Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről



Az iskola hét kihozza Fanniból a mélyen rejlő József Attilát, Dóri tisztázza a barátságát Fannival és Edina kitalálja, mi legyen a stratégia a Lacival kialakult kapcsolatában.

Edina szúrta Lacit


Reggel nem tudnak felkelni a lakók és utálják az iskolát. Az irodalom tanár hoz egy dobozt, amiben egy lila kendő van, és az kapja majd meg, aki szombaton a vizsgán a legjobban teljesít. Na így kell motiválni, kéremszépen. Dóri jó önismerettel rendelkezik és azonnal lemond róla. A Magyar kultúra napja alkalmából elmondják a Himuszt, Fanni kezdi a szavalást.

0 Tovább

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral



A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

0 Tovább

Dóri sírt Dennis és Fanni miatt



Edinára nagyon féltékeny Laci, Dóri pedig megkapta a magáét Fanniéktól.

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet

Laci hosszan ecsetelte Edinának, hogy mennyire féltékeny Robinra. A lány nem igen értette miről beszél, hiszen nincs köztük semmi és nem is lesz. Mindenesetre megbeszélték, hogy Robinnal majd közli, hogy ne érjen hozzá, mert ez zavarja Lacit.

0 Tovább

Mindenki bögött Maci videóüzenetén



A kórházi ágyáról üzent pár kedves szót a villalakóknak. Fanni hangot adott a fájdalmának, de volt olyan, aki eltemette az arcát a kezeibe.

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

Maci videóüzenetben köszönt el a játékostársaitól és láthatóan neki se sokon múlt, hogy sírjon egyet. Fanni, Dennis, Zsu, Edina, Dóri sírtak, de a többiek is kiborultak azon, hogy Maci egy betegség miatt fejezte be. Dennis el is hagyta a nappalit, elment a nyugiszobába sírni egy keveset, Fanni pedig utána ment, hátha meg tudja vígasztalni az elárvult férfiembert.

0 Tovább

Dennis mindenkit megszívatott



Maci beváltotta a szuperképességét: egy romantikus estét töltött a villán kívül. A partnere a legjobb haverja, Komisz volt.

Nővel etetette meg magát a király

Dennis Macival ment romantkázni a villán túlra. Egy nagy autó először masszírozni vitte őket, ahol egyik fiú sem tudta magát elengedni. Macit zavarta a teste, Dennist pedig, hogy nem tudta milyen a thai masszázs. A végén közölte, kár hogy a csaj nem érintette meg Godzillát.

0 Tovább

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól



A két férfi egyszerre volt a fürdőben. Nem, nem az történt, vagyis nem egymást szappanozták be, de majdnem.

Büdös férjet választott a királynő

Maci gyanútlanul ténfergett a fürdőben, mikor Dennis elkapta. Megkérte borotválja meg ott, ahol ő nem látja és nem is éri el. Szerencsére ehhez a meg kellett fordulnia, vagyis nem hereborotválásról, hanem tarkó és hátszőrtelenítésről volt szó.

0 Tovább

Dóri köpködött az ágyban



Megint volt egy buli, megint jól összeugattak a fiúk-lányok. Ribancozás és kurvaanyázás is volt.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

Hatalmas bulit csaptak a lakók, mert Zsu feleségül ment Macihoz a dzsungeles buli miatt. Igazságosan elosztották a piát, majd mindenki nekiállt poharazni. Először Fanni és Dani bosszantott egymást, majd ezen felkapta a vizet Dennis is, aztán Fanni Edinának esett neki, majd Dóri és Laci tartott szájkarate versenyt.

2 Tovább
«
123

Hirdetés

Facebook