Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Ellenfelével csókolózott Dóri



Véget ér Vadnyugati napok, amit a lakók egy fergetegesnek ígérkező bulival ünnepelnek meg. Ezen az estén Dórinak gyűlik meg a baja az alkohollal, és kerül kicsit közelebb Robinhoz. Villanyoltás után a nyári táborokra jellemző hangulat az eddigi legdurvább verbális harccá fajul.

Laci és Ádám csicskáztatta Macit

A párbaj előtti nap estéjén véget ér az indián-cowboy szerepjáték és ennek örömére bulit tartanak a villában. Dórira is jellemző a túlzott közvetlenség alkoholos állapotban, bár most csak egyedül Robinnal került közelebbi kapcsolatba.

Kettesben maradnak a szobában, ahol kis puszi után arról beszélgetnek, kit épp mennyire utálnák az ellenfél csapatából.

1 Tovább

Zsuzsa színt vallott Ádámnak



Ismét alkohol került a villába, így ahogy az ilyenkor lenni szokott felerősödnek az érzelmek. Az apropót ezúttal az értelmiségi játékos, a Hegyvidék szülötte, a villa taktikai zsenije születésnapja adta. Fanni sír, Edina számon kéri Lacit, majd összevesznek, Zsu bevallja egy sötét titkát.

Ádám ráhajt Fannira

Igen csendesen kezdődik Dani szülinapi bulija. A kötelező koccintás után Ádám verbálisan nekiesik Fanninak, aki női mivoltára hivatkozva kikéri magának. Laci is beszáll a szájkaratéba, és Ádám pártját fogja útszélinek nevezve a lány stílusát és Fannit magát is. Fanni ezt nem bírja tovább, feldúltan siet Renihez a pihiszobába és ott elbőgi magát.

Edina az alkohol hatására még őszintébb és bújósabb, ez Laci veszte, aki kénytelen végighallgatni az erélyi lány vádaskodását arról, hogy nem mer érzelmeket vállalni. Laci pedig jön a régi lemezzel, hogy ő így tökéletesen elvan, nem akar érzelmeket. Edinának ez rosszul esik, és megállapítja, hogy nem közös az értékrendjük.

0 Tovább

Ádám ráhajt Fannira



A Valóvilág7 oldalán Fanni és Ádám képeit választották győztesnek a villa erotikus fotózási versenyén. Fanni olasz tésztát, Ádám pedig töltöttkáposztát fogyasztott a nyereményként kapott romantikus vacsorán a pezsgő mellé.

Zsu bevetette magát az erotikus fotózáson

Koccintással kezdi a nyereményvacsorát a pihiszobában a fotóverseny győztes párosa, Fanni és Ádám. Egyfolytában osztják egymást, mint valami romantikus vígjátékban, ahol a jelenet végére szexbe fullad a kajacsata.

Fanni ki tudja, hányadszor mondja el Ádámnak, mennyire bejön neki, csak a srác belső értékeivel vannak gondjai.

0 Tovább

Beköltözik a dögös anyuka és a gyulai úszómester



Egy fiú és egy lány költözik ma be a villába. Zsuzsa egygyermekes egyedülálló anyuka, Ádám pedig ezidáig úszómester volt, de a show miatt felmondott.

Ezt Maci anyja el se fogja hinni

Zsuzsa kiskunfélegyházi, termetes keblekkel megáldott anyuka, aki gyermekét egyedül neveli és romos házuk felújítására gyűjt. Négyéves kisfiára a három hónap alatt apukája vigyáz majd.

Úgy készül, hogy a csúnya lányok fúrni fogják, a szebbekkel jóban tud lenni. "A pasik biztosan nyomulni fognak!" - állítja határozottan az alföldi virágszál.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook