A Valóvilág7 oldalán Fanni és Ádám képeit választották győztesnek a villa erotikus fotózási versenyén. Fanni olasz tésztát, Ádám pedig töltöttkáposztát fogyasztott a nyereményként kapott romantikus vacsorán a pezsgő mellé.

Zsu bevetette magát az erotikus fotózáson

Koccintással kezdi a nyereményvacsorát a pihiszobában a fotóverseny győztes párosa, Fanni és Ádám. Egyfolytában osztják egymást, mint valami romantikus vígjátékban, ahol a jelenet végére szexbe fullad a kajacsata.

Fanni ki tudja, hányadszor mondja el Ádámnak, mennyire bejön neki, csak a srác belső értékeivel vannak gondjai.

 

Vőlegénye is Reni ellen szavazna

Ádám folyamatosan Dennisre fogja, miért nem közeledik hozzá, amit a lány is érthetőnek gondol, bár ő eddig azt hitte azért, mert Dóri tetszik neki.

Mert Dóri olyan gyönyörű!

- hangzik el a földről elrugaszkodott kijelentés. Fanni önértékelési zavarral küzdhet, kövérnek és csúnyának látja magát, amiből a kövér jelző biztos nem állja meg a helyét.

A romantikus vacsorát a szaunában folytatják egy kis masszázs közbeni társalgással. Fanninak tetszik, hogy Ádám egyre jobban hasonlít beköltözéskori önmagára. Hosszan beszélgetnek, bár a bejátszás szerint inkább csak Ádám beszél és pendít meg egyre mélyebb és aljasabb húrokat.

Dennisre tereli a témát, aki folyamatosan alázza Fannit, ő pedig ezt nem veszi észre. Fanni erre nem tud hogy reagálni, csak hebeg-habog. Ádám figyelmezteti, hogy nem szabad senkiben sem megbízni. Aztán terelés gyanánt rákérdez, hogy együtt alszanak-e ma este? Fanni burkolt válaszából kiderül, hogy nagyon szívesen odatolná a fenekét a srác ölébe, csak „félreértenék mások”.

Később a fürdőszobában, míg Ádám fogat mos, ismét összefutnak és megbeszélik, hogyha véletlenül Reni őt hívná párbajra és a lányt kiejtve győztesként visszajön, akkor randiznak.

Másnap reggel Dennist nagy büszkeség önti el mikor megtudja, hogy Ádám és Fanni nem töltötték együtt az éjszakát. Zsu pedig végképp leírja Ádámot, mikor bevallja a csapatfőnöknek, hogy valóban tetszik neki Fanni. 

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!