol viszont nem akartak egy ágyban aludni, ezért Dennis a matracostul lefeküdt a földre. Éjjel arra kelt, hogy Maci kiment hányni, reggel pedig szépen együtt jóllaktak a hotelben.

Még este Dennis kitalálta, hogy jó lenne megszívatni a bentieket, ezért mondja majd azt Maci, hogy elhagyták egymást és Dennis teljesen eltúnt, mert kíváncsi volt arra, ki milyen pofát vág a hírre. 

Maci okosan el is játszotta, amit kért, lehazudta a csillagokat is és megérte, mert Zsun látszott, hogy értetlenül áll a történtek előtt Robinnal karöltve, de Fanni láthatóan Dórival együtt nehezen hitte el. A végén, mikor már mindenki bevette, bejött és akkor jól össze is veszett Fannival, holott reggel azért nyüszögött, mennyire hiányzik neki a nője. 

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!