Előfordul az emberrel néha, hogy elfelejti bezárni az autót, elfelejti levinni a szemetet, vagy elfelejti elhozni a gyereket balettről. Az ember néha óvszert is elfelejt húzni.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

Nem akarunk társadalmi vitát generálni abból a kérdésből, hogy kinek kell védekeznie a szexuális aktus alatt. Maradjunk annyiban, hogy a párnak közösen.

Fanni és Dennis legutóbbi összeállásukkor nem húztak gumit, inkább a megszakításos módszert alkalmazták.

 

Az erotikus fotózás képei

Dennis aggódni kezdett a fent említett védekezési módszer sikeressége miatt, ezt említette Fanninak is. A valóvilágos szerkesztők egyből lecsaptak és titkon terhességi tesztet küldtek Fanninak, aki ettől igencsak bepisilt. Szipogva hívta a fürdőszobába Dórit, és vázolta neki a helyzetet.

Dóri higgadtan kezelte a kialakult szituációt, és miközben egy hatalmas szendviccsel bírkózott, felelősségre vonta a lányt, aki nem tudott értelmes választ adni arra, miért nem húztak sapkát a kis komisz fejére. Majd beült a vécére, s nagy nehezen ellátta vizeletével a tesztet.

Feszült várakozás közben örök titoktartást fogadtak egymásnak. Aztán megszületett az eredmény: egy csík, nincs zigóta. Egyszerre sóhajt fel a szerkesztő, a néző és a két lány. A legnagyobb bajuk innentől kezdve az volt, hová dobják a terhességi tesztet, hogy a többiek ne találják meg.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!