Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kénytelen mindenki Zsunak nyalni



Elkezdődött a dzsungelhét, a királynő Zsu lett. Élet és halál ura, jobb keze Laci, bal Dórika.

Robin végre rámehet Dórira

Új játék vette kezdetét a villában. Ennek első lépéseként a lakóknak fel kellett állítaniuk a hierarchiát, amely az összegzés után csökkenő sorrendben így nézett ki: Dennis, Dani, Fanni, Edina, Maci, Robin, Dóri, Laci, Zsu. Miután mindenki megtudta, hova képzelik a többiek, már majdnem vitatkozni kezdtek, mikor kiderült, az elsőkből utolsók, és az utolsókból most elsők lesznek. 

 

Vagyis Zsu a játékhét idejére tejhatalmat kapott, Dennis pedig a tápláléklánc aljára került, Danival és Fannival együtt. Fanni természetesen kiborult, mert állítása szerint ő mindig csöves bent és megint csak az udvaron ehet. Edina azon puffogott, hogy Dóri sokat lesz Lacival meg Zsuval is, és már most féltékeny, hiszen épphogy csak történt köztük VALAMI, máris nehézségekbe ütközik az életük, hiszen például nem aludhatnak együtt. 

Az uralkodót minden lakónak köszöntenie kellett, Zsunak pedig  oroszlánkirálynőként - a fürdés és az alvás kivételével - mindig viselnie kell egy koronát és egy palástot. A többiek nyakában pedig lóg egy tábla, melyből kiderül milyen állatok. Érdekes hétnek nézünk elébe...

Régóta nem kerül bele az összefoglalókba Maci, aki vélhetően ezt annak köszönheti, hogy iszonyú unalmassá vált Renike távozása óta. A lány egyébként most annak örül, hogy Aurélióval együtt szerepelhet a Belevalóvilágban.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

0 Tovább

Dennis három napig nem nyomul Fannira



Fanni fogadás tárgya lett. Maci és Dennis megállapodtak, aki veszít: főz vagy masszíroz.

Edina Lacin kézimunkázott

Miközben Ádámot zavarta, hogy Laci Robinnal akar edzeni, addig Fanni és Dennis szépen összeveszett. A komisz most a nappaliban nyúlt be Fanni fehérneműjébe, ami egy cseppet zavarta a lányt. Szólt is neki, mire a reakció annyi volt, jó akkor többet nem érek hozzád.

0 Tovább

Dennisnek már mindenkire feláll



Mióta összeveszett Fannival, Zsura és Edinára is megmozdult a Godzilla. Aztán kibékült a csajával a szörny gazdája.

Macinak elege van Fanniból

Az év utolsó napján a villalakók táncprodukciókkal és némi anyázással kedveskedtek a nézőknek. Fanni és Dennis összeveszett, mert Godzilla apukája a nappaliban nem bírt kussolni, így Fannika nem tudott aludni, szépülni és nagyon kiborult. Leordította Dórival karöltve mindenkinek haját, mire a többiek egy járó porszívóval viszonozták a kedvességet.

0 Tovább

Fanni sikítva örült a karácsonyi ajándékának



Egymást ajándékozák meg a villalakók, de az nem derüt ki, mennyiért lehetett vásárolni a másiknak. Ez az időszak nem Zsu diadalmenete lesz.  

Zsunak megint van kitől félnie

A karácsony a villalakókat megrendítette, mindenki egy  kicsit kedvesebben tolta, talán csak Maci volt az, aki most sem bírt a vérével, bántotta Zsut. A lakóknak egyébként ki kellett húzniuk, kit lepnek meg a nagy napon, így kaphatott Dóritól ajándékot Fanni és Robintól Dennis. 

 

A leghangosabban örülő címet Fanni kapta, aki egy smink-korrektortól dobott hátast. Dani nagypapás ajándékát viszont senki nem fogja irigyeni, hiszen 8 pár zokni egy büdösnek kikálltott ember számára sem felemelő, meg egyébként sem.  

Ketten is kaptak pólót (Dennis, Maci), Dóri egy fotóval lett több, Zsu egy bögrével, Robin egy waxszal,  a többiekét viszont már nehéz lett volna megjegyezni. A jóhangulatú ajándékozást semmi nem zavarta meg, csak az ríkatta meg a srácokat, hogy lehetetett hazaüzenni is. Nyilván enné a feladatnál vérzett el Zsu, aki fiának alig bírt szépet mondani, mert folyamatosan sírnia kellett.  

Ellenfelével csókolózott Dóri

0 Tovább

Zsunak megint van kitől félnie



Ha minden igaz, Zsu megy ki megint párbajozni, és Dennis tervei szerint ővele. Ha Robinnak nincs esze, elveszti csapata bizalmát.    

Robin száraz kenyéren élte túl

Dennis ki akarja használni Robin szuperképességét, és arra próbálja rábeszélni, hogy tegye rá a jelét, hogy kivihesse Zsut. Okosan el is mondta neki, hogy miért is megkerülhetetlen ő ebben a kérdésben, aminek a fiú láthatóan nagyon örült. Talán először érzi magát fontosnak, ez abból is látszik, ahogy minderről beszámolt a riportszobában.

Fanni és a terhességi teszt

Robin egyetlen egy értelmes kérdést tett fel Dennisnek, aki egy ócska válasszal lerázta, és már szinte meg is vette a fiút. Dóri, Fanni és Maci elméletben hajlandó őt párbajra küldeni és valóban cseppet se lenne feltűnő, ha Dennisre Robin rögtön kettő jelet is tenne, hogy mindenképp ő menjen ki. És az is igaz, hogy nem veszítené el azonnal a többiek bizalmát, hiszen CSEPPET SEM FELTŰNŐ tervre mondott nagyjából igent Dóri második kedvese.   

Maci azt képzelte, minden csaj rajta pörög

2 Tovább

Fanni nunija ráncos a szoli miatt



Dennis csaja ezt maga vallotta be Ádámnak. Azért, mert megtudta, az úszómester 27 éves, pedig nem is néz ki annyinak.

Ádám ráhajt Fannira

Dennis megbántotta nyilvánosan Fannit, aztán berendeltette Renivel a nyugiszobába és közölte vele: sírva menjen ki és hajtson rá Ádámra, hogy minél több infót szerezzen a másik csapatról. A nagy tervbe beavatták Macit és persze Reni is tudott róla.

0 Tovább

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék



A pár egyre több gátlástól szabadul meg. Az is igaz, hogy nászéjszakát is egy ország előtt hálták el.

Fanni bekapta Godzillát

Maci, Reni, Fanni és Dennis a nyugiszobában feküdtek le aludni. Míg Maci hózta a lóbőrt egybekelt az ifjú pár. Reni a másik oldalára fordulva aludta át az eseményt, lehet azért, mert Maci olyan hangosan horkolt közben, hogy senki nem hallotta a nyögéseket tisztán.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook